Eurooppa Politiikka

Ranskalainen keltaisten liivien jäsen: ”Jos minä saan luodin päähäni, Macron joutuu giljotiiniin”

Kuva Ferenc Almássy.

Keltaisten liivien Christophe Chalençonin mukaan liikkeessä on puolisotilaallisia voimia, jotka ovat valmiita kaappaamaan vallan. Hänen mukaansa eliitinvastainen liike on valmis suistamaan presidentti Emmanuel Macronin valtaistuimeltaan.

Keltaisten liivien Christophe Chalençon antoi lausuntonsa italialaisen Piazzapulita LA7:n haastattelussa viime viikolla, kertoo BFMTV. Chalençon toi asian ilmi varsinaisen haastattelun jo päätyttyä mutta kameran ollessa yhä päällä.

– Tiedän ottavani suuren riskin, saatan saada luodin päähäni hetkenä minä hyvänsä, mutta jos he ampuvat minua päähän, Macron joutuu giljotiiniin, Christophe Chalençon sanoi.

– Olemme tulleet siihen pisteeseen, että jos he tappavat minut, hän on myös kuollut, koska kansa tulee Elysée-palatsiin ja hajottaa kaiken … Meitä on paljon, hän muistutti.

Chalençonin mukaan keltaisiin liiveihin kuuluu myös voimia, joilla on valmius voimankäyttöön.

– Meihin kuuluu myös puolisotilaallisia voimia, jotka ovat valmiita puuttumaan peliin, koska myös he haluavat kaataa hallituksen, Christophe Chalençon painotti.

Pariisin mellakat ovat jatkuneet marraskuun puolesta välistä alkaen. Mellakat alkoivat protestina korkeille polttoaineen hinnoille ja elinkustannuksille. Keltaiset liivit kokoontuvat joka lauantai Pariisiin osoittamaan mieltään presidentti Emmanuel Macronin globalistihallintoa vastaan.

Ranskan mellakkapoliisin voimankäyttö on johtanut useiden mielenosoittajien vakaviin loukkaantumisiin. Viikko sitten keltaliivi menetti oikean kätensä GLI-F4 -kyynelkaasukranaatin räjähdyksessä.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa