Kotimaa Politiikka

PS:n eurovaaliehdokas Olli Kotro: Kokoomus, Vihreät ja Keskustapuolue ajavat kulisseissa fanaattisesti euroarmeijaa

Kuva Maavoimat. 130mm kanuuna M-46 ampuu suorasuuntaustulta.

Saksassa EU-armeija on myötätuulessa, mutta myös osa suomalaisista puolueista, kuten Kokoomus, Vihreät ja Keskustapuolue ajavat puolustusunionia.

Saksan Kristillissosiaalinen unioni (CSU) haluaa vahvistaa Euroopan puolustusta luomalla EU-armeijan. CSU kertoo julkaisemassaan dokumentissa olevansa sitoutunut EU:n puolustusunioniin. CSU haluaa puolustusunionin valmiiksi vuoteen 2030 mennessä.

CSU:lla on EU-armeijaan liittyvässä asiassa liittolaisia Suomessa, sillä samaan europarlamenttiryhmään, Euroopan kansanpuolueeseen (EPP) kuuluva Kokoomus ajaa Naton läsnäoloon pohjautuvaa EU:n puolustusliittoa.

”EU-Nato -yhteistyö edistää Sumen turvallisuutta”

Kokoomuksen 2019 eurovaaliohjelman mukaan ”puolustusyhteistyö on alue, jolla EU-jäsenmaat voivat saavuttaa merkittävää eurooppalaista lisäarvoa”. Kokoomuksen eurovaaliohjelmassa painotetaan, että ”EU:n piirissä tapahtuva turvallisuus- ja puolustusyhteistyö on Natoa täydentävää, ja molemmilla vahvistetaan eurooppalaisia suorituskykyjä. EU-Nato -yhteistyö edistää Suomen turvallisuutta.”

Vaikka Britannian on määrä jättää Euroopan unioni, Kokoomus näkee myös sen osana puolustusunionia: ”EU:ta jättämässä olevalla Isolla-Britannialla on Euroopan suurimmat asevoimat, ja se on syytä pitää tiiviisti yhteistyössä mukana myös tulevaisuudessa.”

”Euroarmeija etenee nyt kovaa vauhtia”

Perussuomalaisten eurovaaliehdokas Olli Kotro, joka on varoittanut Euroopan unionin liittovaltiokehityksestä, varoittaa myös euroarmeijasta.

– Euroarmeija etenee nyt kovaa vauhtia ja voitte olla varmoja, että sitä tullaan käyttämään tulevaisuudessa kansallismielisyyden ja suverenistisen liikehdinnän tukahduttamiseen eri EU-maissa, Brysselin EU-pamppujen komennossa!

Kotro alleviivaa, että Kokoomuksen lisäksi EU:n liittovaltiokehitystä tukevat Vihreät ja Keskustapuolue ajavat fanaattisesti myös euroarmeijaa kulisseissa.

– Tällaisia Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantavia hankkeita on EU-tasolla viritteillä.

Eurovaaliehdokas Olli Kotro kehottaakin kansalaisia käyttämään äänioikeutta eurovaaleissa, sillä ”passiivisuus vaaleissa on ääni euroglobalistipuolueille ja EU-liittovaltiolle.”

Europarlamenttivaalit pidetään toukokuun 26. päivänä ja niitä on luonnehdittu ratkaiseviksi vaaleiksi Euroopan tulevaisuuden kannalta.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa