Eurooppa Maahanmuutto

Puolan television uutiset: islamistiset maahanmuuttajat suorittavat kulttuuri-invaasiota mantereellemme

Koraani. Kuva Pixabay.
Kesäkuun alussa Puolan TVP1 -kanavalla esitettiin uutiskatsaus, jossa käsiteltiin islamilaisen pyhän kuukauden, Ramadanin aiheuttamaa terrorismia ja väkivaltaa.

Ramadan on islamin pyhä kuukausi, jolloin muslimeille syöminen on kiellettyä auringon noususta auringon laskuun.

Katsauksen mukaan radikaali-islamistit aktivoituvat huomattavasti Ramadanin aikana, ja tänä vuonna sen ensimmäisen 10 päivän aikana maailmalla tapahtui 55 terrori-iskua, joissa kuoli yhteensä 500 ihmistä.

Terrorismiasiantuntija Wojziech Szewko sanoo, että islamistin on syytä odottaa Ramadanin alkuun, jos haluaa anteeksiannon kaikille synneilleen.

”Tämä kuukausi on siunattu ja jokaisesta tehty isku palkitaan tuhannesti taivaassa,” Szewko kertoo Mohammed al-Adnanin, jo kuolleen ISIS-tiedottajan sanoneen.

Politiikan asiantuntijan Norbert Maliszewskin mukaan väärin ymmärretty suvaitsevaisuus ja sokea poliittinen korrektius antavat radikaalille islamille vapauden toteuttaa itseään.

Hänen mukaansa poliittinen korrektius on vain yksi tämän kehityksen syyllisistä, mutta seuraukset ovat joka tapauksessa merkittäviä: askel kerrallaan länsi-eurooppalaiset menettävät herruuden omissa maissaan.

Ratkaisu on hänen mielestään yksinkertainen ja selkeä: ”Ongelman ratkaisu on paluu vanhoihin arvoihin, kuten kristillisiin arvoihin,” Maliszewski sanoo.

Uutistenlukija Danuta Holecka totesi TVP1 -kanavan uutisissa, että kotouttaminen maan tavoille, josta länsimaiden poliitikot mielellään puhuvat, on fiktiota.

”Totuus näyttää siltä, että islamistiset maahanmuuttajat suorittavat kulttuuri-invaasiota mantereellemme,” uutistenlukija sanoi.

Puolan TVP1-kanavan uutiskatsaus on tekstitetty suomeksi.

Uutiskatsauksen suomitekstit Juha ”Hämis” Hämäläinen

  • 439
    Shares

Liity kannattajajäseneksi