Kotimaa Maahanmuutto

PS:n Tavio: Suomen tulee vaatia maahanmuuttajilta kielen osaamista vastineeksi sosiaaliturvasta

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio. Kuva Wikimedia Commons.
Ville Tavion mukaan Suomen tulee seurata Itävallan mallia ja vaatia maahanmuuttajilta kielen osaamista vastineeksi sosiaaliturvasta.

Kansanedustaja Ville Tavion (ps.) mielestä Suomen tulee Itävallan tavoin alkaa vaatia maahanmuuttajilta kielen osaamista vastineeksi sosiaaliturvasta.

Tavion mielestä myös vuoden työhistorian vaatiminen ulkomaalaiselta ennen oikeutta sosiaaliturvaan olisi perusteltua, jotta sosiaaliturva ei ole vastikkeeton ulkomaiden kansalaisille.

Kansanedustaja on esittänyt aiemmin lakialoitteella perustuslain muutosta, jotta ulkomaalaisen sosiaaliturvan ei olisi oltava samalla tasolla Suomen kansalaisen kanssa.

– Korkea vastikkeeton sosiaaliturva on Suomen suurin vetovoimatekijä parempaa elintasoa etsiville siirtolaisille. Tänne saapuvat turvapaikanhakijat luulevat Suomea satumaisen rikkaaksi, enkä yhtään ihmettele, Tavio sanoo.

– Kun seuraa muiden Pohjoismaiden ja muiden EU-maiden kiristyvää maahanmuuttopolitiikkaa, niin ihmettelen, kuinka pitkään Suomi aikoo olla Pohjolan Hölmölä? Tavio kysyy.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit