Kotimaa Politiikka

PS:n Immonen ja Tavio: Keskusta haluaa luovuttaa pois kansallista suvereniteettia

Olli Immonen ja Ville Tavio. Kuvat Eduskunnan kuvapankki.
Eduskunnassa käytiin tänään ajankohtaiskeskustelu kansainvälisen monenkeskisen yhteistyön haasteista.

Keskustan puheenvuoron eduskunnassa pitänyt kansanedustaja ja eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen totesi puheessaan, että Suomi voi ”luovuttaa siivun kansallista suvereniteettia pois” tukeakseen globalistista maailmanjärjestystä ja saadakseen siitä hyvästä jotain tilalle.

Perussuomalaisten kansanedustajat Olli Immonen ja Ville Tavio järkyttyivät Vanhasen puheista.

– Tämäkö on keskustan poliittinen linja suhteessa kansalliseen itsemääräämisoikeuteen? Kansallinen suvereniteetti ei ole mitään kauppatavaraa, jota voidaan tuosta vain antaa pois globalistisille ylikansallisille tahoille. Kansallinen itsemääräämisoikeus on perussuomalaisille pyhä asia, josta ei tingitä, Immonen totesi.

Samaa mieltä asiasta oli myös Tavio, jonka mukaan Vanhasen puheissa kaikuu suorastaan suomettumisen aikakauden henki.

– Suomettumisen aikaan pieni demokraattinen maa nimeltä Suomi alistui suuremman naapurivaltion, Neuvostoliiton, tahtoon. Tuohon aikaan Suomi tinki kansallisesta suvereniteetistaan. On valitettavaa, että keskusta haluaa jälleen viedä Suomea enenevässä määrin vastaavanlaiseen suuntaan, Tavio huomautti.

Immosen ja Tavion mukaan on tärkeää, että Suomen puoluekentältä löytyy vastavoima niille tahoille, jotka ovat valmiita luopumaan kansallisesta itsemääräämisoikeudesta.

– Perussuomalaisia tarvitaan tässä ajassa kansallisen suvereniteetin puolustajana enemmän kuin koskaan aikaisemmin, kansanedustajat totesivat.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa