Eurooppa

Ranskan terroriteot saavat aikaan paskamyrskyn Sipilän twitterissä

Suomen kansa on selvästi hermostunut, ja odottaa välittömiä toimia suomalaisten turvaamiseksi vastaavilta hyökkäyksiltä. Pääministeri Sipilä pahoittelee ja ottaa osaa Ranskan puolesta, mutta jää nähtäväksi onko miehellä ammattitaitoa tehdä tarvittavia ratkaisuja Suomen turvaamiseksi.

Ranska julisti hätätilan ja ilmoitti laittavansa rajat kiinni.

Kansalaisen toimitus odottaa mielenkiinnolla Alexander Stubbin, Petteri Orpon ja Juha Sipilän tuomitsevan ja jyrähtävän asian tiimoilta.

Capture4 Capture3

Capture2 Capture1

Tilaa
Ilmoita
guest
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha Räsänen

Nyt on ehdottomasti Suomen rajat suljettava tältä invaasiolta. Kaikki Maahan pyrkijät turvapaikanhakijat on käännytettävä takaisin. Täällä olevien palauttaminen aloitettava välittömästi, poliisin ja armeijan toimesta. Maakuntajoukkoja on kutsuttava palvelukseen. Sisäministeri on toimintakyvytön tekemään Suomen kansan turvallisuutta koskevia päätöksiä, joten Presidentti Niinistön on otettava hänen toimivaltansa armeijan johdon kanssa, sekä kansallisen turvallisuuden johto käsiinsä. Vastaanottokeskusten valvonta armeijalle/sotilaspoliisille, ja turvapaikan hakijat jotka liikkuvat muualla on palautettava keskuksiin. Turvapaikanhakijoilla on rajoitettu liikkuvuus vain keskusten alueella. Sairaat vanhukset, naiset ja lapset ja todella selkeän avun tarvitsevat hoidettava ja heidät on pelastettava.Tämän jälkeen aloitettava asiallinen palauttaminen Ruotsista tulleet Ruotsiin, vapaaehtoiset armeijan valvomilla lennoilla suoraan Irakiin jne. Poliisista ja armeijasta on erotettava ne viran/toimenhaltijat, jotka ovat kansallista turvallisuutta vastaan.Maassa koskevat näiltä osin hätätila lainsäädäntö.