Kotimaa Politiikka

PS-Nuoret jyrähtää: Irstailijat pois lastemme kimpusta!

Kuvakaappaus PS-Nuoret logo.
Koko Suomea järkyttänyt Oulun seksuaalirikosvyyhti on taas paljastunut entistä laajemmaksi. Useita maahanmuuttajia on pidätetty epäiltyinä alle 16-vuotiaisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista, jopa törkeistä raiskauksista. Lisäksi Yle uutisoi 13.1.2019, että Helsingissä on otettu kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä epäiltyinä lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että lasten ja nuorten suojelemiseksi tehdään kaikki voitava. Turvapaikanhakijoiden vapaa liikkuminen on estettävä ja heidät tulee pitää turvapaikanhakuprosessin ajan erillään muusta yhteiskunnasta. Laittomasti maassa oleskelevat on otettava säilöön ja lähetettävä viipymättä pois maasta. Seksuaalirikoksista annettavien tuomioiden ala- ja ylärajoja on nostettava tuntuvasti ja ehdollisten rangaistusten määrää on vähennettävä. Lisäksi kouluihin ja päiväkoteihin ei saa ottaa vierailulle ketään, jonka henkilöllisyydestä ja taustasta ei ole täyttä varmuutta.

– Lapset ja nuoret ovat maamme tulevaisuus. Pitäisi olla itsestään selvää, että varsinkin heitä tulisi suojella vaaroilta. Miksi päättäjät ovat viis veisanneet varoituksista ja antaneet kerta toisensa jälkeen Oulun tapausten kaltaisten kauhukuvien käydä toteen? ihmettelee Perussuomalaisten Nuorten kolmas varapuheenjohtaja Toni Jalonen.

Järjestö peräänkuuluttaa hallituksen vastuuta haitallisten ilmiöiden torjunnassa ja resurssien ohjaamisessa sinne, missä ne palvelevat kansallista etua.

– Katsomme, että poliisille on turvattava mahdollisuudet rikoksien ennaltaehkäisyyn ja selvittämiseen. Maahanmuuttopolitiikkaa tulee kiristää niin, että turvallisten maiden kautta tulevat henkilöt eivät voi jättää turvapaikkahakemusta Suomeen. Rajavalvontaa on tehostettava. Tuomitsemme syvästi vastuuttoman maahanmuuttopolitiikan, josta suomalaiset ovat joutuneet maksamaan — joskus jopa terveydellään tai hengellään, järjestön tiedotteessa kerrotaan.

– Päättäjät, jotka eivät ajattele kansansa etua ja turvallisuutta, eivät kuulu eduskuntaan. Entistä puolustusvoimien komentajaa Lauri Sutelaa mukaillakseni: Ne, jotka ajavat avoimia rajoja, ovat silottamassa tietä viholliselle. Minun kielenkäytössäni sitä kutsutaan maanpetturuudeksi, jyrähtää Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Asseri Kinnunen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit