Eurooppa

Radikaali-islamistit aiheuttavat huolta Mallorcalla

Kuva Pixabay.

Radikaali-islamistisia siirtolaisia oleilee Palman ympäristössä Mallorcalla. Syynä huolestuttavaan ilmiöön on kotiuttamisten vaikeus.

Noin 70 hengen siirtolaisryhmässä on islamilaiselle valtiolle suopeita henkilöitä Syyriassa olleiden taistelijoiden ja huumeiden väärinkäyttäjien kera. Viranomaiset eivät tällä hetkellä vaadi säilöönottoa.

Islamilaisen valtion kannattajat, entiset taistelijat ja huumeriippuvaiset ovat asettuneet majailemaan Palman vuorille. Algerian rannikolta saapuneiden siirtolaisten joukossa on havaittu huolestuneisuutta herättäviä profiileja.

Huolestuneisuudesta huolimatta kaikki noin 70 henkilöä on päästetty vapaalle jalalle Palman kaduille. Syynä päätökseen on se, että kotimaahan palauttaminen saattaa kestää kauankin.

Lähde Diario de Mallorca.

Tilaa
Ilmoita
guest

33 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sari Saarela

 kaikki noin 70 henkilöä on päästetty vapaalle jalalle Palman kaduille.”
Eli tiedossa iloisia pelihetkiä (niin kuin meille mainostettiin invaasiovuonna)….???

Ilkka Forsten

Mitäs ei enää puhuttaisikaan palauttamisesta, sanotaan suoraan että ne vaan sijoitetaan lopulliseen paikkaan.

John Quiman

Suljettu leiri nopeuttaa palautuksia, koska ”asiakkaiden” into palata kotimaahan kasvaa huomattavasti. Ei muuta kuin sänky ja välttämätön ruoka, eikä mitään laaturuokaa, vaan sellaista mikä pitää hengissä, eikä kysellä minkä makuista halutaan. Rahaa ei anneta, koska on jo sänky ja ruoka sekä välttämättömät muut talon puolesta. Kun ei ole rahaa lähettää kotiin, eikä diskotteluihin edes pääse, eikä mihinkään muuhunkaan ole rahaa, kasvaa kotiinpaluun into moninkertaisesti ja nopeutetulla aikataululla.

marko

Olen sitä mieltä että kun pakolainen tulee ja rikkoo isäntämaan lakeja tietoisesti tai harrastaa terrorismia niin he menettävät siltä istumalta kaikki oikeutensa.

Ilkka Mänttäri

Kyseessä ei ole pakolainen ja rikkoo lakia jo tunkeutuessaa toiseen maahan ilman matkustusasiakirjoja. Pakolaiskäsitettä vain on venytetty, kuten kaikkia muitakin käsitteitä EU:ssa ja euroopan valtioissa, niin että sillä ei enää ole mitään tekemistä sen kanssa mitä laki on sillä tarkoittanut. Näkyy siinä miten Suomessa rikotaan jatkuvasti perustuslakia ja EU:ssa omia perussopimuksia. Tehdään erittäin luovaa ”tulkintaa”.Kiittäkää vihervasemmistoa ja EU:n itseriittoista byrokraattista koneistoa joka elää täysin irti siitä mitä varten se on perustettu. Jos Suomi olisi demokraattinen valtio tuollaisesta asioista kuin EU:n tukipaketti tai eroaminen EU:sta äänestettäisiin joka eduskuntavaalien yhteydessä vai onko kuuluminen EU:hun niin kiveen veistetty että sitä ei saa kyseenalaistaa. No voisihan sitä vaikka kyseenalaistaa koko EU:hun liittymisen prosessin, paljon hämärää siinäkin.

Ilkka Forsten

Silakkaliike on eri mieltä, ainakin siihen asti kun siitä tehdään silakkalaatikkoa.

Ilkka Mänttäri

Silakat on hyviä melkein kaikissa muidoissaan mutta ei tuossa. Niiden ei saa antaa vaikuttaa politiikkaan koska niillä on silakan aivot, eihän sitä sallita edes kuusivuotiaille lapsillekaan.

Ilkka Forsten

Silakka on hyvä kala, totta, mutta se on kalamaailman mittapuulla tyhmin tekele. Ne kommunikoi toistensa kanssa piereskelemällä. Yksi pierukupla tarkoittaa lievää ilmavaivaa, kaksi sitä että yksi ei riittänyt, ja kolme valistaa muita ilmastohätätilasta. Kahdeksan kuplaa jonossa on sama kuin Greta Thunberg, pelasta meidät oi suuri ja mahtava autistinen tenava. Tee jotakin, kerro että joudumme olemaan vedessä jossa ei voi hengittää kun joku tonttu piereskelee yhtenään, ja muista syyllistää siitä länsimaiset ihmiset.

pöh

Niinhän se pitäisi kaiken järjen mukaan mennä

tappernoje

Ei ole muuta islamia kuin radikaali islam!

Sami

Ei ole mitään maltillista islamia, on olemassa vain yksi Islam.
”The idea of ‘moderate Islam’ was invented by the West and is being used to weaken the ancient religion, Turkey’s President Recep Erdogan has said in reference to Saudi Arabia’s reforms, while also lashing out at the EU’s “discrimination” of Muslims.”

Kaino-Vieno Huttunen

Miten niin päästetty vapaalle jalalle? Ei piikkilanka-aidatun parakkikylän rakentaminen kauaa kestä. Vai onko taas ne kuuluisat ihmisoikeudet ja holokaustin uusiutumisen pelko. Olisi hyvä muistaa, millainen lomakeskus Quantanamo on, eikä kukaan ole siitä uskaltanut USA:lle rutista.

Ilkka Forsten

Muuan Obama ilmoitti lakkauttavansa kyseisen paikan, mutta jostain syystä sitä ei ole tapahtunut ja tässä välissä ehti olla jo muuan Trump Presidenttinä. ja Biden ei lakkauta muuta kuin korkeintaan kyntensä pyrkiessään LGBTQ+- ryhmän suosioon.

Njet holocaus, njet kausti ollenkaan, mutta kun EU:n pitäisi palauttaa raiskaajat syntysijoilleen niin vot, se on kausti välittömästi. Päteekö tähän se vanha sanonta.
” Venäläinen käynnistää traktorin hitaasti mutta ajaa lujaa.”

pöh

Syynä päätökseen on se, että kotimaahan palauttaminen saattaa kestää kauankin.”

Eikä kestä, unohdetaan terroristien ”ihmisoikeudet” niin ne on hetkessä palautettu.

Ilkka Forsten

Toimo Soini ei ole vielä saanut neuvotteluja päätökseen, hän odottaa yhä Vatikaanin mielipidettä asiaan.

pöh

Soini kusetti kaikkia äänestäjiään

markku korhonen

Ei ole olemassa mitään radikaali islamia, on vain yksi islam joka on aina radikaali.

Ilkka Forsten

Kaali on aina kaali. Ruusukaali, punakaali, parsakaali, keräkaali ja radikaali.

Kata

Ja kyssäkaali sekä pahis viskaali.

Ilkka Forsten

Lista jatkuu.
Suippokaali, Kukkakaali, Kiinankaali, Varsiparsakaali, Lehtikaali, Mustakaali, Kurttukaali, Kaalimato .com, OHO !!! Ja Dekaali.. Voitko mitenkään olla välittämättä tuosta kaalimatojutusta, kiitos etukäteen… Aikuisten kauppa, niin, no, eh, tuota, niin no sinnepäin, kyllä joo, mutta eh öh ääääh, no se nyt vaan on… Nautinnollisempaan mitä lie ?

Kata

😀

pöh

Kaalit on hyviä j a terveellisiä, älä niitä vertaa radikaaleihin 😀 Ruusukaali varsinkin on todella hyvää ja terveellistä kun paistatte sen voissa.

John Quiman

Moni voisi nauttia siitäkin, että saisi paistaa jonkin radikaalin voissa. Menisi ilman voitakin.

Kata

😀

Eka Kettunen

Mallorcalla on yhtä idioottimaisia ja kyvyttömiä päättäjiä kuin Suomessa.

kari

owathan jihadistit monin werroin arwokkaampia maalle kuin turistit !

pöh

Niinhän ne Gran Canariankin pilasi, ja siellä on turismi ollut elinehto, nykyään on hotellit täynnä ilmaiseksi kaiken vaativia jihadisteja.

Ilkka Forsten

Emme siis matkusta sinne.

murre iisakki riepunen

Palauttaminen kotimaahan SAATTAA kestää kaua, tällä verukkeella meilläkin toimitaan.

Anonyymi

Kestäähän se, kun tutkitaan isolla joukolla, löytyisikö jokin konsti, jolla voisikin jäädä. ”Suomi tarvitsee maahanmuuttajia”. Helsingin joukkoliikennekin muka pysähtyisi kokonaan, mutta tässä se mitalin toinen puoli: yhteiskunnan rahoilla järjestetään vain maahanmuuttajille tarkoitettuja bussikuskikoulutuksia, annetaan heille mukavilta paikoilta asunnot ja kantaväestöä paremmat sosiaalituet, varsinkin ne harkinnanvaraiset, jotka ovat täysin pimennossa. Turha kuvitella, että jostakin maaseudulta Helsinkiin tuleva nuori mies/nainen saisi samanlaisen palvelun.

Kata

Näin loppuu turismi,siellä ja täällä.Kauanko kestää että ne jotka ovat eläneet turismilla nousevat vastarintaan tälle aseettomalle Euroopan valtaukselle?On jatkunut jo liian kauan!
Valta on kansoilla…ei änzelöillä tai yrzylöillä sun muilla.Milloin ihmiset muistavat sen?Vai haluammeko Euroopan kansojen ja kulttuurien tuhoa?Kuten näkyy aika pian käyvän Ruotsissa.Eivät ole sotineet satoihin vuosiin joten lällymieli että hopsansaa ja falleralleraa ja Olle metsään piipille piipahtaa!
Jotkut väittävät että EU:n ansiosta emme ole sotineet 80 vuoteen…muistakaapa entinen Jugoslavia ja pakkoliitetyt kansat…juuri katsoin ”Sodan kukat” ja tuli taas tämäkin totuus esiin.Me olemme EU:ssa itsenäisiä kansoja tai niin meille siis valehdeltiin!Meitä ei voi pakkoliittää,USA on aivan toinen maailma missä osavaltiosysteemi on toiminut mutta sekin halutaan murskata.
Koska tietyt ideologiat….prkl.

Huumekokeiluja

Eikös kiinalaiset juuri tuoneet Espanjaan ison lastin fentanyliä? Siitähän riittäisi annokset noillekkin. Sanovat vaan että se on ”tavallista heroini”. Ja luonnonvalinta hoitaa loput.

Ilkka Forsten

Ei riitä ei.. Tarvitaan konstaapeli joka painaa polvella kaulan päältä niin pitkään että fentanyyli koituu kohtaloksi. Tästä on sattumoisin esimerkki, ja mehän muistamme kuinka tämä olematon aktio johti ” rauhanomaisiin mielenilmauksiin ” kuten Bideenin Joe muistutti, ja sanoi perään ettei vihalle saa antaa valtaa. Tarkoitti varmaan geton mustia moniosaajia, joille fentanyyli on ” elintarvike ” kuten sakemanneille olut.

No ei suinkaan, hän vihjasi että kaikki olisi paremmin jos meksikolaiset saisivat tulla kartelliensa kanssa sivistyksen puolelle ja muuttaa koko alue tunkioksi.