Muu maailma

Presidentti Trump tylyttää ”valemediaa”

Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0, Gage Skidmore
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kritisoinut puhetilaisuudessaan ja Twitterissä erityisesti CNN-mediataloa, jota nimittää valemediaksi (fake media).

– Valemedia yrittää hiljentää meidät, mutta me emme anna heidän tehdä sitä. Ihmiset tietävät totuuden. Valemedia yritti estää meitä pääsemästä Valkoiseen taloon, mutta minä olen presidentti ja he eivät, Trump lausui lauantaina Washingtonissa pidetyssä puhetilaisuudessa.

Trump kirjoitti lauantaina Twitterissä, että valemedia tekee kovasti töitä saadakseen republikaanit uskomaan, ettei hänen tulisi käyttää sosiaalista mediaa. Trump kuitenkin jatkoi toteamalla, että hän kuitenkin voitti presidentinvaalit haastatteluiden, puheiden ja sosiaalisen median avulla. Trumpin mukaan hänen täytyi voittaa valemedia ja voitot tulevat jatkumaan.

Aiemmin tällä viikolla tutkivaa journalismia tekevä Project Veritas -ryhmä paljasti piilokameralla kuvatut videot, joissa muun muassa CNN:n tuottaja kertoi, että Trumpia koskevat Venäjä-syytökset ovat perättömiä, mutta CNN kirjoittaa niistä suosion takia.

Maanantaina kolme CNN:n työntekijää irtisanoutui valeuutisia koskevan kohun seurauksena.

 

Lähteet: Breitbart, Breitbart

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit