Eurooppa Talous

Ranska haluaa EU-alueen yhteisvelasta pysyvän

Kuva Thijs ter Haar / Wikimedia Commons / CC BY 2.0

Ranska katsoo, että pysyvällä mekanismilla yhteisveloista voidaan lisätä investointeja hankkeisiin, joita kansakunnat eivät voi rahoittaa yksin. Asiasta kertoi valtiovarainministeri Bruno Le Maire.

Presidentti Emmanuel Macron aikoi julkistaa ”innovatiivisimpien alojen” rahoitustarpeet lähiaikoina, kertoi Le Maire.

– Tiivis yhteistyö eurooppalaisten kumppaniemme kanssa on elintärkeää, Le Maire kertoi Le Parisien -lehdelle.

– Suurimpiin investointeihin ehdotamme – erityisesti energiaa koskevassa siirtymävaiheessa – että 750 miljardin euron elvytysrahastoon ohjatusta yhteisestä velasta tulee pysyvä eurooppalainen rahoitusjärjestelmä.

Ranskan tavoite saattaa kuitenkin kohdata vastustusta, sillä vain vähän aikaa sitten elvytysrahastoa myytiin ajatuksella sen tilapäisyydestä.

Lähde Bloomberg.

Tilaa
Ilmoita
guest
51 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation title page https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback
trackback
trackback

free slots real cash https://beat-slot-machines.com/

trackback

harts of gold free slots https://slotmachinesforum.net/

trackback

konami free slots https://pennyslotmachines.org/

trackback

free slots games online https://candylandslotmachine.com/

trackback

icy wilds slots https://2-free-slots.com/

trackback

3adaptor

Sari Saarela

 Tiivis yhteistyö eurooppalaisten kumppaniemme kanssa on elintärkeää”
Elintärkeää on ainoastaan se, että joku muu maksaa viulut.

John Quiman

Onhan noita erilaisia projekteja, joita kansakunnat eivät voi rahoittaa yksin, ollut ennenkin, mutta kussakin tapauksessa on sovittu tarkoin mihin projektiin kukin laittaa ja kuinka paljon. On fuusioreaktorin kehitystä, on se Cern-suvakkikiihdytin, vai mikä se oli, on eurooppalaisessa yhteistyössä valmistettu Eurofightereita ja Airbusseja jne. On siis olemassa jo valmiita ja toimivia tapa tehdä yhteistyötä isoissa projekteissa.

Yksikään noista ei ole perustunut yhteiseen velkaan, eikä yhteistyö edellytä mitään yhteistä velkaa ”koronapaketin” tapaan. Tavoite on ihan jokin muu, ei suinkaan suurten projektien rahoitus, aivan kuten ”koronapakettikaan” ei liittynyt tosiasiallisesti koronaan. Poliitikot vain keksivät selityksiä pyrkimyksilleen, eivät kerro totuutta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Juha 06

Jälleen uusi virusmuunnos, voi väistää aiempaa suojaa koronalta – verkkouutiset.fi
Tätä menoa tämä ”pandemia” jatkuu ja jatkuu, taas tulee seuraavat sulkutilat ja kertaluonteiset lainapaketit.
Tosiasia kuitenkin on se että loputtomiin ei voida jatkaa näitä sulkutiloja ja rahapumppauksia.

Meri Kreikan

Tässä näkee kuinka esim. Vartiainen valehteli päin naamaa, tai sitten ei vaan tiennyt, nää meidän sinisilmäiset pöljät kansanedustajat on kyllä todella hauskaa sakkia.

Juha 06

Ranska voi ihan omasta budjetistaan tukea ”innovatiivisia alojaan” jos siellä kerran on työpaikkoja korvaamaan tämän ”pandemian” aiheuttamia menetyksiä.
Valkoinen Ratsastaja on valloittaja, jolla on kruunu päässään ja jousi jolla ammuskelee nuoliaan, tautiin joka leviää…on tulkittu myös että kyseessä on Valhe jolla pahuus kasvaa. Sen jälkeen tulee Sota, Nälkä ja lopulta Kuolema. Valhetta siis seuraa Riitaisuus ja Sotiminen, Ristiriidat…siitä seuraa Nälkää sekä fyysisesti että henkisesti ja lopulta tulee Kuolema, sekä fyysisesti ja henkisesti.

Ilkka Forsten

Ja niin jatkuu ihmisten jallittaminen ” tilapäisillä ” mennettelyillä.

John Quiman

Kuinkas ne tilapäiset liikevaihtoverot ja autoverot? Kuinka pitkä on tilapäinen?

Ilkka Forsten

Yhtä syvä kuin monttu…

John Quiman

Tuohon monttuun jos tipauttaa kolikon, ei se koskaan saavuta pohjaa. Kuitenkin vaativat kansalaisia täyttämään montun.

Galina Manttari

Niin pitkään kuin tämä korruptioporukka jatkaa asioittemme ”hoitoa”.

Sanna valehteli

Sanna Marin taas valehteli tästäkin koska väitti olevan ”kertaluonteinen”, tämä velkapaketin. Tästä yllättyivät ?
Miten ihmeessä SDP, voi joku kehua onnistumisesta hallituksessa. Kaikki vaalilupakset on myös jo pettäneet.

Ilkka Forsten

Maksavat kahden vuoden kuluttua kovan laskun valehtelustaan. Siinä ei enää SDP / vihreät hallituksessa istu, ja samalla se kunnianhimoinen ilmastotavoite lakkaa olemasta ihmisten kiusana.

John Quiman

Loogisesti ajatellen Forsten on oikeassa, mutta äänestäjä on sellainen otus, jota eivät realiteetit liikoja häiritse. Osa kyllä reagoi, mutta suuri osa äänestää sitä samaa kuin aina ennenkin, käsittämättä, että se oma suosikki ei olekaan täydellinen.

Tämän vuoksi äänestyskäyttäytymisen muutos on hidas. Mediakin pelaa persuja vastaan sillä tavalla, etä monet kyllä äänestävät persuja, mutta eivät kehtaa tunnustaa julkisesti tekevänsä niin.

Ollaan liian riippuvaisia siitä, että mitä ne muut ajattelevat. Siksi on liikaa laumaihmisiä, jotka eivät uskalla tehdä mitään, mikä ei ole lauman mielestä hyväksyttävää. Nämä laumaihmiset juoksevat aina muotivirtojen mukana, koska se tuntuu turvallisimmalta.

Ilkka Forsten

Ihminen on monimutkainen olento, mutta tottelee yksinkertaisia määräyksiä. Nyt on kyse enää siitä kuka ne määräykset antaa ja milloin ?
– Vain yksi pätee, käsky – Näin luki Thedor Eicken kaikissa virallisissa kirjepapereissa siihen oikeaan yläkulmaan painettuna. Se ei jättänyt paljon selityksille sijaa, ja siihen tässä kuitenkin joudutaan palaamaan. Se on vaan auki koska paluu aloitetaan. Näinhän tämä ei voi jatkua.

John Quiman

Parin vuoden päästä tulee uusi ”kertaluonteinen”. Kymmenessä vuodessa tulee puoli tusinaa niitä ”kertaluonteisia”. Noillehan oikeauskoisten tekoset, joita on yhtenään, ovat ”yksittäistapauksia”. Ovat siis loogisia selittäessään tälläkin kertaa jonkin jatkuvan haitan olevan vain yksi satunnainen tapahtuma, ei tapa.

Galina Manttari

Joskus tuolla aikoinaan kirjoitin että vankila olisi noille poliitikoille oikea paikka. On aika paha paikka koska vaikea on löytää sitä juristia joka alkaisi ajamaan kannetta vaikka koko hallitusta vastaan. Kun vielä tiedämme tuomarien asenteet. Kukaan ei halua keikuttaa venettä. Johan sen näemme näissä ”perustuslakiasiantuntijoissa”. Olisiko jo aika ottaa perustuslaki siten kuin se on kirjoitettu, ilman kummoisia ”tulkintoja”. Perustuslaissa sanotaan esim.Ketään ei saa pitää syyllisenä rikokseen eikä tuomita rangaistukseen sellaisen teon perusteella, jota ei tekohetkellä ole laissa säädetty rangaistavaksi. Rikoksesta ei saa tuomita ankarampaa rangaistusta kuin tekohetkellä on laissa säädetty,eli takautuvaa lainsäädäntöä ei saa tehdä. Varsin järkeen käypää. Oikeastaan herää kysymys onko valtakunnansyyttäjä juristi, kai on kun on saanut tuon viran. Mitenkä tämä sopii Päivi Räsäsen tapaukseen. Minusta valtakunnansyyttäjä on vangitsemista vailla mutta voihan se olla niin että meillä oli sen verran fiksuja perustuslain säätäjiä että nykyiset poliitikot olisivat todella pulassa jos ihmiset vähän prehtyisivät siihen.

Galina Manttari

No en saa oikein noita tilejäni toimimaan kuten haluan mutta olen kai sitten vaimoni jonkinlainen kummajainen miten tässä kyli kahdenkymmenen vuoden aikana jo tottunut. No big deal. Saatan joskus olla Galina jos muuten ei mene läpi. Terv. Ilkka.Meillä on ongelma että oma PC aika paljon ”olettaa” asioita joihin et oikein ole tyytyväinen. No kun olen kaikkia putsauksia ja muitakin asioita tehnyt niin tuo uudelleen asennus on aina se viimeinen, kun se kestää niin paljon aikaa. Etenkin jos se tehdään oikein eli kaikki tehdään alusta.

Kata

Ei se mitään Ilkka,nykyäänhän saa ja jopa pitääkin vaihtaa sukupuolta lennossa,ihan kun ”tuntuu” siltä. 😀

Galina Manttari

😂

John Quiman

Hyvä tilaisuus tarkastella elämää useammasta näkökulmasta?

juha II

Ranska on pohjimmiltaan AINA ollut sosialistinen valtio, joka haluaa ”sosialisoida” riikinkukko kahisteluun menevät kahisevat muitten maksettavaksi. Lisäksi sen talous on äärimmäisen tehotonta ja hallinto byrokraattinen, johon liittyy kansanluonteeseen kuuluva herkkänahkaisuus ja loukkaantuminen, jos kyseistä viranomnaista kohdella kunnioittavasti. Eli kotoisasti kusta on pää täynnä. Tähän voidaan lisätä välimerellinen laiskuus, epätäsmällisyys ja nautiskelun halu ranskalaise4n keittiön parissa, jolloin lounas vie koko työpäivän hienoine viineineen. Sen sijaan Suomessa puurretaan talvipakkasella tippa nenän päässä kaamoshämärässä kunnes työpäivä on loppu ja vielä ylikin kun tehtävä sen vaatii!

Autotkaan toimi

Ranskalaiset eivät kyllä osaa tehdä edes toimivia autojakaan. Milloin on vuotavia hydraulijousituksia kalliine remontteineen, taikka sähkövikoja. Lisäksi niissä on paljon muitakin käsittämättömiä typeryyksiä rakennettu.

Ilkka Forsten

Ranslainen laatu on vitsi, samoin autot. takavuosinahan oli tapana kysäistä joltain rellun omistajalta onko tullut ostettua ” renaa ” vai onko siinä muuten vaan vikaa ?

Ilkka Mänttäri

Joku sitten sanoi Mersusta että se on hyvä auto kun siinä tähti näyttää hinauspaikat kumpaankin etupyörään. No näitä riittää, ainakin vanhalla jenkkifanilla ja entisellä Rellun matkailuauton omistajalla. Palveli aika hyvin mutta ajat muuttuvat.No nuo Rellut ja Fiatit ym. taitaa olla nykyään aika samaa kauraa. Sitähän se toiminnan tehostaminen tarkoittaa. Todellisuudessa olisin aina halunnut jenkkityylisen matkailuauton, eli bussin. Suomessa tuo on tehty niin kalliiksi että meillä ei taviksella saa olla mitään muuta kuin verot ja kallis ajokortti.

Ilkka Mänttäri

Pieni lisäys. Hutisalo yrittää uudelle kaudelle Vihreissä. Täytyy kai toivoa että onnistuu koska Suomea ei pelasta mikään muu kuin sen typeryyden näyttäminen mikä Vihreitä ajaa eteenpäin ja se ei voi tulla enää millään muulla tavalla kuinVihreiden täydellisellä romahduksella. Kyllä se tulee. Hän ilmoitti olevansa raskaana. Onko niin typerä että toivoo lapselleen samaa elintasoa kuin jossakin Afrikan peräkylässä. Saattaa kyllä olla.

Ilkka Forsten

Suurempi ihme on että joku pukkasi sen paksuksi. Oli varmaan kuuden promillen kumarassa ja nojasi ränniin ilmastoa pelastaessaan. Lapsen Isä EI TAKUULLA ole kikkarapäinen nykerönenä Saharan eteläpuolelta, vaikka voikin olla samalla aaltopituudella sen suhteen ettei keksisi pyörää vaikka sellainen olisi vieressä.

John Quiman

Eivätkös nämä hutisalot huudelleet aika ajoin, että olla tekemättä lapsia on ympäristöteko?

Seppo-Sisko

Sanna Marin (SDP) elpymispaketista: EU:n elpymisväline on poikkeuksellinen ja toteutetaan vain kerran.

Pakko uskoa Sannaa. Kertoi elpymispakettiratkaisun aamiaisella.

Ilkka Mänttäri

Tottakai eteläeurooppa haluaa tuota. Niin kai haluavat suomenkin päättäjät. Suoraan sanottuna passittaisin koko hallitusporukan vankilaan perustuslain rikkomisesta.

Kaino-Vieno Huttunen

Mikäs siinä, kyllähän sitä ilmomielin kustantaa muille nelipäiväisiä työviikkoja, kun tietää saavansa vastineeksi kesäkadut täyteen iloisia geeli- ja kikkarapäitä. Onnellisemmaksi minut tekisi vain se, että alkaisi sataa tulikiveä ja ilmestyskirjan ratsastajat ilmestyisivät horisonttin. (Toivottavasti lukijat ymmärtävät ironiaa…)

Ilkka Forsten

Ja katso, hän saapuu hallavalla hevosella ja koko helvetti seuraa hänen kannoillaan.

pöh

Suomi tekee hyvän diilin ja hyväksyy pysyvästi muiden maiden rahoittamisen.
Ja kansalaiset palvoo suurta johtaja marinia ja maksaa ilomielin vaikka 110% veroja..

Sanna valehteli

Muistuu mieleen Jyrki Käteinen ja Jutta Urpilainen, sekä Kreikkapaketti. Josta tuli kovat tappiot.

Ilkka Forsten

Njet, voittoa tuli eikä Kreikkaan annettu euroakaan, ei euroakaan.. Jutta Urpilainen kreikan elvytyspaketista.. Jostain syystä kaikki asiakirjat julistettiin salaisiksi vaikka SUOMEN lain mukaan kaikilla on oikeus tutustua niihin.

Tämä on jo toinen kerta kun demarit tekee saman tempun, ja kansa uskoo silmät killissä että hyväähän ne tarkoittaa, ja vappusatanenkin on varmaan vielä tulossa.

Antti Rinne valehteli kirkkain silmin siitä satasesta + muistakin hienoista tuloista, mutta demarien äänestäjiltä jäi huomaamatta ehto minkä herra rinne laittoi lupauksilleen. Hän nimittäin julisti perään että tämä toeutuu jos maamme bruttokansantuote kohoaa vähintään 4 % demarien valtakaudella. Rinne tiesi jo luvatessaan ettei sitä ihmettä tapahdu, koska olemme olleet alamäessä jo herran ajat ja ainoastaan Saksa on tehnyt tulosta, eli pystynyt kohottamaan mainittua kansantuotetta.

Tästä kaikesta huolimatta SDP on muka hyvin suosittu, ja SUURIN osa kansasta yhä haluaa heidän jatkavan pääministeripuolueena vielä seuraavienkin vaalien jälkeen. Jos niin tapahtuu se on vaalipetos, eikä asiaa enää paineta villaisella.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Ilkka Mänttäri

On tuo Suomen ääntenlaskenta alkanut vähän ajatteluttaan. Olisiko sitä aika vähän uudistaa. Kaikkien vaaleissa käytettävien tietokoneohjelmien lähdekoodi pitää olla julkista. Samoin varmentavaa käsinlakentaa pitää tehdä satunnaisesti valituilla äänestyspaikoilla (ei poliittisesti) valittujen ihmisten toimesta. Palauttaisi ehkä vähän luottamustani äänestysjärjestelmään. Kun se vaalivilppi onnistuu Yhdysvalloissa, kyllä se onnistuu meilläkin, valtamedia on vain hiljaa. Kysykää nyt sitten mikä on herättänyt epäilyt jos ette vielä tiedä. Ei kyllä tästäkään missään uutisoitu vaikka tapahtui suomessa: https://www.youtube.com/watch?v=goIDq_oRbEY

Nestori Lundahl

Eikö täällä ole enää mitään uutisia?

Sanna valehteli

Iltalehden sivuilla olisi, mutta nekin roskaa 99% sisällöltään. Tai no muissakin valtamedioissa sama juttu.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=3CHzT5VBkT8 Nestori on uutisia..tuleeko mieleen mitään menneisyydestä?Hiamerkki esim….sairasta touhua!Onko ennen pressa alkanut ajamaan tällaista rokotusasiaa näin ponnekkaasti ..hm…vuosikymmeniin,siis länsimaissa?

John Quiman

Niin sanottu rokotus on sitä paljon kauhisteltua lunssaa vaarallisempi. Tämä koronalunssa ei ole sen vaarallisempi kuin tavallinen kausilunssa, ainakin kuolemien osalta, jonka varmasti hallinnot tietävät. Niin sanottujen rokotteiden syy on siis jokin muu kuin tämä ”huippuvaarallinen” lunssa

Ainakin yksi motivaatio on tiedossa ja se raha. Herra Portti potee kyseistä ahneutta, eikä sitä mikään raha tai vallan määrä lääkitse. Hänhän on yksi WHO:n erityisen suurista rahoittajista ja hänen antamansa rahat on korvamerkitty rokotebisneksen edistämiseen. Hän lahjoittelee rahaa sinne tänne, mutta kokonaisuutena hän tekee miljardeja nopeammin kuin koskaan ennen. Tuon hän on itse kertonut, että hyvin on tuottoisaa. Hän laittaa dollarin ja saa jossain ajassa kaksikymmentä takaisin.

Tietysti lääketeollisuus ihastelee loistavaa bisnestilaisuutta, kun rahaa lentää ovista ja ikkunoista, kun koko maailma ostaa kaikki kokeelliset liuokset, mitä on tarjolla.

Nuo ovat yksi syy ”rokote”-kampanjaan. Muitakin pahoja syitä voi olla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Galina Manttari

Olet salaliittoteoreetikko. (aina halunnut sanoa tuon kun en oikei tiedä miten salaliittoteoreetikko toimii) Ei se muuta sitä tosiasiaa että olet oikeassa. Olettaisin että salaliittoteorioista aika moni on totta. Sanonta vain on hyvä peruste hylätä perustellutkin näkemykset.

John Quiman

Ihan loogisestikin ajatellen tottakai on salaliittoja. Maailma on suorastaan täynnä kaikenlaisia liittoja, joista ei muille kerrota.

Nuo tuossa ylempänä esittämäni tiedot ovat tosin ihan julkisia tietoja, joten siltä osin ei ollut salaliittoa, mutta mitä kaikkea noiden taustoilla on, onkin sitten salaista eli sieltä on löydettävissä salaliittoja, joiden tarkoitusperiä ei kerrota.

Ainoa mitä voi näkyvistä jäljistä päätellen sanoa varmasti jossain verhojen takana hääräävistä isoista vaikuttajista on, että ne tarkoitusperät eivät ole hyviä.

Ilmiselvästi ihmisten täydellinen valvonta ja jo varhaisesta nuoruudesta alkaen oikeisiin ajatuksiin kouluttaminen on korkealla niiden taustavoimien listoilla. Suurimmasta osasta ihmisiä ilmeisesti suunnitellaan siedettävän hyvin voivia orjia, joiden elämäntarkoitus on palvella eliitin tarpeita. Vapaus tehdä mitä haluaa, tulee kapenemaan rajusti. Meistä halutaan tehdä tylsämielisiä viihteen suurkuluttajia ja ylhäältä ohjatun yhteiskunnan oikealla tavalla ajattelevia alamaisia, joiden ainoa tarkoitus on tuottaa riittävästi palveluja, erityisesti eliitille.

Tuostakin voisi helposti ajatella, että onpa hurjaa foliohattuilua, mutta kas kummaa, nekin ovat lähinnä julkista tietoa, vaikka ei niitä mainosteta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Galina Manttari

Oikeassa olet. Ei tarvitse kuin lukea YK:n agenda 2030 niin päällisin puolin voi ensin vaikuttaa hyvältä mutta kun tuonkin järjestön organisaatioiden agendoja vähän kaivelee niin löytyy aika kummallisia juttuja. Olisi aika viisasta suhtautua erittäin varovasti tuohonkin järjestöön.