Kotimaa Politiikka

PS:n Olli Immonen: Eurooppalaisille paras yhteistyömalli on itsenäisten kansakuntien Eurooppa

Olli Immonen (ps.) Oulussa tammikuussa 2019. Kuva Petri Saarela.

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen tyrmää Ranskan presidentin Emmanuel Macronin liittovaltiokiihkoilun.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron kirjoitti Helsingin Sanomien Vieraskynä-kirjoituksessaan, että ”Eurooppa on suuremmassa vaarassa kuin koskaan sitten toisen maailmansodan”, koska valta Euroopassa on luisumassa kansallismielisten käsiin.

Olli Immonen, perussuomalaisten toisen kauden kansanedustaja ja eduskuntavaaliehdokas Oulussa nostaa Facebook-sivullaan juuri kansallismielisyyden nousun syyksi siihen, että Macronin mielestä EU:n integraatiota täytyy syventää ja liittovaltiokehitystä nopeuttaa.

– Kansallismieliset ovat Macronin mielestä pahoja, koska eivät kannata ajatusta EU-liittovaltiosta, jossa päätöksenteko karkaa yhä kauemmas kansalaisten ulottumattomiin keskittyen enenevässä määrin kasvottomien EU-byrokraattien, virkamiesten, monikansallisten suuryhtiöiden ja globalististen rahamiesten käsiin.

Macron ei todellakaan ole mikään visionääri tai eurooppalaisten yhdistäjä – hän on Euroopan hajottaja pahimmasta päästä.

Kansanedustaja pitää Macronia Euroopan hajottajana, sillä juuri Macronin EU-liittovaltiokiihkoilu aiheuttaa eripuraa eurooppalaisten keskuuteen.

– Mielestäni ihmisen täytyy olla hullu, vähintäänkin suuruudenhullu, jos kirjoittaa moisia ajatuksia lehtien sivuille. Luuleeko kyseinen Napoleonin sielunveli Macron todella saattavansa eurooppalaiset yhteen EU-liittovaltiosta kiihkoilemalla? Päinvastoin tuollaiset kirjoitukset ainoastaan ruokkivat eripuraa eurooppalaisten keskuuteen, mitä tietyt tahot, kuten erityisesti suurvallat tai sellaisiksi havittelevat voivat toki pitää hyvänäkin asiana. Macron ei todellakaan ole mikään visionääri tai eurooppalaisten yhdistäjä – hän on Euroopan hajottaja pahimmasta päästä.

Immosen mukaan eurooppalaisen yhteistyön optimaalisin malli ei suinkaan ole ”Euroopan Yhdysvallat”, vaan itsenäisten kansakuntien Eurooppa, jossa kansallisvaltiot tekevät keskenään yhteistyötä.

– Eurooppalaisille paras yhteistyömalli on itsenäisten kansakuntien Eurooppa, jossa suvereenit kansallisvaltiot tekevät rauhanomaista yhteistyötä keskenään merkittävissä asioissa, kuten haittamaahanmuuton torjunnassa, kansallisten identiteettien suojelussa, Euroopan valtioiden alueellisen koskemattomuuden turvaamisessa sekä ympäristönsuojelussa, kansanedustaja Olli Immonen painottaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa