Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ranska: 6 loukkaantui puukotuksessa Pariisin rautatieasemalla – poliisi pysäytti libyalaisen hyökkääjän

Gare du Nordin rautatieasema Pariisissa. Kuva: Flickr / (CC BY 2.0) / TeaMeister.

Epäilty puukotti yhtä miestä 15 kertaa ennen kuin hän ryntäsi Gare du Nordin rautatieasemalle ja hyökkäsi viiden muun, mukaan lukien poliisin, kimppuun.

Kuusi ihmistä on loukkaantunut puukotuksessa Gare du Nordin rautatieasemalla Pariisissa keskiviikkona ruuhka-aikaan.

Välikohtaus sattui hieman ennen kello 6.45. Valvontakameran kuvamateriaalissa näkyy, kun mies puukotti ohikulkijaa rautatieaseman sisäänkäynnillä ennen kuin hän lähti jahtaamaan uhriaan terminaaliin ja hyökkäsi viiden muun kimppuun.

Ranskalaisten tiedotusvälineiden mukaan hyökkääjä puukotti ensimmäistä uhriaan 15 kertaa ennen kuin hän ryntäsi asemalle ja hyökkäsi umpimähkään neljän siviilin ja poliisin kimppuun.

Hyökkäyksen kohteeksi joutunutta poliisia puukotettiin selkään, mutta hän ei haavoittunut vakavasti, koska hänellä oli yllään luotiliivit.

Yksi uhri sai hengenvaarallisia vammoja, ja hänet on viety sairaalaan. Muita uhreja on ilmeisesti hoidettu paikan päällä.

Siviilipukuiset poliisit ampuivat hyökkääjää useita kertoja ja tekivät hänet vaarattomaksi. Hänet on pidätetty sairaalassa, ja hänen tilansa on tiettävästi kriittinen.

”Henkilö haavoitti useita ihmisiä tänä aamuna Gare du Nordissa. Hänet neutralisoitiin nopeasti”, twiittasi Ranskan sisäministeri Gérald Darmanin keskiviikkona. ”Kiitos poliisille tehokkaasta ja rohkeasta toiminnasta”, hän lisäsi.

Iskun motiivia, jos sellaista on, ei ole vielä selvitetty.

”Raportoitujen tietojen mukaan kyseessä oli määrätietoinen tekijä, joka hyökkäsi toistuvasti henkilön kimppuun. Tutkinnassa selviää, oliko se sattumanvaraista vai oliko se kohdistettu”, Pariisin apulaispormestari Julien Bayou sanoi.

Darmaninin mukaan hyökkäyksessä käytetty ase ei ollut veitsi ”vaan ilmeisen vaarallinen ase, jonka tekijä olisi tehnyt itse”. Viimeisten tietojen mukaan tekijä käytti aseenaan itse tehtyä koukkua.

Ranskalainen Le Figaro -lehti kertoi, että epäilty vahvisti nimensä Amine M:ksi ja on noin 30-vuotias. Le Parisien kertoi, että poliisi on vahvistanut tekijän olevan Libyan kansalainen.

Pariisin syyttäjä on käynnistänyt rikostutkinnan. Kansallinen terrorisminvastainen syyttäjänvirasto seuraa tilannetta tiiviisti, mutta sitä ei ole vielä kutsuttu puuttumaan asiaan, kertoi BFMTV.

Junien lähtö asemalta keskeytettiin aluksi, mutta osa junista on sittemmin päässyt jatkamaan liikennöintiä.

Lähde: Remix

32 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Kunniotan HUOMATTAVASTI enemmän Neuvostoliiton diktaattoria Josef Stalinia, jolla oli SELKÄRANKAA murhata ITSE täysin syyttömiä neuvostokansalaisia viettämällä heitä KARJAVAUNUILLA Siperiaan. Jossa oli tähän tarkoitukseen rakennettuja KESKITYSLEIREJÄ, jonne nk. ”kansanvihollisia”, ”vakoojia”, ”sabotöörejä” ja ”vastavallankumouksellisia” tehtiin ”harmittomiksi” tapauksiksi, joita lännessä kommunismista romanssista hurmaantuneet kuvasivat ”uudelleenkoulutuskeskuksi”! Tosin siellä kylläkin ”oppi kaatoi JOUKKOHAUTAAN”!

Nyt GLOBALISTIT pikkulilli pystyssä teettävät samaa kansanvaihtoon TÄHTÄÄVILLÄ matuilla, joka on lähinnä kaiken RAUKKAMAISUUDEN huippua olevaa EU MUNATTOMUUTTA!!!

Aamen

Tekijän tila on tiettävästi kriittinen. Toivottavasti heittää veivinsä…🙏

Jukka

Jos heittää veivinsä, toivottavasti ei osu keneenkään sellaiseen, joka ei tarvitse veiviä.

Tuotahan suvakit just haluaa

Rasismia. Poliisi ei saisi puuttua kultamunien puuhiin ☝

Ilkka Forsten

Ei ole motiivit selvillä, mutta on Libyalainen jolloin motiivikin on helppo selvittää. Neutralisoinnin nopeutta en lähtisi kehumaan, jos noinkin moni ehti saada iskuja.

Helsingin Klaanisanomat

Useita haavoittunut teräasehyökkäyksessä Pariisissa (iltalehti.fi)
Hätiäkö tuossa, koska Iltalehden uutisoinnin mukaan hiukan tökittiin naskalilla eikä ollut kuulemma edes terrorismia…

ike

Meillä valtamedia kaivaa itseään aina vaan syvenevään kuoppaan.

Piikkilampaat

”Motiivia” ei tiedetä, jaa ei tietenkään, eihän sitä voi sanoa että syy on pieni isis solu jokaisen lähi-itäisen pääkopassa kuten kaikkien muidenkin islamistien.

punavihreä ilmasilta

Saattoi olla myös katupäivystystä harjoittava ns. migrikirurgi.

Eka Kettunen

Suomessa ei ole kuin yksi puolue joka ei halua tällaista rikkautta Suomeen. Muistakaa tämä perusajatus ensi kevään vaaleissa.

Kantaa Ottavainen

Se puolue on Sinimusta Liike.

Pääasia kuitenkin, että äänestää kansallismielisiä

Musta taas paras on Vapauden Liitto

Aatteleppa ite

Ei näitä pikkupuolueita kannata äänestää. Menee ääni täysin hukkaan. Ainoa vaihtoehto on äänestää ps:ää, kun ovat riittävän suuria pääsemään hallitukseen päättämään asioista ja jokainen näille pikkupuolueille annettu ääni on pois ps:ltä ja on plussaa mokutuspuolueille.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Aatteleppa ite
Anomaster

Pienille puolueille annettu ääni menee hukkaan, mikäli pieni puolue ei saa yhtään edustajaa. Jos sillä on edes yksi edustaja, voi se tukea monissa asioissa persuja, kuten esim. maahamuuttopolitiikan tiukentamisessa. Tosin hallitukseen pääsee vain, jos on riittävän suuri kannatus. Pienpuolueille annetut äänet, mitkä ovat pois persuilta, vähentävät persujen mahdollisuutta päästä hallitukseen. Jos siitä tulisi suurin puolue, se olisi todella vahvoilla.

Pienten ja tiukan periaatteen puolueiden ongelma on, että ollaan hyvin ehdottomia omien tavoitteiden suhteen, eikä ymmärretä tehdä tänään sitä, mikä on tänään mahdollista ja anneta muiden asioiden ja tiukeman linjan odottaa sitä päivää, kun sekin on mahdollista. Tuo periaatteen jähmeys ja peräänantamattomuus tekee, että mitään ei saada läpi. Joustavuudella saa edes jotain läpi, joka on paljon parempi kuin ei mitään. Kaikki tai ei mitään -asenteella saa tuloksena ei mitään.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Ilkka Forsten

AH lanseerasi omana aikanaan käsitteen. ” Me emme tee kompromisseja.” itse asiassa hänkin joutui tekemään niitä,vai uskooko joku että huutamalla ja raivomalla teollisuuspampuille olisi saatu tarpeellinen kannatus siltä suunnalta. AH:n haaveet olisi kaatuneet ilman niiden ryhmien tukea. Hän teki kompromisseja myöskin sen suhteen ketä hyväksytään liittolaisiksi. Etnisistä venäläisistä koottu SS- yksikkö oli tästä hyvä esimerkki. Siinä pääsi tuskin kukaan sanomaan että puhdas arjalainen rotu osallistuu kommunismin kaatoon. Hän vastusti ensin asiaa, mutta myöntyi Himmlerin toiveesta joten mitä muuta se oli kuin kompromissi. Ei hänen olisi tarvinut diktaattorina suostua ehdotukseen.

Anomaster

Jos luonne on kankea kuin rautakanki, ei se taivu elämälle.

Toni Lajos

Ilmastoahdistus ajaa myös murjaanit väkivallan kierteeseen, elämäntapa seuraa näitä kivikautista-aikaa vaalivia, kantaväestöön kuuluvat saavat varsin ikävän ja karun kosketuksen näiden api…n liikkuessa vapaana.

Jukka

Ruotsissa nämä puukonheiluttajat, ampujat, räjäyttelijät diagnisoidaan turhautuneiksi!

ike

Tuo tekeekin jo ymmärrettäväksi suhtautumisen työssä käyviin kantasuomalaisiin, heillä kun on varaa melko hyvään puuroon. En siis puhu eläkeläisistä tai muista syrjäytyneistä KANTA-suomalaisista, heidän puuronsa on jo aikaa sitten muuttunut laihaksi velliksi. Eihän ylisuuri lainanotto ja pakolaispolitiikka ole keneltäkään pois, eihän.

Ilkka Forsten

10 miljardia on pieni velka sanoo pääministeri, jos ottaa huomioon miten hyödyllisesti se on käytetty Afrikan auttamiseen. Parasta ilmasto ja rauhanpolitiikkaa on syyttää Halla-ahoa epäinhimilliseksi pommimieheksi, ja ottaa pommintekijöitä afrikasta tai Lähi – Idästä kuluttamaan veronmaksajien kukkaroa. Ilmasto ei pilaannu kun ahmed keppostelee, mutta jos suomalainen yrittää elää normaalia elämää, on napajäätiköt heti menossa nutulleen, jääkarhut kuolemassa sukupuuttoon ja liito-oravat pudonneet oksalta häkämyrkytyksen saatuaan.

Huutavan ääni erämaassa

…rakasti…

Hätätila tai väärinymmärrys

Myös puukottaja on uhri, sillä hän on huonon puuron, matalien sosiaalitukien, rasismin ja syrjinnän uhri. Hänet oli ajettu nurkkaan.

Ilkka Forsten

Pyöreässä pehmustetussa huoneessa ei ole nurkkia, mutta sinne ei saa laittaa ketään koska toiseuttaminen on vakava rikos.

juu

Suomen iltapulut ehti kertoa että kyseessä ei ole terroristinen teko.
Ilmeisesti ihan vain kulttuurillinen rikastamisrakkausteko jonka rasistiset poliisit ymmärsi väärin.

Eetee

Ethän ihannoi väkivaltaa. Allaahu akbaar!

ike

Aina vähän ihmetyttää tuo Al..la..h porukan herkkähipiäisyys. Sanovat että Allaahu akbaar, Jumala on suurin. Kuitenkin luulevat että kyseinen taho loukkaantuu joistakin tyhjänpäiväisistä kommenteista. Aika uskomatonta porukkaa. Ei heidän All…. kai sitten pysty edes tekemään itsestään huumoria saati sitten jonkinlaista pilkkaa jonka ei noin kykenevälle taholle pitäisi olla mikään ongelma. Sitten joku sanoo etttä ei ihminen voi sitä ymmärtää. Siinä mielessä osuu oikeaan että en edes ymmärrä näiden poliitikkojen edesottamuksia.

Ilkka Forsten

J. Halla-aho sanoi kerran niin hienon lauseen että olen nauranut monta kertaa jälkeenpäin oivallukselle. Se kuului näin. ” Allah on suuri, ja jussilla on pieni, mutta mitä sitten ? ”

ike

Minusta olisi kai sitten pitänyt tulla poliitikko, vaikka jotkut tuttavani ovat toisin väittäneet. Ei toimi enää, siis tuo Allah, koska ikä tekee paljolti samaa kuin kylmä vesi. 😂

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Takaperin luettuna Jussi Halla-aho on allah, ( halla ) jota hän itsekin naurahti kun toimittaja mainitsi asian. Hän myöskin jatkoi että ehkä EU:n asiat tulee nyt hyvin hoidettua kun hän ja allah on koko ajan mukana ?

Ilkka Forsten

Tuntuuko teistäkin siltä että kylmästä ei ole tekemään muuta kuin vaihtamaan kassit kuivatuiksi taateleiksi, joita saa tovin odottaa toimintakuntoon, siis pahimmillaan Juhannukseen asti joskus ylikin ?

Viimeinen pari uunista ulos

Jesus akbar, marakattien ”satukirjat” jätelavalle ja polttouuniin, kiitos!

ike

No ei sitä pidä niin sanatarkasti ottaa, julkaiskoon mitä haluavat. Tärkeää on kuitenkin että myös toisen ajatusmallin edustajat saisivat vapaat kädet. Kirjoja en haluaisi polttaa, siitä on vähän huonoja kokemuksia.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa