Eurooppa Maahanmuutto

Ranskalainen kirjailija vaatii nykyisen kaltaista maahanmuuttoa lopetettavaksi kokonaan – ”Tarvitsemme uusien valloittajien kotiuttamista”

Renaud Camus. Kuva Wikimedia Commons / CC BY 2.0

Kaikki laittomasti Euroopassa olevat tulee palauttaa kotimaihinsa. Näin uskoo ranskalainen Renaud Camus, joka puhuu nykyisistä siirtolaisista valloittajina.

Termin ”suuri väestönvaihto” kehittäjän ranskalaiskirjailija Renaud Camus’n teorian mukaan Ranskassa ja Länsi-Euroopassa on tapahtumassa kulttuurillinen ja väestörakenteellinen muutos massamaahanmuuton vuoksi. Hän väittää, että edellisen kerran Eurooppa koki vastaavan nopean muutoksen 200-luvulla, barbaarien tunkeutuessa luhistuvaan Rooman imperiumiin.

Kirjailijan mielestä kaikkien Eurooppaan pyrkivien kolmansien maiden siirtolaisten pääsy tulee estää täydellisesti, kertoo Il Giornale.

Camus hyväksyy Italian sisäministeri Matteo Salvinin toimet tämän estäessä laittomien siirtolaisten pääsyn Italiaan, mutta Salvini ajattelee vain Italian etua.

– Hyväksyn Matteo Salvininin siirtolaisuuden estävät toimet, mutta minulle on syntynyt vaikutelma, että hän ei oikeasti vastusta sitä. Hän haluaa vain levittää sen koko Eurooppaan.

Camus’n mielestä nykyisen kaltainen maahanmuutto tulee lopettaa kokonaan. Kirjailija toteaa, että  päinvastoin kaikki laittomasti Euroopassa olevat tulee palauttaa kotimaihinsa.

– Täytyy edetä kaikkien laittomasti täällä olevien kotiuttamisen suuntaan. Tarvitsemme näiden uusien valloittajien kotiuttamista, kuten ranskalaisten kolonialistien Algerian itsenäistymisen aikaan.

Ranskan liberaalipresidentti Emmanuel Macronia Camus pitää marxilaisen teorian mukaisen substitutionismin prototyyppinä.

– Siinä on tyypilliset elementit. Kytkökset pankkeihin, teknokraattinen maailmankuva, politiikan lopettaminen. Hän on maahanmuuttopartisaani.

Kiistanalaisista teorioista tunnetun Camusin teoksista ei löydä syytöksiä ”valkoisen miehen taakasta” eikä myöskään valkoisen vallan kannattajille ominaisia pohdintoja siitä, että valkoinen mies olisi ylivertainen.

– Minulla ei ole mitään tekemistä niiden kanssa. Sen sijaan he protestoivat, kuten minä, suurta väestönvaihtoa vastaan – väkivallattomuutta kannattava kirjailija Camus toteaa.

  • 1.1K
    Shares