Eurooppa

Ranskalaiset feministilesbot syyttävät transsukupuolisia äärivasemmistolaisia seksuaalisesta häiriköinnistä

Kuva Shutterstock.

Ranskalaiset feministilesbot tuomitsevat vasemmistolaisaktiivien transseksuaalien harjoittaman seksuaalisen väkivallan. Transsukupuoliset Antifa-aktivistit puolestaan syyttävät lesboja transfobiasta.

Useat lesbot feministiaktivistit väittävät, että transsukupuoliset miehestä naiseksi itsensä muuntaneet aktivistit ovat häiriköineet heitä seksuaalisesti ja syyttäneet heitä ”transfobiasta”, koska he eivät ole seksuaalisesti houkuttelevia.

Yhdentoista naisen allekirjoittamassa Marianne-lehden julkaisemassa kirjeessä feministilesbot kertovat, että ”sukupuolta vaihtaneet miehet yrittävät hallita lesboyhdistyksiä”.

– Näiden johtamissa tiloissa meidän on suoritettava työpajoja kuten ”sukuelimiin liittyvien mieltymysten purkaminen”, kirjeessä todetaan.

Feministilesbot pitävät työpajoja aivopesuna, joiden tarkoituksena on murtaa vastenmielisyys sukupuolista kanssakäymistä kohtaan.

Kirjoittajat huomauttavat, että ”queer- ja Antifa-lippuja” kantavat äärivasemmistoaktivistit ovat hyökänneet naisia vastaan mielenosoituksissa. Kirjoittajien mukaan yhä useammat nuoret radikalisoituvat sukupuolideologian vuoksi.

– Nyt tapaamme nuoria ihmisiä, jotka luettuaan militantteja esitteitä uskovat toimintakykyisiin kohtuun ja kiveksiin, he sanovat.

Allekirjoittajat väittävät myös, että Ranskassa nuoria lesboja painostetaan ottamaan testosteronipiikkejä ja että psykologit kannustavat nuoria sukupuolen vaihtoon tunnistettuaan nämä ”tukahdutetuiksi”.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa