Eurooppa Rikos

Ranska: Kolme afrikkalaista pidätettiin kannibalismista

Ranskassa sattumanvaraiset päällekarkaukset ovat lisääntyneet. Pariisissa kolme afrikkalaista pidätettiin näiden hyökättyä miehen kimppuun ja syötyä paloja hänestä.

Pariisin Clichy-sous-Boisin maahanmuuttajavaltaisessa lähiössä kolme afrikkalaista pidätettiin kannibalismista. Afrikkalaiset olivat hyökänneet miehen kimppuun, purreet hänen kasvojaan ja syöneet irti repimänsä palat.

Afrikkalaiselta Kap Verden saarelta kotoisin olevat afrikkalaiset pidätettiin näiden hyökättyä Hector-Berliozin kujalla miehen kimppuun. Afrikkalaiset purivat irti osia miehen korvasta ja alahuulesta. Uhri taisteli vastaan ja vaurioitti yhden hyökkääjän nilkkaa ennen kuin poliisi saapui paikalle ja pidätti hyökkääjät.

Sekä uhri että loukkaantunut afrikkalainen vietiin sairaalahoitoon.

Clichy-sous-Bois on yksi Pariisin pahamaineisista maahanmuuttajavaltaisista no-go -alueista, ja se on kiinteästi kytköksissä radikaali-islamin nousuun Ranskassa.

Ranskassa sattumanvaraiset väkivaltaiset hyökkäykset ovat kasvussa kaikkialla maassa. On arvioita, että maassa tapahtuu tällaisia iskuja jopa 777 joka päivä.

Breitbart

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa