Kotimaa

Rokotepakkolakia käsitellään tänään eduskunnan täysistunnossa

Kuva: Wikimedia Commons.

Hallitus haluaa muutoksen voimaan mahdollisimman pian. Sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöillä, kuten hoitajilla tai siivoojilla olisi uuden lain mukaan oltava koronarokotus.

Esityksessä ehdotetaan tartuntatautilain väliaikaista muuttamista siten, että laissa säädettäisiin covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiiden sosiaalihuollon asiakkaiden ja terveydenhuollon potilaiden hengen ja terveyden suojaamisesta minimoimalla heidän riskiään saada covid-19-tartunta heidän kanssaan lähikontaktissa työskenteleviltä henkilöiltä.

Hallituksen esityksen mukaan rokottamattomalle työntekijälle työnantajan on ensisijaisesti tarjottava muuta työsopimuksen mukaista työtä tai jos tällaista ei ole tarjolla, muuta työntekijälle sopivaa työtä. Jos tällaistakaan työtä ei ole tarjolla tai työntekijä ei suostu sitä vastaanottamaan, työnantajalla ei ole palkanmaksuvelvollisuutta työnteon estymisen ajalta, ellei toisin ole sovittu.

Lisäksi esityksessä ehdotetaan väliaikaisesti säädettäväksi työnantajalle oikeus käsitellä työntekijöiden covid-19-rokotussuojaa tai sairastettua covid-19-tautia koskevia terveystietoja.

Lain ensimmäinen käsittely on tänään eduskunnan täysistunnossa.

60 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Saksalaiset patologit ovat sitä mieltä, että tutkimustensa perusteella ei pakkorokotuksista tulisi edes puhua: https://koronarealistit.com/patologien-konferenssi-reutlingenista-saksasta/

He ovat havainneet, että rokotuksista on tullut paljon terveysongelmia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman
John Quiman

Tässä luodaan terveysfasismin kivijalkaa.

Uskomattoman sairasta touhua

Ja samaan aikaan hallitus vinkuu lisää matuja sukkahousuissaan.

Mauno

Tämä hulluus loppuu vasta kun me kansalaiset lopetamme sen! Kansalaistottelemattomuutta kehiin!

John Quiman

Pitää saada aikaiseksi suur-mielenosoitus tai muuten näyttävää protesti. Eivät nuo kuuntele kuin pakon edessä ja ennen vaaleja ehtivät tuhota vielä paljon.

Ilkka Manttari

Joskus muinoin oli usko siihen että vaaleilla voidaan vaikuttaa kansakunnan kehitykseen. No naiiviuden aika on ohi. Olen tutustunut sosiaalidemokraatteihin ja muihin vaalihuijareihin.

Eka Kettunen

Mietinpähän vain, että miten se suu sitten pannaan ja mitkä ovat uudet selitykset kun jatkossa ainoa tartunnan lähde on 100%:sti kahdesti tai kolmesti rokotettu terveydenhoitoalan henkilö ?

Ja ne työntekijät jotka siirtyvät nyt toiselle alalle töihin uuden lain myötä, eivät enää palaa entisiin hommiin, sen verran tuo pakkorokotus tulee nostattamaan v-käyrää joka ei hevillä unohdu……”pitäkööt tunkkinsa, p..kele”.

Hävettää etteivät edes ammattiliitot puolusta rokottamattomien jäsentensä oikeuksia, jäsenmaksut niille kyllä kelpaavat vallan mainiosti. Veikkaanpa liitoista pientä siirtymää erään kaupungin mukaan tutuksi tulleeseen työttömyyskassaan.

Tuumailija

Palkkaus ja työilmapiiri ei ole kovin kehuttavat tuolla alalla, joten siellä työskentelevät omaavat korkean omistautuneisuuden ammattiin. Mutta heille kun ei juuri helpotuksia ole tullut lupauksista huolimatta, ei se palkankaan korotus riitä jos joutuu tekemään monen edestä työtehtäviä.
Reunat ne on ämpärilläkin, joten oletan että aika moni vaihtaa alaa jos ei väliaikaisesti niin lopullisesti.
Tuo pienen kaupungin kassa on alkanut korruptoitua samalla tavoin kuin ”oikeat” liitot ,sielläkin luentoja pitää koulutettu ”seksuaaliterapeutti” sekä Jessica Aron sisko Pipsa Aro, joten kannattaako näiden palveluksista maksaa edes sitä vähää.
Kummallista kun ei löydy sitoutumatonta liittoa, jonka ainoa tehtävä on pitää työntekijöiden ja -antajien puolta sekä huolehtia taloudellisesta turvasta, ei mitään muuta.

John Quiman

Rokottamattomia riittää aina syypäiksi, sillä muutaman kuukauden kuluttua täysin rokotettu on taas rokottamaton tilastoissa.

Peter Kreisler

Aika kummallista, että eduskunta käsittelee asiaa joka on Suomen perustuslain, Euroopan unionin perusoikeusasiakirjan 2012/c 326/02, 3. artiklan, Euroopan neuvoston päätöslauselman 2361 (2021) ja Suomen tartuntatautilain 14. ja 47. pykälän vastainen. Puhumattakaan siitä, että koko rokottamiseksi nimitetty toiminta on tuloksiltaan merkityksetöntä tai vaarallista rokotetuille. Toimenpiteen nimittäminen rokottamiseksi on harhauttavaa, sillä kyseessä on ilmiselvästi kokeellinen lääkitseminen.

Kata

Jokin ”suurempi voima” vaatii perustus-ym lakien yli kävelemistä koko EU:ssa,jenkeissä,ausseissa,Itävallassa jne ja niin on tehty ja jopa pressa siunaa koska ”velvollisuus” ottaa piikki.
Piktekki siellä taustalla ja muutama hyödyllinen hölmö.
Tämä on sitä kontrollia…siihen ollaan matkalla ellei tule äkkiä jotain muuta vastausta kansalta.
https://www.instagram.com/p/CXOc73DuTHP/?utm_medium=share_sheet

Katsokaa missä ajassa rokotteet ovat valmistuneet tai ei ollenkaan..ja sitten 2020….järkyttävää.

John Quiman

Hiljaa hyvä tulee.
Hätäpäiten syntyy kusipäisten covid-rokote.

Kata

Just niin hyvin sanottu!
Jos kerrottaisiin totuudenmukaisesti keitä on sairaaloissa nyt eli mikä määrä piikitettyjä…ja siihen rinnalle vakavat sivuvaikutukset ja kokonaisluku viimeinkin kaikista jotka ovat saaneet niitä ja tehneet ilmoituksen.Kaikki tuskin on.Sen tekeminen kun oli useampi(aivan liikaa) niitä oireita ei ollut ihan helppo homma.
Mutta totuus ei ole päivän sana.
Ja vielä hauskaa vaikka olikin vakava tilanne.”Leader of the World” ja ”the end of message”…. omg.
https://www.instagram.com/charliekirk1776/reel/CXSAuGxMg3q/?utm_medium=share_sheet

John Quiman

Kerrotaan vain liioiteltuja lukuja koronapotilaista sairaaloissa, mutta rokotehaittojen vuoksi sairaaloissaolevista vaietaan.

Valehteleminen on jo sinänsä osoitus siitä, että koko tarinaan koronasta ei ole mitään syytä uskoa.

Irmeli

Ymmärtäisin rokotepakkolain jos nämä rokotteet suojaisivat koronalta. Mutta niinhän ei ole, kun 3 kertaakin rokotetut saa tartunnan. Minä olen rokotteet ottanut ja tietty pettynyt, kun sama paska jatkuu ja jatkuu. Kiihtyy vaan mitä enemmän on rokotettuja. Ja mitä se passi auttaa jos rokotettu passinkäyttäjä on taudin oireeton kantaja…Kiinan tästä saisi laittaa vastuuseen eikä vaan rikastuttaa…

Kata

Just niin mutta eihän kiinan viruksesta saa puhua!Joekin suuttuu ja pääsee wind…
Ei se Haavistokin sai taudin vaikka full vaxx niin ei se paina mitään koska pitää ajaa sitä kulttuurimarksilaisuutta täysin palkein!
https://www.youtube.com/watch?v=L4p9TYUgkvE
Romanian meppi sanoo suorat sanat yrzylällekin.Ei näytä rouva tykkäävän….Tuollaisia meppejä pitäisi olla todella paljon!

Ilkka Manttari

Hei palattu tänne metsän keskelle jossa ei koronan pitäisi kovin suuresti heilua, kesällä auringon koronaa lukuunottamatta. On kuitenkin kuuleman mukaan joitakin tapauksia ollut, en nyt tiedä kun tuo diagnostiikka ei minun puolestani kovin suurta luottamusta herätä.Turha puhua rokotepakosta niin kauan kuin kukaan ei vastaa rokotteen sivuvaikutuksien seurauksista (korkeintaan muut veronmaksajat). Turha alkaa koekaniiniksi jos kukaan ei vastaa vaika menisi kuinka metsään. Sitten pitäisi vielä keskustella kuolemantapauksien hinnasta, eikö niidenkin pitäisi rokoteyhtiöille jotakin maksaa, ymmärrän toki että hintaa on mahdoton laittaa omaisten ja menehtyneen näkökulmasta. Voitaisiin kuitenkin laittaa hinta joka noita suurimpia tumpeloita (myös poliittisia sellaisia) vähän hillitsisi.

Ilkka Forsten

Sinä joka ajattelet tulevasi tontilleni ilman hyvää syytä, kehotan ottamaan mukaan kolme kertaa enemmän patruunoita mitä luulet tarvitsevasi, sillä patruunat ovat halpoja mutta hautajaiset kalliita. Suurempi moka kuin ohilaukaus, on hitaasti ammuttu ohilaukaus, sillä en pidä siitä että aikaani tuhlataan. Ole siis nopea kuka lienetkin, hel****sä tavataan.

Näin tulee toivottaa koronaöyhöttäjät tervetulleeksi.

John Quiman

Ei niillä ole patruunoita, vaan koronapiikkejä. Tappaviahan nekin, viimeistään jos monta ottaa. Ovat kuitenkin liian hitaita verrattuna Forstenin vastalääkkeisiin.

Tuumailija

Jos keittön tai B-rapun kautta pääsi yllättämään takaapäin tämä uusi moronic variaatio, pitääkö Haavistonkin olla joka paikassa suu auki kuin tikanpojalla.

Ilkka Manttari

Se on loisien tapa elää.

John Quiman

Tästä omicronista kerrottiin jo aika alussa, että ei se ole niin paha, oireet aika lieviä. Tämä vaan muuttui globalistimediassa nopeasti uudeksi mustaksi surmaksi käden käänteessä. Pitäähän kaikki vääntää rokotuspakon eduksi.

Kata

Nimenomaan,tästä on kyse.Itse suuri guru vautsikin totesi että ei ole niin paha kuin delta…mutta silloin kun agenda ajaa ei edes vautsia kuunnella.
Koska änweeoooooo….ja silti on vielä suurin osa joka ei tajua…?

Ilkka Forsten

Pfizer ja joku toinen firma osaa ” jo nyt ” sanoa että heidän rokotteensa tehoaa omikroniin 100% volyymillä, he heh hehehehehehhhhh niisk hehehe… Koko muunnos ilmaantui muka etelä-afrikkaan pari viikkoa sitten, nyt sitä on 50 eri maassa, ja lääkefirmoilla on toimiva rokote. KUKA on niin hullu että uskoo tällaista tuubaa ?

Mitäs jos ongelma onkin siinä että kun sorkitaan alkuperäistä virusta ties millä litkulla, se työntää näiden ansiosta yhä lisää muunnoksia liikkeelle, jolloin korona käytännössä työllistää lääkefirmat hamaan tulevaisuuteen ja antaa hallituksille oikeudet keksiä syyt pakkorokotuksiin.

Eikö kukaan uskalla kysyä mitä niistä loputtomista rokotuksista seuraa, vai onko unohtunut tyystin fakta että KAIKKI lääkkeet on myrkkyjä. Jos myrkyllä hoidetaan myrkkyn vaikutuksia käsittää kaikki ettei siitä tule koskaan valmista.

Silmiini osui uutinen jossa kerrottiin että pääkaupunkiseudulla suurin osa rokottamattomista on matuja, mutta kaavaileeko hallitus heille pakkopiikitystä, vai onko taas jakamattomat ihmisoikeudet esteenä. Niin, ja mitäpä se somali niillä tekisikään, ei hän käy töissä joten taudin estäminen on jo nyt hyvin hoidettu. He eivät levitä mitään, koska matka sorvin ääreen on tuntematon käsite, ja ostoskeskuksissa saa maleksia yhä vapaasti sillä emme tule millään toimeen ilman heidän tuomaansa värinää.

Jarno Lehmussalo

Preiser painottaa, että läpäisyinfektioista ei pidä tehdä sitä päätelmää, että nyt käytössä olevat rokotukset eivät auttaisi. Lääkeyhtiöt ovat kuitenkin jo ilmoittaneet kehittävänsä rokotteita, jota on ”viritetty” suojaamaan paremmin myös omikronilta.” Tuli mopoajat mieleen.
Seitsemän nuorta kolmoisrokotettua saksalaista sai omikrontartunnan (iltalehti.fi)

Ilkka Forsten

Mutta olkaamme iloisia sillä seuraava rokotekerta kuulemma poistaa omikronin, josta seuraa tietenkin että tulee kiire keksiä tumikron variaatio, mikä lahottaa hampaat, etenkin puiset tekohampaat, ja aiheuttaa keskenmenoja jos menot on kesken kuten Sanna Marinilla. Näin nopeasti lääketeollisuus taas keksi uuden rokotteen, jolla on ihan mittaamaton hyöty kansan keskuudessa. Kyllä nyt on saatava rokotepassista vielä hyperpassimuunnos joka tarkoittaa sitä, että ellet ota rokotteita ja hanki passia, asuntosi takavarikoidaan valtiolle, ja mahdollinen sukulaisuutesi järki-ihmisiin katkaistaan lyhyeen.

Voit siis luottaa jatkossakin hallituksen kykyyn arvoida mikä on sinun parhaasi, vaikka marin ei millään muista että tuli ryypättyä Corona nimistä olutta siinä hinttihumpan tahdissa. Onnekseni minulla on jatkuvasti hukassa puhelin jolla saisi yhteyden kun uusin koronamuunnos taas ilmaantuu kehiin. Jos joku menee vikaan, syytän kansliapäälliköä leväperäisyydestä, mutta vastaan kyllä kaikkiin media kysymyksiin sanomalla etten kuullut mitä kysyitte ja nyt on kiire ottamaan seuraava coronapullo.

Olen päättänyt ratkaista asian kuten niin monet ” siirtolaisetkin ” tulevat tekemään. ostan ihan vastapainetun todisteen ja passin nurkalta noin 150 euron hintaan, ja olen täyttänyt velvollisuuteni ylläpitää maamme talouden vakautta. Poliitikoilla, jopa kokkareilla on nyt hillitön hätä esittää koronapassia työpaikoille, sillä olisi kuulemma vastuutonta mennä töihin ja levittää työturvallisuutta vaarantavaa tautia ihan ilman omantunnon vaivoja. Koska olen se valistuneempi kansalainen, näkisin ettei kokoomuksen into saada rokotepassi työpaikoille johdu niinkään siitä, onko ” työverveys ” tärkein prioriteetti, vaan siitä, että kassavirrat heikkenee, eli TAAS puhuu pelkkä kassakone faktoja ja ihmisten terveys on sivuseikka.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

Asiaa taas ja kiitos nauruista! 😀 Nyt jäi päähän ne puiset tekohampaat…ja menot kesken.. 😀

John Quiman

Jos jäi puiset tekohampaat päähän, varo vaan, ettet saa niistä tikkuja.

Kata

😀 No ainakin se sana tikuttaa päässä! 😀

höpöpöpö

Joo ei mitään rokotepakkoa taikka passeja.
Mieluummin availlaan ja suljetaan yhteiskuntaa edestakaisin seuraavat seitsemän vuotta.
Saadaan samalla turhia leikkauksia peruttua kun teho-osastoilla on jatkuvasti liki 100 koronapotilasta.

Ilkka Forsten

Niin siinä tulee joka tapauksessa käymään, sillä kukapa poliitikko luopuisi vallasta sanomalla että tähän ei ole olemassa mitään ihmelääkettä, ja paras tapa ottaa asia vastaan on olla kuten ei mitään olisikaan, sillä ihmiskuntaa on AINA koitellut erilaiset kulkutaudit, ne on verottaneet väestöä milloin enemmän milloin vähemmän, mutta ihmiskunta ei ole tullut päätepisteeseen yhdenkään pandemian jälkeen.

Tämä on hysterian luomista, joka saa voimansa siitä että lammaslauma määkii ilman omaa tahtoa siitä riippumatta onko mikään fakta totta. Suosittelen katsomaan paljonko ihmisiä on tälläkin hetkellä siellä teholla, ja nyt elämme kuulemma sitä viimeistä hengenvetoa ennen lopullista niittiä. Olisin enemmän huolissani siitä kuinka tyhmäksi kansankunta on voitu tehdä näin lyhyessä ajassa, ja että se yhä antaa paimentaa tekemisiään vailla kritiikkiä.

Koronapassi on täyttä humpuukia, sillä se ei estä yhtään mitään, paitsi sen ettei ihmisten vapaus enää toteudu. Mistä lähtien Sanna Marin on saanut luvan päättää siitä koska kuolen tai kuolenko lainkaan ?

John Quiman

Kansan tahallinen pelottelu paljastuu jo siitäkin, että lasketaan ”koronaan liittyviä” kuolemia, ei koronaan kuolleita. Jos tippuu katolta ja menehtyy, riittää, että edes epäillään, jotta kuolleella saattoi olla korona, niin se lisätään ”koronaan liittyviin” kuolemiin.

Lisäksi positiivisen testituloksen saaneet tarkistetaan jonkin ajan päästä ja jos ei joku ole enää hengissä, liitetään sekin ”koronaan liittyviin” kuolemiin. On siis tarkoitushakuista touhua koko laskeminen ja sellaisen tavoite voi olla vai kuolemien määrän saaminen tilastoihin suurina numeroina. Muutoinhan merkittäisiin koronaan kuolleeksi vain ne tapaukset, jotka tosiasiallisesti on varmistettu siihen kuolleiksi.

Amerikkalainen CDC kertoikin, että tilastojen koronaan liittyvistä kuolemista vain 6 % olivat kuolleet juurikin koronaan.

Koronapassi ei todellakaan estä leviämistä, eikä tartuntoja, joten se ei hyödytä mitään. Muutenkin terveiden ihmisten eristäminen kaikesta vain siksi, että niillä ei ole rokotetta, on vailla järkeä. Sen sijaan rokotettu, joista suuri osa on taudin teholevittäjiä, saavat liikkua ikään kuin olisivat terveitä. Eikä se passi ja rokotus suojele tartunnoiltakaan, kuten monein maiden tilastot viileästi kertovat.

Sanna Marin ja muu marinoitu hallitus ei taida päättää oikein mistään, vaan pelkästään toteuttavat Schwab-kerhon määräyksiä. Sehän takaa uraputken loistokkuuden. Vaan kunhan ajat muuttuvat, se ei takaa muuta kuin elinikäisen häpeän.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Mutta saarikko oli hauska eilen kun suuttui..oikein niinku koko kehollaan…. 😀
On siinä oikein ”jallitus”!!!!

Ei pakkopiikkiä

Katsotaan kuinka käy kun hoitjapula iskee pahempana kuin koskaan…

Tuumailija

Jos näin kävisi, niin se olisi vasemmiston märän päiväunen toteutuma, todennettaisiin oikeaksi työvoimapula ja tämä keppihevosena toimisi uusille ”paluumuuttajille” jotka tietty lukutaidottomina kokeakoulutettuina insinööreinä tekisivät 9€/ päivä samat hommat. Miellyttäisi monia kun sisar hento karvakätinen Omar tai Abdullah tulee vaihtamaan tippaa kevyellä puntin pullotuksella….

Kata

Kanadassa lähtivät pois ja niin joutui trudde perumaan mandaattinsa joten 14000 palasi töihin.USAssa sama juttu,kymmeniä tuhansia lähti,lääkäreistä alkaen.
No se maa on jo täysin sekaisin.

Ilkka Manttari

Käy kuten monissa muissa maissa. Aina voi työstä erota. Jos sen voi tehdä amerikassa niin eiköhän sen voi tehdä vähän paremmankin sosiaaliturvan maissa. Ei taaskaan mitään opittu.

Kansannousu tarvitaan

Mitenköhän noiden pakkorokotuksen kanssa mahtaa olla..

Tuumailija

Kyllä nuo saa aidot turkissa painetut köyrinäpassit uusiin puhelimiin, joilla sitten suoraan pohjolan työpajoille. Maksaahan suomi jonkun verran ”kehitys”apua turkillekkin, lulisi sillä muutaman passin kustantavan.

Ilkka Manttari

Kuinkahan kauan menee kun ihmiset alkavat vetämään näitä vihervasemmistopoliitikkoja vähän muuhunkin vastuuseen kuin poliittiseen. Katsokaa vaikka sähkön hinnan nousua. Sehän se vasta oli fiksu veto että turveteollisuus ajettiin alas. Jopa turvepellettit ovat kai kiellettyjä. Jos on nouseva kurki-paita, saa ilmeisesti vahingoittaa omaa kotimaataan sydämen kyllyydystestä, kertoohan se että ollaan globalistien asialla ollaan samaa mieltä siitä että jos nousen johtoon noudatan ohjeita. OLEN AIKA TARKKA NÄISSÄ asioissa. Kertokaa joku poliitikko joka edustaa suomea, ei heti löydy ketään, no ehkä yksi. En nyt halua mennä suuriin asioihin, eli siihen miksi kansannousut alkavat.

John Quiman

Toivon mukaan se kansannousu ei odottele niin kauan, että kaikki asiat ovat persiillään. Valitettavasti kansa herää hitaasti. Ikään kuin ei ymmärrettäisi mihin hallituksen toimet johtavat, tai ei haluta uskoa, ennen kuin ollaan todella pahassa tilanteessa. Siinä pahassa tilanteessa keinot käyvät jo vähiin, koska siinä vaiheessa on jo totalitaristinen hallinto.

Kun kanssa viedään teuraalle vähän kerrallaan astellen, ei kansa jaksa nousta vastustamaan, eikä ehkä edes ymmärrä, vaikka tuleva olisi ennakoitavissa helposti.

Kata

Ja Lintilän lässytys eilen kyselytunnilla..voi mikä mitättömyys sekin!Mutta maamme on myyty sinne sun tänne ja kaikki riippuu sitten niistä hinnoista jossain ja jos on hankalaa sähkölaskun kaa niin sossu kuulemma auttaa.Aivan karsea ukko joo varmaan auttaa pottunokkaa.

Syökää leivoksia sanovat korkeintaan!

Suututtaa niin koko bullshit hallitus ja perzeennuolijansa niin paljon!Ei tullut kenkää tästäkään mokasta peeämmälle vaan siellä se killotti niin tärkeänä tämä pikku tuuren ym kaveri.

Ilkka Manttari

Tuo kertoo miten sairaaksi asiat on päästetty suomessa.

John Quiman

Jaha, ovat jo varautuneet sairaanhoitajien ja ehkä lääkäreidenkin katoon.

Jos jostain Turkista hankitaan sairaanhoitaja, ei sen osaaminen riitä edes apuhoitajan tasolle. Lisäksi on kieliongelma, joka on sairaalassa suorastaan vaarallinen asia.

Mitä vaan viherfasistien terveysfasismin toteuttamiseksi, eikä kansan hyvinvoinnilla, eikä terveydellä ole väliä. Sellaista se marinoitu hallitus edustaa.

Tuumailija

Eipä tuo kielimuuri ole ennekään estänyt terveydenhuollon toimeen pääsemistä. Paljon on valkovenäläisiä lääkäreitä jotka jotenkuten osaavat suomea ja hoitajia jotka tulevat milloin mistäkin esim. filippiineiltä, lähi-idästä etc.
Näille kelpaa se pätkätyökin, koska siitä saatava palkka on tod.näk. 500% suurempi kuin omassa maassa ansaittu, eikä työnantajan tarvitse maksaa kalliita sivukuluja kun sopparit kestää alle 3kk (vai oliko se 6kk) kerrallaan.

Ilkka Manttari

On noinkin mutta pakko vetää nuo venäjältä tulleet lääkärit vähän toiseen kategoriaan. Voi olla että eivät puhu hyvää suomea mutta eiväthän kaikki suomalaisetkaan, esim. Pietarista valmistuneet ovat huippuluokkaa. Ei voi mitenkään laittaa samaan kategoriaan esim. afrikkalaisten tai intialaisten kanssa. Jos aletaan ajattelemaan niin onhan yliopistoissakin eroja, vai eikö ole?

John Quiman

Kehitysmaissa kaikki koulutus on selvästi heikkotasoisempaa. Joten ammattitaito ei ole sitä mitä koulutuksesta voisi luulla. Insinööri on kaukana suomalaisesta insinööristä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Marinoitu hallitus haalii väkeä jonka se luulee edustavan samaa ammattitaitoa kuin suomen hallitus. No kumpikin vikaan. Kummallakaan ei ole minkäänlaista ammattitaitoa. Tässä sitten mennään todella takaisin 1600-luvulle. En edes minä osannut ennustaa että näin nopeasti.

John Quiman

Tie alas on aina helppo ja nopea. Tie ylös on vaikea ja hidas.

vaihtoehto B

Olisi kauheata jos Suomessakin olisi joutunut ottamaan kiväärin käteen vuonna 1939.
Onneksi Moskovan neuvottelut poistivat tuon uhan.

Puolueeton

Eikä poistanut, kun suomi katkaisi neuvottelut 13.11.39. Manilan laukaukseet 26.11. oli viimeinen pyyntö jatkaa, mutta sitäkään ei tajuttu. Olisi ollut 5 päivää aikaa tajuta, suurvalta hyökkää, jos ei jatketa nouvotteluja ja olla myöntyväisiä vaatimuksiin.

Ilkka Manttari

No sarkasmi on hyvä. Ei se aina kuitenkaan mene perille.No edellyttää että se tunnistetaan.

Ilkka Forsten

Demarit aloittivat rähinän 1918, ja nyt näyttää siltä että he ovat taas halukkaita kokeilemaan kuinka paljon hiekkakuoppa vetää puoleensa populaatiota.

Rullattu

Eiköhän luulisi olevan jo kaikille selvä että tämä on pelkästään uutta maaimanjärjestön synnyttämistä, tässä ei ole kyse mistään taudista ja sen parantamisesta.

Nationalisti

Tämä on sairasta, ihan saatanan sairasta!
Ei olisi uskonut minkälaisia lampaita iso osa Suomen väestöstä on.
Terveiltä ihmisiltä meinataan evätä oikeus työntekoon, toivottavasti moni hoitaja nostaa kytkintä.

Rullattu

Ei helvetti.
Elikkä natsisaksa jälleen muodossa suomalia.

Tuumailija

Toivottavasti hoitajissa löytyy selkärangallisia niin paljon, että tapahtuu sama kuin usa:sa. Ei tarvitse tehdä töitäkään jos ei makseta palkkaakaan, varmasti lähtevät mielellään tuosta pätkä kurimuksesta muihin mielekkäämpiin töihin (vaikka ”kutsumus” olisikin).
Aina on pahaenteinen sanamuoto tuo väliaikainen, se kun on suhteellinen käsite esim. autoverossa jonka piti olla väliaikainen kokeilu ja kestänyt 45 vuotta. Olisi kiva saada kokeilun tuloksiakin joskus nähtäväksi.
Ei ole pitkäkään aika kun sukkahousuhallituksesta joku tokaisi ettei ole mahdollista palata vanhaan lakiin jos uusi on hyväksytty, joten tämäkin jo tukee väliaikaisen pysyvyyttä.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=DvEAnPp4FiE
Holokaustista selvinnyt pappa muistelee…onko jotain yhtymäkohtia näihin sairaisiin mandaatteihin ja lakeihin?Kyllä ne näitä jaksaa punoa biletyksen välissä.Voi helvetin hullua hommaa!
Sammaa kuin on muuallakin toki.änweeeoooo se vaan pyrkii toteutumaan!Piikitetyt sairastuu ja rokotteista saa hirveitä sivuvaikutuksia mutta teette kuten me sanomme tai itkette ja teette!
Ja kauhuskenaarioita pukkaa joka puolella mediaa.Pitäähän ne lait saada näyttämään siltä että tahdomme parastanne…niinhän se nismi on aina toiminut…ja mihin se on päätynyt?
Uskomatonta!Suomessa!Hävetköön!