Kotimaa Politiikka

PS:n kansanedustaja Olli Immonen: poliittinen väkivalta ja demokratiavihamielisyys kumpuavat vasemmistosta ja EU-intoilijoista

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen. Kuva Eduskunnan kuvapalvelu.
Perussuomalaisten kansanedustaja, Ylen hallintoneuvoston jäsen Olli Immonen kritisoi valtamedian jatkuvaa pelottelua ”äärioikeiston” eli kansallismielisten nousulla.

Perussuomalaisten kansanedustaja, Ylen hallintoneuvoston jäsen Olli Immonen kritisoi kirjoituksessaan Facebook-sivullaan valtamedian jatkuvaa pelottelua ”äärioikeiston” eli kansallismielisten nousulla. Erityisesti vaalien alla – viimeksi Ranskan presidentinvaalin yhteydessä –  tapahtuva pelottelu ylittää hänen mukaansa koomisuuden rajat.

Immosen mukaan kansallismielisten kansansuosion kasvun myötä liberaalien poliitikkojen ja median ulostulot ovat ”hetkittäin muistuttaneet maailmanlopun odotusta”.

Hän viittaa kirjoituksessaan Helsingin sanomien uutiseen, jossa Helsingin Sanomat otsikoi näyttävästi ” Ranskalla oli salainen suunnitelma tasavallan suojelemiseksi Marine Le Penin presidenttiydeltä.”

Helsingin Sanomien uutisen sisällöstä poikkeavan otsikoinnin alta löytyykin kuvaus todellisesta huolenaiheesta: artikkelissa kerrotaan Ranskan poliisin ja tiedustelupalvelujen olleen erityisen huolissaan ”äärimmäisten väkivaltaisuuksien” lisääntymisestä etenkin äärivasemmiston mielenosoituksissa.

Immonen huomauttaa kirjoituksessaan,  mistä todellinen uhka demokratiaa kohtaan kumpuaa: ”Kuten kaikki maailmanmenoa seuraavat ovat jo pitkään tienneet, todellisuudessa poliittinen väkivalta ja demokratiavihamielisyys kumpuavat erityisesti poliittisen kentän vasemmalta laidalta. Yhdysvalloissa on nähty Trumpin valtaannousun myötä lukuisa määrä väkivaltaisia mellakoita, jotka ovat imeneet voimansa poliittisen kentän vasemmalta laidalta. Myös Ranskassa äärivasemmiston pelättiin nousevan väkivaltaiseen kapinaan laillista yhteiskuntajärjestystä vastaan, jos kansojen itsemääräämisoikeutta puolustava Le Pen voittaisi vaalit. Sen sijaan Le Penin kannattajat eivät ryhtyneet väkivaltaisuuksiin, kun Le Pen hävisi vaalit”.

Kansanedustajan mukaan ”äärivasemmisto janoaa väkivaltaa poliittisia toisinajattelijoita kohtaan, kun taas EU-federalistit nakertavat demokratiaa pala palalta siirtämällä kansoille kuuluvaa päätäntävaltaa yhä enemmän ylikansallisille päätöksenteon areenoille harvalukuisen eliitin käsiin”.

Immonen toteaa lopuksi syyn ”todellisista uhista vaikenemiseen ja olemattomien uhkakuvien maalailuun” valtamedian toimesta johtuvan siitä, että sen ”toimittajakunta koostuu tällä hetkellä pääasiassa vasemmistolaisuuden ja EU-federalismin nimiin vannovista henkilöistä, joiden henkilökohtaiset asenteet ja mielipiteet värittävät journalismia”.

Immonen on kritisoinut aiemminkin valtamedian uutisonnin tarkoitushakuisuutta. Hän joutui puuttumaan viime viikolla toimittaja Annika Damströmin Ylen A-teema -ohjelmassa esittämään virheellisen väitteeseen, että Immosen mielestä poliitikkojen tulisi voida vaikuttaa Ylen ohjelmasisältöihin.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa