Eurooppa Politiikka

Ranskalainen professori: Sharialait ja islamilainen rinnakkaisyhteiskunta sallittava jotta maa ei joudu sisällissotaan

Kuva muokattu Dying Regime / Wikimedia Commons / CC BY 2.0
Ranskalaisen professorin mukaan sharialait on sallittava ja maahan on luotava islamilainen rinnakkaisyhteiskunta. Seurauksena saattaa muuten olla sisällissota.

Ranskalainen professori Christian de Moliner väittää, että niitä 30% ranskalaisista muslimeista, jotka vaativat shariaa, ei voi sivuuttaa.

Professorin ratkaisu ongelmaan on tehdä Ranskasta kaksoisvaltio ja luoda Ranskaan islamilainen rinnakkaisyhteiskunta, jossa pätevät sharialait.

Emme kykene koskaan kitkemään radikaalia islamia … Emme ole vielä avoimessa sodassa, mutta profeetalle uskollisia järjestäytyy jo joillakin alueilla, ja siellä vallitsevat erityiset lait, kuten huivipakko, juutalaisten syrjintä, Koraanin mukaiset avioliittoa ja avioelämää koskevat lait, professori toteaa.

Ranskaan on jo muodostunut rinnakkaisyhteiskuntia, ja niissä vallitsevat täysin vastakkaiset arvot kuin muualla Ranskassa. Emmanuel Macronin politiikat eivät poista ongelmia, korkeintaan lykkäävät niitä.

Professori de Molinerin mukaan ratkaisu piilee kaksoisvaltiossa, samanlaisessa, millainen vallitsi kolonialismin aikaisessa Algeriassa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit