Eurooppa

Ranskan sisäministeriö kehottaa valppauteen Al-Qaidan uhkauksen vuoksi

Jihadistilippu Rotterdamissa vuonna 2014. Kuva Wouter Engler / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Sisäasiainministeriö lähetti prefekteille 21. heinäkuuta sähkeen varoittaakseen näitä terroristijärjestö Al-Qaidan uhkauksesta.

Al-Qaidan ”mediayhtiö” As-Sahab julkaisi Ranskan vastaisen videon, jossa tuomittiin jyrkästi Muhammed-sarjakuvien jumalanpilkka. Video on arabiaksi mutta tekstitetty englanniksi.

Le Parisiennen mukaan video kohdistuu Ranskaan, jota väitetään lännen islamin vastaisen sodan kantapääksi. Nimeltä mainitaan Ranskan presidentti Emmanuel Macron.

Videolla muun muassa Al-Qaidan johtajistoon kuuluva  Ayman Al-Zawahiri kehottaa muslimeja kaikkialla maailmassa puolustamaan profeettaa ja korostaa islamin ja uskottomien välistä sotatilaa.

Uhka on merkittävä, ja sisäministeriön kabinettipäällikkö Pierre de Bousquet vertaa sitä syksyyn 2020, jolloin Ranskaa kurittivat islamilaiset terrori-iskut.

Riskinä on, että uusi Al-Qaidan taistelukutsu kannustaa Ranskan alueella olevia muslimeja ryhtymään toimiin.

Tilaa
Ilmoita
guest

46 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation dedication examples https://dissertations-writing.org/

trackback

cheap dissertation help in los angeles https://dissertationwriting-service.com/

trackback

free slots home 12345 https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

caesars casino free slots https://www-slotmachines.com/

trackback

hot vegas slots free games https://411slotmachine.com/

trackback

quick hit slots free https://slotmachinesforum.net/

trackback

double diamond slots https://pennyslotmachines.org/

trackback

brazilian beauty slots https://candylandslotmachine.com/

trackback

1presuppose

Ilkka Forsten

Mukavaa kun sanovat itse että ovat tulleet tänne sotatilan takia. Sehän antaa meillekin hyvät mahdollisuudet vastaisuudessa toimia niin kuin sotatila edellyttää.

Ilkka Mänttäri

Kukaan ei ole niin typerä kuin eurooppalainen ihminen. Ajatus ihmisten yhdenvertaisuudesta on aika hyvä, ehkä viidensadan vuoden jälkeen. Sitä ennen näiden typerysten täytyy antaa tapella itsensä väsyksiin. Ei siihen oieastaan täytyisi puuttua.Onko kukaan oikeastaan vastannut tekemisistään, no ehkä lapset, poliitikot eivät koskaan.

pohjola balkanisoituu

Ruotsi johtaa Euroopan aseväkivaltatilastoja (iltalehti.fi)
”On erittäin tärkeää, että me onnistumme integraatiossa. Nämä nuoret miehet, heitä täytyy auttaa. Mutta jos he eivät integroidu, heidän täytyy kohdata seuraamukset”
Noiden ”seuraamusten” pitää olla sellaisia että sana alkaa kiertää ja kepposteluhalukkuus vähenee. Pullakahvit tai puhuttelu ovat pois laskuista.
Kukapa meistä uskaltaisi heittää poliisia kivellä esimerkiksi jossa Väli-Amerikan maassa ?

Ilkka Forsten

En menisi heittämään Venäläistäkään, sielläkin sattuu olemaan vähän eri ohjeet kuin Ohisalon tarjoama malli jota vahtii demlattu oikeuslaitos.

Lieväasteinen

Näin Venäjän Dagestanissa niille kävi:
https://youtu.be/G-k5a07hWQg

Kata

Sillai sitä tussahti kun pannaan töpinäksi eikä tehä tiktok-videoita.

Lieväasteinen

Juu. Siinä meni diskuteeraus, pullakaffet, ohituskaistat ja veteraanieläkkeet.

Jarno Lehmussalo

Täällä olisi kakku valmis. Al-Qaida, kynttilä kakun päälle.
Ruotsi johtaa Euroopan aseväkivaltatilastoja (iltalehti.fi)

Ilkka Forsten

Nyt on kyllä peruttava Håkanilta mörssäriluvat ja annettava puupyssy kouraan. Tilannehan ratkeaa vain sillä että håkanin aseluvat perutaan ja Ibrahim saa päänsilitykset.

juha II

Niin kammottavaa kuin se onkin. Muslimien aloittama ”pyhä sota” euroopassa vallatakseen itselleen lopullisesti ”lebenstraumia” niin kuin Saksan Führer Adolf Hitler (1889-1945) kirjoitti kirjassaan ”Taisteluni” hankkivansa sitä Neuvostoliitosta. Aivan samoin muslimien islamin levittäminen yli maailman – kuten kommunisteilla oli aikeet kommunistisen yhteiskuntajärjestelmän suhteen – ovat nämä aikeet sisällytetty Koraaniin oleelisimpana asiana.

Euroopassa väistämättä puhkeava ”sisällissota” olisi se verinen ja kärsimyksiä tuottava syy sille, että maailman globalisti-kommunistit eivät pystyisi tekemään ländsimaailman. Sekä lähitulevaisuudessa koko maailmalle ne likaiset ja vähämieliset tyranniat, joilla maailman ihmiset orjuutetaan sirutettuina kuin koirat ja vielä ”koulutuspannat” kauloihin merkkinä siitä ettet enää ole tsesi herra vaan alamainen kurja orja jollaista pahuutta tämä maailma ei ole vielä nähnyt koko viheliäisen olemassaolonsa aikana.

öljyrahastaja

Kyllähän tuo koraanihörhöily on suurelta osin reaalinatsismin kaltaista väkivallan pyhittämää ekspansio-ideologiaa.

Ilkka Forsten

Kohta onkin taas aika kaivaa gramofoni esiin ja soittaa Horst Wessel lied. Se onkin sattumoisin puhelimeni soittoäänenä jo nyt.

Usko Vahvanen

Kyllähän me kristitytkin olemme ainaisessa sotatilassa itse saatanaa vastaan. Mutta tuo onkin henkiolento. Siis taistelu aseetkin ovat hengellisiä, rukous, usko ym.

Kaino-Vieno Huttunen

Macronhan on toistuvasti puolustanut monikulttuurista ihanuutta ja haalinut Ranskaan lisää muslimimaahanmuuttajia, toisin sanoen lisää kasvuvoimaa jihadismille. Toisaalta Al-Qaidan lausunto osoittaa, millaisia selkäänpuukottajia muslimit ovat. Ei säästetä edes omia hyödyllisiä idiootteja.

Ilkka Mänttäri

Herää kysymys mistä näitä pölkkypäitä oikein tulee ja mikä kummallisinta että lähes kaikilla on yliopistotutkinto, joillakin jopa kaksi. Olen aikaisemminkin tämän sanonut mutta kyllä herää kysymys tuon opetuksen laadusta.

Lieväasteinen

1) Yliopistojen tarjoama humanistinen koulutus (paitsi biologia, lääketiede yms.) ei vaadi paljon älykkyyttä. Omaa luokkaansa ovat myös nykyaikaiset politrukki-koulutukset kuten sukupuolitutkija, qweer-teoria, diversity consult yms. 2) Elämässä ja lisääntymisessä pärjäävät parhaiten yksilöt, joiden ÄO on 80-90-akselilla. He eivät saavuta huippua, mutta vahvan perustason kuitenkin. Yli 100 pistettä on jo liikaa. Liian korkea ÄO vieraannuttaa todellisuudesta, aiheuttaa psyykkisiä lisääntymis- ym. häiriöitä. Mensan jäseneltä on turha vaatia maalaisjärkeä. Esim. huippuälykkäissä Japanissa ja Kiinassa puhutaan jo seksittömistä sukupolvista, joita seksi livenä ei edes kiinnosta. Tässä on muuten brittiläisen antropologin hyvä analyysi suomalaisista, joita hän kutsuu Euroopan älykkäimmiksi:

https://bit.ly/3zxEmZi

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Ilkka Mänttäri

Olet asian ytimessä. Ei yliopistoa voida uudistaa. Ne täytyy repiä maantasalle ja tehdä uusi, uusilla kriteereillä. Olen tuollainen aika konservatiivinen niin maailmassa on kuitenkin yliopistoja jotka ovat aikansa tasalla, pari Britanniassa ja pari Yhdysvalloissa, Suomessa ei yhtäkään Repikää siitä.

Lieväasteinen

Juu, ns. humanistisia tiedekuntia on syytä harventaa, ainakin veronmaksajien rahoilla toimivia. Mikäli joku haluaa kouluttautua esim. sukupuolitutkijaksi, niin tervetuloa, mutta omalla kustannuksellaan, ei veronmaksajien.

Lieväasteinen

”Ei yliopistoa voida uudistaa. Ne täytyy repiä maantasalle ja tehdä uusi, uusilla kriteereillä.”

Tässä yhteydessä mieleeni muistui Ronald Reaganin loistava toiminta Berkeleyssä:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/People%27s_Park_(Berkeley)

Ilkka Mänttäri

Saattaisi meilläkin olla käyttöä yhdelle Reaganille.On sen verran korruptoitunut koneisto.

Ilkka Mänttäri

Olipa aika tyhjentävä artikkeli. Älykkyys saattaa olla myös tie ulos tuosta ajattelusta, siitä toki seuraa että kuilu kehitysmaiden ja euroopan välillä vaan kasvaa.

Tomppa

Jihadistit tekisivät palveluksen ihmiskunnalle, jos irrottaisivat pään Macronilta sen sijaan, että randomisti puukottavat tavallisia ranskalaisia tai räjäyttelevät pommeja eri puolilla Ranskaa.

Jussi Hämäläinen

Venaas,,, miten se taas olikaan, että ”Islam on rauhan uskonto!”

Itse asiassa islam on ollut ja yhä on sodassa koko muuta maailmaa vastaan. Eli ensimmäinen ja yhä vielä käytävä maailmansota alkoi v. 622. Tämä sota on aina epäsymmetrinen, usein matalaintensiteettinen ja tavallisesti sissisota, mutta aina se on sotaa, ei mitään muuta. 
Islam ei koskaan ole kätkenyt omiltaan sitä asiaa, että se on valloitussodassa muuta maailmaa vastaan. Muslimit saavat jo pikkupenskasta saakka jatkuvan, hellittämättömän ja intensiivisen aivopesun kautta oppia, että sotaahan tässä käydään, ja kaffirit ovat väärässä ja heidän koko yhteiskuntansa kuuluu sotasaaliina muslimeille.
 
Jos vain vähänkin tutustut islamiin, sen reaalikäytäntöihin ja sisäisiin oppeihin, ymmärrät, mitä länsimaailma kieltäytyy ymmärtämässä: sodassahan me tässä olemme.
Mitä pikemmin länsimaailma tämän ymmärtäisi, sitä pienemmin vaurioin tämäkin asia saataisiin hoidettua. Mutta kun kieltäytyy jääräpäisesti kuuntelemasta islamia itseään, ongelma pahenee ja sen endlösung käy joka päivä hirvittävämmäksi.

Sitä saa, mitä tilaa. Allahu akbar.

Niillä on aika

Ranskassa kenraalit varoittelivat tulevasta sisällissodan uhasta. Tiedä sitten saivatko potkut.

Rulf

Islamia ei tulisi kohdella uskontona, se on täysin erilainen mitä Eurooppaan on soveliasta tuoda.

öljyrahastaja

Islamin autoritaarinen ja patriarkaalinen väkivaltaisuus sekä vaikutusvalta ovat paljon lähempänä kolmannen valtakunnan reaalinatseja kuin 2000-luvun uusnatseja ja muuta äärioikeistoa.

Rulf

Islam muistuttaa kansallissosialismia. Estää ihmisen ajattelun, se vastaa kaikesta, määrää mitä saa kirjoittaa, näytellä tai piirtää, on suvaitsematon. Tätä mielipidevainoamista oli natsi-saksa. Monikulttuurisuudesta ei ole kyse kun partalapsi tulee maahan vaan monokulttuurista, koska tulija haluaa nitistää kaiken erilaisuuden ja yksipuolistaa kaiken tulomaataan vastaavaksi. Usein virheellisesti puhutaan monikulttuurisuudesta kun Suomeen saavutaan ulkomailta, näin ei ole, vaan se on hyin usein islamisaatiota joka johtaa monokulttuuriin mikäli nyt islamin yhteydessä voidaan edes mainita sanaa kulttuuri.

Kata

Noin toimii myös kommunismi.Kuten olemme nähneet ja historiaa lukeneet.Vai miksi piti rakentaa muuri?Ettei ihanasta auvosta kukaan karkaa..?Tai jos yritti niin…
Samanlaisia ideologioita molemmat.Täyttä pashaa.
Monokulttuuriin tosiaan…mutta jätetään se kulttuuri pois ja tilalle kultti.

Ilkka Forsten

Jos on valittava otan kansallissosialismin enkä islamia.

Missä menee raja?

Olen itsekseni pohtinut seuraavaa:

Jos haluaisin uudelleen herättää Eurooppaan Azteekki uskonnon ja toimisin siinä itse ylipappina irroitellen ihmisten sydämmiä uhrikivellä, niin menisikö kaikki edelleen uskonnonvapauden piikkiin ja saisin jatkaa touhujani suvaitsevaisten huokaillessa samalla kun pidän sykkivää irtileikattua sydäntä kohti aurinkoa?

Aivan, en minäkään usko saati halua että sellaista väkivaltaista uskontoa uudelleen herätettäisiin henkiin saati että sellainen sallittaisiin Euroopassa.

Miksi sitten on olemassa eräskin nimeltä mainitsematon uskonto, jota ei saa kritisoida ja se nauttii täydestä suojasta, vaikka Euroopan isojen kaupunkien kadut ovat jo Turkua myöden punaisena uskontunnustuksen raikuessa ilmoille? Kyseessä niin rauhaisa aatesuuntaus, että pilakuvan piirtäjäkin joutui elämään loppuelämänsä poliisisuojeluksessa monien muiden vastaavassa tapauksessa olevien lisäksi.

Jeesus sanoi uskonnoista, että hedelmistään te heidät tunnette. Hyvä puu tuottaa hyvää hedelmää, paha puu tuottaa pahaa hedelmää.

En ymmärrä miksi näin, mutta toivon että asiasta edes aloitettaisiin keskustelemaan sivistyneesti vaikenemisen sijaan, että ymmärrämmekö uskonnonsuojan väärin vai onko olemassa raja, jonka jälkeen uskonto kuin uskonto ei enää nauti kyseistä suojaa.

Ilkka Forsten

Käsite uskonvapaus on pelkkää pas****aa alusta loppuun. Se on sivistynyttä jargonia joka on kaiken lisäksi muutettu tarkoittamaan että mikä tahansa uskonto, tässä tapauksessa islam, saa levittää vapaasti teesejään ja määritellä suvaitsevaisuuden kristityille. Koko asiasta tekee vielä ironisempaa se että kommunistit jotka ovat ateisteja, ovat kaiken aikaa äänessä puolustaen jotain takapajuista uskontoa.

Mitä me muutenkaan teemme uskonnoilla vuonna 2021. Ne ovat ikivanha jäänne josta etenkään muslimit ei osaa päästää irti, kiitos matalan älykkyysosamäärän ja lapsena aloitetun aivopesun. Meidän ei tarvitse suvaita islamia, sitä ei ole kirjoitettu mihinkään artiklaan siinä muodossa kuin sitä nyt tyrkytetään. Ajatus uskonvapaudesta on lähtöisin euroopasta, ajalta jolloin koettiin että eurooppalaisten kansojen välillä on oltava vapaus uskoa haluamiinsa asioihin.

Muslimeita sillä ei ole alun alkaenkaan tarkoitettu. He ovat koko olemassaolonsa ajan julistaneet sotaa kristittyjä vastaan ja islamin oikeutta maailmanvalloitukseen. He ovat ongelma jota ei pidä suvaita, ei sietää eikä elättää. Heidät tulee poistaa euroopasta, mieluiten tavalla joka varmistaa sen ettei takaisin pyrkijöitä enää ole.

Olen joskus kannattanut ajatusta siitä että passitetaan heidät pois, siis palautetaan kotimaihinsa, mutta nykyään olen muuttanut mieltäni ja todennut että se ei toimi. He tulevat aina takaisin jollain verukkeella. Kun päätämme että vaellus loppuu, se on tehtävä niin ettei tulijoita ole. Historia antaa kaiken anteeksi, joten ei tarvitse huolehtia siitäkään moraalikysymyksestä. Jos heidän imaamiensa sanoma moskeijoissa on että meidät saa ja pitää hävittää, mikä laki estää meitä ajattelemasta samoin heidän kohdallaan. Totuushan kuitenkin on että ME pystymme sen tekemään, koska olemme kehittyneempi rotu ja omaamme paremmat mahdollisuudet. kehari joka ei osaa edes lukea, on helppo johdatella paikkaan missä ilma käy vähiin kun se korvataan jollain muulla. Fiksummat tajuavat mistä puhun ? Älkää luulko että euroopassa ei tapahdu mitään. Täällä alkaa tapahtumaan eikä siihen mene enää kymmeniä vuosia.

Ranska ei ole se maa josta kaikki alkaa, se on liiaksi rakastunut valkosipulipatonkiinsa, ja saksalaiset on kuohittu demareiksi väittämällä että mikä tahansa muu aate on fasismia. Homma käynnistyy entisistä itäblokin maista, on jo tavallaan käynnistynyt, ja leviää sitä kautta myöskin muualle. Kukapa olisi uskonut vielä kahdeksankymmenluvun lopulla että itäinen eurooppa on se jota halutaan kaveriksi kun yhteistä vihollista aletaan häätämään pois meidän mailtamme ? Mutta niin se on vaan tapahtunut. Meitä ajetaan kuin käärmetä pyssyyn NATO:n suhteen luomalla skenaarioita kuinka venäjän armeija marssii ilman erillistä lupaa rajan yli Helsinkiin, mutta yhtään tulijaa ei ole edes rajapuomin takana. Sen sijaan länsinaapurin kautta lappaa KOKO AJAN miehittäjiä joista ei edes saisi käyttää oikeaa nimeä, valloittaja. Kommunistinen pask***avaltio nimeltään suomi kyykistelee EU:n selän takana, maksaa koko maailman velat ja kiittelee muslimeita suuresta työpanoksesta kulttuurimme säilymiseksi. Tämä on idiotismia jota ei tarvitse sietää. Jos joku kokee tämän kirjoituksen kiihotukseksi toista kansanryhmää vastaan, niin sanokaa mikä kansanryhmä on uskonto nimeltään islam ? Mikäli se ei ole kansanryhmä, siitä voi sanoa mitä tahansa ja sitä voi kohdella miten huvittaa. Mitä tässä enää odotellaan ?

Hmmm..

Eiköhän alkuperäisen kommentin antaja juuri pyytänyt, että aiheesta aloitettaisiin sivistynyt vuoropuhelu?

Vaade koskee molempia puolia, kriittisiä ja silakkoja

Ilkka Forsten

Minulta alkaa loppumaan tarve suvaita sivistynyttä puhetta, koska siitä on tehty kastraation kokenut ilmaisu vailla mitään mahdollisuutta totuuteen.

Miksi olla sivistynyt ajassa jossa sivistymättömyys haluaa voittaa kaiken ? Kompromissit on tarkoitettu niille joiden usko omaan asiaan vaihtuu koko ajan. Me emme tee kompromisseja, sanoi muuan taidemaalarikin ja alkoi syntymään tulosta joka yhä aiheuttaa hengenahdistusta läpi euroopan.

Vain yksi pätee, KÄSKY ! Näin luki Totenkopf divisioonan komentajan Theodor Eicken kirjepapereissa oikeaan yläkulmaan painettuna. Silloin ei kyselty kompromissien perään, eikä sillä ollut mitään väliä oliko tulos sivistynyttä kunhan tulosta syntyi. Tämä aika ei enää ole kaukana siitä, joten olen varautunut tulevaan.

Eka Kettunen

Tapahtumarikkaita uutisia siis tulossa, odotan innolla mitä uusia kepposia islam onkaan keksinyt ranskalaisten ratoksi.

Kata

 ”Ayman Al-Zawahiri kehottaa muslimeja kaikkialla maailmassa puolustamaan profeettaa ja korostaa islamin ja uskottomien välistä sotatilaa.”
Ai jaa sotatila no ilimankos kaikkea sattuukin mutta kun meille kerrottiin että sotaa ja vainoa paossa ovat nämä mussukkamme…oivoi joku on nyt puhunut ei-totta!

John Quiman

Niin, eturintaman hyökkääjät tulevat ja vetoavat sääliin, selittämällä, että ovat sotaa ja vainoa apossa. Jos voittavat, tulevat lapset oppimaan koulussa hienoja tarinoita siitä, miten ovelasti Eurooppa vapautettiin.

Vaikka muslimit ovat sanoneet iät ja ajat avoimesti, että vääräuskoinen maailma vallataan keinoilla millä hyvänsä, selittää suvakki edelleen pommien paukkuessa, konetuliaseiden rätistessä ja puukkojen välähdellessä, että rauhanuskonto on kyseessä. Samalla kieltävät jyrkästi muslimien arvostelun.

Suvakkilogiikan mukaan muslimien julkinenkaan puhe, jossa tuomitaan kaikki vääräuskoiset ja kerrotaan, että vääräuskoiset menettävät henkensä tai alistuvat toisen luokan kansalaisiksi palvelemaan muslimeja, ei ole mitään kiihottamista. Kun joku erehtyy avaamaan suunsa siitä, mitä muslimit itse puhuvat, jo valtakunnansyyttäjä tekee parhaansa saadakseen puhujan tuomiolle.

Jane Tarzan

Tätä se monikulttuuri teettää