Eurooppa Maahanmuutto

Puola vahvistaa rajaturvallisuutta Valko-Venäjän rajalla

Kuva Puolan rajavartiosto / strazgraniczna.pl.

Tuhat puolalaisia ​​sotilasta on lähetetty auttamaan maan rajavartiostoa torjumaan Valko-Venäjältä suuntautuvaa laitonta maahantuloa.

– Raja on sinetöity, ja 1000 Puolan armeijan sotilasta on tukenut rajavartiolaitosta viikon ajan … Toimimme nopeasti ja tehokkaasti, varapuheenjohtaja sisäministeri Maciej Wąsik sanoi twiitissä tiistaina.

Aiemmin samana päivänä Puolan hallituksen tiedotuskeskus ilmoitti, että yksinomaan elokuussa 1935 ihmistä yritti ylittää laittomasti Puolan ja Valko-Venäjän rajan.

– Rajavartiolaitos esti 1175 heistä ylittämästä rajaa, ja 760 ulkomaalaista pidätettiin, tiedotuskeskuksesta todetaan.

Viime kuukausina Irakista, Syyriasta, Afganistanista ja muista kolmansista maista lähteneiden laittomien siirtolaisten paine on kasvanut Valko-Venäjän ja EU-maiden rajoilla.

Eniten laittomia siirtolaisia on tähän mennessä mennyt Liettuaan, joka on syyttänyt Valko-Venäjää siirtolaisten salakuljetuksen järjestämisestä alueelleen osana ”hybridisotaa”.

Lähde Radio Poland.

Tilaa
Ilmoita
guest
7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
joo

Baltian ”uusiseelanti” pysynee turvassa Itämeri-nimisen vallihaudan tällä puolen.

Kaino-Vieno Huttunen

Eiköhän se paine siellä helpota kun saadaan Anna-Maija Henrikssonin ehdottama ilmasilta Suomesta Afganistaniin ja Petteri Orpo vie seuraavaksi Suomen ja EU:n sotavoimat puolustamaan tyttöjen ja naisten oikeuksia.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2bd0c745-a77e-4fde-ac32-6156eddb1a36

Kata

Juu ärkopee ja orpopee taas uhoilevat mutta saivat hyviä kommentteja!Hyvesignalointi on niin last season!Tekopyhät öllötykset.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Katariina Pihl
John Quiman

Laiton maahantunkeutuminen on rikos, eikä siinä mikään asylum-kikka auta, kun tulee turvallisesta maasta. Ei kun takaisin sinne mistä tuli, ehkä vankilan kautta. Valko-Venäjä on velvollinen ottamaan takaisin sellaiset, jotka se on laskenut läpi omasta rajavalvonnastaan.

Ilkka Mänttäri

No eipä tuota juuri valtamedia uutisoi.

murre riepunen

Suomessa toimitaan kuten tähänkin saakka, otamme kaikki vastaan jotka tänne pääsevät, tiukan paikan tullen käydään toki hakemassa jos rkp ja vihreiden joukoista älämölö lisääntyy.

Kata

Hyvä hyvä hyvä!Jossain päin on vielä entistä maalaisjärkeä jäljellä muut on jo ääri-globalismi sairastuttanut!

Kansalaisen verkkokauppa