Eurooppa

Rosengårdin imaami jatkaa kansanryhmää vastaan kiihottamista: ”Tuomiopäivä tulee vasta, kun muslimit taistelevat juutalaisia ​​vastaan ​​ja tappavat heidät”

Kuva Pixabay.

Puoli vuotta sitten Rosengårdin imaami Basem Mahmoud ilmiannettiin viranomaisille kansanryhmää vastaan kiihottamisesta – imaami saarnasi jatkuvasti juutalaisia ja maltillisempia imaameja vastaan.

Tähän mennessä imaami ei ole kuitenkaan kyennyt parantamaan tapojaan – edelleenkin hän saarnaa vihaa juutalaisia ja muita vääräuskoisia vastaan.

– Oikeauskoisten tiellä ovat aina samat petolliset roistot. Kaikki tietävät, että länttä hallitsevat juutalaiset. Juutalaiset ovat heidän hallitsijansa. Juutalaiset ovat sikojen ja apinoiden jälkeläisiä, saarnasi Basem Mahmoud, myös Abu Hamza-nimellä tunnettu imaami viime syksynä.

Perjantaiset saarnat al-Sahaba -moskeijassa Rosengårdissa ovat osuneet otolliseen maaperään, sillä ne ovat kasvattaneet hänen seuraajakuntaansa Youtubessa.

Basem Mahmoud myös suuttui suunnattomasti nähdessään onnellisia nuoria tanssimassa kadulla Ruotsin lipun kanssa. Mahmoudin mukaan Ruotsin lippua ei saa näyttää, sillä siinä on risti.

– Niiden puolesta, jotka kantavat ristejä, ei pidä rukoilla, koska uskomme, että nämä ihmiset ovat täydellisiä harhaoppisia, hän sanoi saarnassa.

– Jos joku käyttää vaatteissaan ristiä tietämättä siitä, käskemme häntä ottamaan se pois. Aina kun profeetta näki ristin kankaassa tai jonkun vaatteissa tai missä tahansa, hän tuhosi sen.

Heinäkuun saarnassa Basem Mahmoud keskittyi Palestiinaan, jonka vapauttamiseen hänen mielestään maailman muslimeilla on riittävästi resursseja ja aseita. Hän ei usko, että Palestiinasta puhutaan tarpeeksi Euroopan moskeijoissa.

Mahmoud lainasi hadithia, eli kertomusta profeetta Muhammadin elämästä, jossa lukee seuraavasti:

– Tuomiopäivä tulee vasta, kun muslimit taistelevat juutalaisia ​​vastaan ​​ja tappavat heidät. Juutalaiset piiloutuvat kivien ja puiden taakse, mutta kivet ja puut sanovat: Voi, muslimi, takana on juutalainen. Tule ja tapa hänet.

Toisessa saarnassa hän sanoi, että on sallittua tervehtiä vain muslimeja.

– Älä tervehdi muita kuin muslimeja. Jos uskoton henkilö tervehtii sinua ja sanoo: ”Rauha olkoon sinun kanssasi”, vastaa hänelle samalla tavalla kuin profeetta vastasi juutalaisille, epäoikeudenmukaisille juutalaisille, jotka tappoivat profeetat ja jotka haluavat hallita maailmankaikkeutta. Kiroa heidät, he ovat eksyneet.

Hieman myöhemmin samassa saarnassa hän jatkoi kiihottamista juutalaisia ​​vastaan.

– Olkaamme ne, jotka valloittavat al-Aqsa -moskeijan ja murskaavat ja hakkaavat irti juutalaisten päät.

– Opeta lapsillesi tämä. Jos et itse ole siihen pätevä ja Jumala ei käske sinua, opeta poikasi ja opeta pojanpoikasi.

Joulukuussa 2020 muun muassa juutalainen nuorisoyhdistys ilmoitti Basem Mahmoudista poliisille. Tutkinta on edelleen kesken, ja poliisi odottaa syyttäjiltä uusia ohjeita.

Malmön imaamin toimialueen Rosengårdenin asukkaista noin 86 prosentilla on maahanmuuttajatausta. Asukkaista 60 prosenttia on syntynyt muualla kuin Ruotsissa, ja 26 prosenttia on syntynyt Ruotsissa muualla kuin Ruotsissa syntyneille vanhemmille.

Lähteet Expressen, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
54 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
peter Kreisler

Jokohan ylikomisario Jari Taponen on osoittanut tukensa tälle imaamille, Taponenhan kirjoitteli somessa, että suomalaiset koulut ovat hyviä paikkoja terroristeille (tämä ei ole vitsi, vaan Taponen todella twiittasi tämän kannanoton) ja että hyvää se oppi tekee terroristillekin.
Eli näitä vihan kyllästämiä ihmisiä halutaan siis Suomen kouluihin ja vielä poliisin toimesta. Ruotsissa tuo lienee aivan normimeininkiä.

Juha 06

Näiden islamistien vihapuheet ovat todellista tavaraa, he eivät puhele näitä kauheuksia huvikseen, todellakin aivan eri luokan tavaraa kuin nykyään meillä Suomessakin kytätty ”vihapuhe” joka on vain kritisointia ja huolestunutta kommentointia.

Seppo-Sisko

Ja juutalaiset kannattavat monikulttuurisuutta, johon kuuluvat myös muslimit..

Ovatkohan juutalaiset poliittiselta kannaltaan vihervassareita?

John Quiman

Eivät kannata monikulttuurisuutta omassa maassaan, mutta haluavat sitä Eurooppaan.

Tässä eräs rouva kertoo mitä Euroopasta tulee tehdä:
https://youtu.be/53A5AJoRxF0?t=38

Kata

Voi näitä henkäileviä lässyttäjiä!Vai pittää sitä sitte alakaa multikulttuuriin ko kerran rouva niin sannoo ettei muuten selevitä voihan surseenpeti! 🙁

Ilkka Mänttäri

No en tiedä itkeäkö vai nauraa. Kumma että aina menee tuonne itkun puolelle.

John Quiman

Niin, itku tulee, jos tuon videon naisen kaltaiset ja myötäilijät saavat hallita riittävän kauan.

Ilkka Forsten

Ravintolan ränni oli ennen suomalaisten ” itkumuuri ” viimeistään valomerkin jälkeen. Kyllä tässä siis ollaan seemiläistä paimenkansaa..

Ilkka Forsten

Kyllä. He loivat myöskin Neuvostoliitto nimisen diktatuurin. Sopii lukea mikä onkaan monen silloisen politrukin oikea nimi. Lev Trotski, noin alkuun yhden mainitakseni..

Horace Smith

”– Tuomiopäivä tulee vasta, kun muslimit taistelevat juutalaisia ​​vastaan ​​ja tappavat heidät.”

Tuomiopäivä tulee, mutta se taitaakin koittaa sille allahu akbaria kiljuvalle musulmaanille, kun huomaa katselevansa Merkavan tykinputkea bisnespuolelta.
Miksi Israelia ympäröivät arabivaltiot eivät tuhoa sitä porukalla, kun sitä niin vihaavat? Ne tietävät, että tuomiopäivä tulee niille sienipilven muodossa, jos Israel katsoo olevansa niin suuressa vaarassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Horace Smith
John Quiman

Kovasti yrittivät yhdessä 1967. Huonosti niille arabeille kävi ns. kuuden päivän sodassa.

Ilkka Forsten

Ne ei ole koskaan olleet mitään sotilaita. Saddamin ” eliittidivisioona ” nimeltään Nebukadnessar ylistettiin aavikon leijonaksi, vääräuskoisten tuhoksi, ja länsimaiden sotakoaliittion piti hukkua omaan vereensä, allu on suurin huutojen säestyksellä.

Kuinkas meni todellisuudessa ? Kun ensimmäinen jenkkien Abrams panssarivaunu ilmestyi pölypilven keskeltä horisontiin, heitti ” eliittijoukot ” pertaaninsa aavikolle ja kaivoivat taskustaan valmiiksi kirjoitetut läpyskät joissa luki jotenkin näin. Huva jenki, te ola huva sotajouko, mina vihata sadaami, ölkäät ampuiko antaututaan ehtoitta..

Ja niin kävi. Allu on suurin allu on suurin allu on suurin ja USA vielä suurempi pthyi sentään ei ola koskaan ollu sadaami sotilas ola rauhaa rakastava monikyldyyristi.. Älkät ampuiko, vaimo ja monta tusina lasta, turvapaika asylum, asylum… Pthyi sadaami pthyi sadaami..

Noin vertailun vuoksi, kävikö näin kun Waffen – SS näki jenkkien panssarit tai kun oltiin Ukrainan arolla nimen omaan eliittidivisioonan muodossa. Tapahtuiko vastaavaa, kun japanilaiset katsoivat ulos onkaloistaa Iwo Jiman edustalla nähden koko USA:n tyynenmeren laivaston tykinputket kohti mount Suribacia ? No ei, mutta sitähän ei kukaan odottanutkaan.

Ilkka Forsten

Tiedätkö muuten mitä sana Merkava tarkoittaa. Yllätys yllätys, se tarkoittaa sanaa vaunu. Kyllä oli epäilemättä melkoinen pohtiminen mitä nimitystä käyttää ” vaunusta.”

murre iisakki riepunen

Ensin pitää tappa nuo katalat suomalaiset, jotka alati jarruttavat imaamin kotoutumista, ennen väestön lopullista tuhoamista saavat rakentaa arvoisalle imaamille tuhdin moskeijan, kallioiselle maaperälle saapi tukevan rakennuksen, minareetin toivoo imaami nousevan ainakin 300 metrin korkeuteen, josta onpi huima näköala, sekä sieltä rukouksiaan maailmalle toitottaa, siellä imaami rehvakkaasti parta tuulessa iloisesti väpättäen tunee vihdoin olevan kotonaa, kelan korvauksia odotellen.

U. Kamutapsa

Ja niitä kelakorvauksia saakin odottaa, koska siinä vaiheessa Suomen yhteiskunta on tuhottu…

Ilkka Mänttäri

Olihan tuo aika provokatiivinen ajatus. No voitaisiin aloitta perusasioista. Eivät nk. turvapaikanhakijat” tarvitse suomalaista perusturvaa. He eivät ole olleet sitä rakentamassa, eivät edes heidän esi-isänsä joiden kohdalla olen valmis tekemään poikkeuksen. No kuitnkin en voi tehdä poikkeusta satojen tuhansien hakijoiden suhteen jotka tänne matkaavat aivan vastoin sopimuksia. Nyt aika selvästi nousee yksi vaihtoeto j se on se että eroamme EU:sta Voihan se tulla kalliiksi mutta ei niin kallikiksi kuin Sanna-Marin jo meille näytti. Hänen oika paikkansa olisi vankila. Jos pääministeri ei ymmärrä perustuslaista tuon ennempää hänen täytyy mennä, tai…

John Quiman

EU:n tulee muuttua täysin, tai alkaa olla liian huono yhdistys kumppanuudelle.

Uskottavasti EU joko hajoaa tai muuttuu radikaalisti, eikä se voi enää kestää montaa vuotta.

Ilkka Mänttäri

Ihan noin lyhyesti. En todellakaan tiedä missä maailmassa nuo eurooppamyönteiset ihmiset oikein elävät. Jos ei ole kykyä ajatella taloudellisesti niin miten heillä on kanttia sanoa että veroja ja kaikkia maksuja pitää suomessa nostaa, milloin minkäkin asian takia. On tosiasia että Suomi olisi rikas maa ilman tuota nykyistä valtaklikkiä. Joten kiitos Kokoomus, SDP, RKP vihervasemmisto noin yleensäkin. Jätin pois nuo Persut mutta hyvää vauhtia ovt menossa samaan kastiin. Katsotaan miten käy.

Ilkka Forsten

..Tai tulla, mutta mihin ?

Isis oli

Lokoisat tulevaisuudennäkymät

markku korhonen

”Rauhan uskonto”

Kunniavieras nro uno

Joko Basemille on lähetetty kutsu linnanjuhliin?

maasäteilylähde

Monet teollisuusmaat osallistuvat ilmastonmuutoksen seurausten hoitoonlupautumalla ottamaan vastaan ilmastopakolaisia. Kiina tuskin osallistuu.
Sillä on kuitenkin vaikutuksia vastaanottaviin yhteiskuntiin väestöosuuksien suhteessa. 
Jokin parisataa tuhatta voisi muuttaa Suomen polarisoituneeksi ja segregoituneeksi semidystopiaksi.

John Quiman

Tällä hetkellä ei ole mitään ilmastopakolaisia, mutta on poliittisen ilmaston ”pakolaisia” eli suvakkien kutsuvieraita tulossa valmiiksi katettuihin pöytiin. Mitään järjellisiä tai tosia perusteita ei sille ole, mutta ideologian sumussa elävät tekevät kaikkensa saadakseen lemmikejään mahdollisimman paljon, aina kunnes maa raunioituu ongelmiinsa.

sulava jäätikkö

On erittäin todennäköistä että suurin osuus tämänhetkisestä ilmaston lämpenenisestä on ihmisen tuottaman hiilidioksidiylijäämän aiheuttamaa. Kyllä se tulee pistämään loputtomat ihmismassat liikkeelle.
On toki myös tahoja, jotka omien bisneksiensä (myös epäsuora ihmiskauppa) tai poliittis-uskonnollisen vallantavoittelun edistämisksi liioittelevat sellaisia asioita jotka ovat heille edullisia.

John Quiman

Viimeiset sadat miljoonat ja miljardit vuodet hiilidioksidin määrän nousu ilmekehässä on aina ollut seurausta lämpenemisestä ja sen määrä on taas alentunut, kun on tullut viileämpää. Hiilidioksidi ei siis ole koskaan kohottanut lämpötilaa, vaan sen määrän kasvu on ollut lämpenemisen seuraus, ei koskaan syy.

Kuinkas tämä tosiasia olisi nyt yht’äkkiä kääntynyt päinvastaiseksi?

Ilkka Mänttäri

Tuo ei koskaan mene perille vihreille, kun ovat niin tiedeorientoituneita mutta eivät mitään siitä ymmärrä.

Ilkka Forsten

Miehillä on kuukautiset, Tampereen yliopiston suurin tieteellinen saavutus sitten Mikael Agricolan päivien, ( Joka noin sivumennen sanottuna keksi Coca Colan, aivan kuten Minna Canth keksi kanttauskoneen.) Minna Canth = minä kanttaan. Meillä ei olisi peltikattoja ilman hänen uraa uurtavaa panostaan, ja emme tietäisi ilman agricolaa miltä tuplajuustopurilainen maistuu ” ömerikan ” tavalla nautittuna. Belgilaiset omivat ranskalaiset itselleen perunan muodossa, josta on tultava myöhäskausti koska kulttuurin omiminen on silkkaa rasismia. Kittilän apassi Emmi Nuorgam tietää että neljän tuulen hattu ei saa olla kantasuomalaisen turistin päässä, mutta hän ei selitä miksi niin suurta reliikkiä saa kuitenkin myydä turiskrääsää pursuavissa kaupoissa Aslak Guttormin tilinjatkeeksi. Emmi itse käyttää NIKE:n lenkkareita ja Lewis:n farkkuja, Perisaamelaisia kansallispukuja siis. SE EI OLE toisen kulttuurin omimista, nunnukha nunnukha lailaa lailaa..Lähdemmä luotsholle lusthin pithon.

Emme tosin tiedä myykö mikään liike miehillä sunnattua tampax tuotetta kuukautisten ajaksi, joskin voisi olettaa näin olevan sillä elämme omituisia aikoja. Vaippoja ainakin on, niitä saa sek***ikaupoista siitä infantiili hyllystä heti ulko oven vierestä. Toistan, elämme omituisia aikoja. Saa tulla pyyhkimään…

Autistinen pikkulikka kävi sanomassa että kuinka te kehtaatte ja heti tuli ilmastohätätila. Bensiinin litrahintaa on korotettava, sillä sivukylän Aada ja Aaretti kaahaa päivät pitkät vuoden 1965 mallin Opelilla 150 kilometriä sekatavarakauppaan, mokoman maitolitran takia, kun voisivat ihan hyvin kävellä se olisi hyväksi reumatismille. Kehäkolmosen sisäpuolella vallitsee syvä yksimielisyys että pienet autot on tulevaisuutta, ja sitten kun katsoo E75 tiellä kulkevaa kalustoa, niin alle kolmen litran moottorilla hyristäviä kotteroita ei juurikaan näy. Kermapers***t ei saastuta. Aada ja Aaretti sen tekee mokomat ruojat. Opel ei ole auto, se on roskalaatikko, ainakin GT malli.

Tiedämmehän että kaikki autot on vanhemmiten opeleita. Joudumme tietysti myöntämään että merkki on vanha, sillä olihan olemassa jo Asterix ja ” Opelix ” kun gallialaiset sotivat rooman valtakuntaa vastaan taikajuoman voimalla. Jo tuolloin luotiin puitteet ilmastohätilalle, sillä gallialaisten kylällähän on perinteenä aina kokoontua suuren nuotion ympärille illlan tullen ja ripustaa se trupadurix lähimpään poppeliin harppunsa kanssa. Trubadurix voi tietysti olla piilopervo joka nauttii tilanteesta, Miten tämäkin on jäänyt huomaamatta aina valppailta SETA:n vahtikoirilta. Ja ellei ole, on mahdollista että koemme taas kaustin, kun aletaan vaatimaan että puupervolla on oltava yhtenevä oikeus osallistua illanviettoon siinä nuotion käryssä.

Tintin Au Congo on paha teos, miltei yhtä vaikea sulatettava kuin väärin ymmärretyn taidemaalarin sinällään hyvin sekava monologikokoelma, mikä luotiin Landsbergin vankilassa aikana kun antifalle alkoi selvitä että nyt tulee kuhmuja ” ohtaan .” Nykyään kumpikin teos on pyydettävä tiskin alta erikseen ja annettava sormenjälkitunnistus, sekä DNA näyte minkä SUPO tallentaa tietokantaansa siltä varalta että PVL vielä nousee tuhkasta lippuineen päivineen. Antifan tarroja saa mistä tahansa hyvin varustetusta liikkeestä, joten saatan täten Lii Anderssoninkin tietoon että ei tarvitse enää liimata vanhoja tarroja läppärin kanteen, todistaakseen ettei muka kannata terroristijärjestöä.

Nyt voisi todeta että yhteiskunnan peräauk***o vittu***lee raskaamman jälkeen, mikä on myöskin eräänlainen patologinen ihme, sillä niiden lähtokohdan väliin jää pieni saareke, eikä ne ole varsinaisesti sukua toisilleen. Ei maar, nyt iski kuukautiset. Voihan #yQRR)0+#.. Pittee hyökätä pashalle sitä se hapankerma teettää sappitattien kanssa nautittuna, ja paperi on tietenkin loppu, pitihän se arvata.

Pitääkö tässä maassa tehdä kaikki itse.. Kyllä.

Ilkka Forsten

Lukemalla vihreiden puoluekirjaa kuin piru raamattua.

kasimir

Taitaa monille muslimeille olla tuo antisemitismi ja judejen/Israelin tuho tärkeämpää prioriteeteissa kuin esim uskonveljien alistettu asema ja näiden auttaminen. Meinaan kun aina ollaan hyökkäämässä Israelia tai kristittyjä maita vastaan mutta kukaan (muslimi) ei näytä kritisoivan Kiinan uiguurikeskitysleirejä juurikaan. Päinvastoin, tänään mm. uutisoitiin Taliban-johtajien tavanneen Kiinan ulkoministerin ja nämä tekevät yhteistyötä sulassa sovussa, vaikka Xinjiangin maakunta, jossa muslimeja kidutetaan, on ihan siinä Afganistanin vieressä.
Israel (ja länsimaat) nähdään pahempana vihollisena kuin Kiina, vaikka nämä ovat kuin yö ja päivä mitä tulee muslimien kohteluun.

Kiinan öykkäröintiä katsoessani olen miettinyt että juuri muslimit saattaisivatkin olla ainoa toivo Kiinan maailmanvalloituksen estämisessä jos maailman muslimiyhteisö (mukaan lukien jihadistit) kääntyisi kunnolla Kiinaa vastaan. Progressiivisesta nyky-USA:sta ja sen sateenkaariarmeijasta ei ole mitään vastusta Venäjän ja Iranin tukemalle Kiinalle. Euroopasta nyt puhumattakaan. Ellei kansallisaate ota jalansijaa ja valtaa lännessä hyvin pian.

Ani

Vai ovat juutalaiset sikojen ja apinoiden jälkeläisiä. Nimitellä voivat ihan surutta. ”Vääräuskoinen” on myös törkeä halventava nimitys. Raamatun Jumala on aivan toisenlainen, kirjan sävy huokuu sivistystä, viisautta, oikeutta, pyhyyttä. Pakanat, epäuskoiset ja epäjumalan kumartajat saavat kyllä tuomiopäivänsä, se vain ei ole mikään ilon päivä muslimeille.

Ilkka Mänttäri

Ei sitten tuotakaan turhaketta ole saatu vankilaan katuja kuluttamasta. On aika valikoivaa tuo lainsäädäntö. Tulee siihen jossakin vaiheessa muutos mutta liian kauan vie.

John Quiman

Suvakkilassa saa vääräuskoinen oikeauskoisten vähäisestäkin arvostelusta tuomion, mutta oikeauskoinen ei saa tuomiota edes vääräuskoisten tappouhkauksista.

Kaino-Vieno Huttunen

Mietin tässä vain, että oliko nyt niin, että rahtaamalla muslimeita esikaupungit turvoksiin oli tarkoitus sovittaa holokausti? Imaamin puheista voisi päätellä, että pikemminkin meidät on valjastettu viimeistelemään se, se kun jäi harmillisesti kesken silloin suuressa savotassa. Voi tietenkin olla, että olen käsittänyt väärin, olemme vasta sovittamassa tervan myyntiä orjalaivoihin antamalla entisille orjakauppiaille turvapaikoja. Tuo holokaustin sovitus tulee sitten myöhemmin.

Oikeastaan olen haluton kommentoimaan näitä Israel vs. Palestiina – asioita. Muistelen, että vanhastaan vasemmisto NL:n johdolla on tukenut Palestiinaa ja oikeisto USA keihäänkärkenään Israelia. Kun nyt sitten on otettu aina Natsi-Saksa ja juutalaisvainot esille, kun on haluttu vaientaa kritiikki muslimiturvapaikanhakijoita kohtaan, on kyseessä ilmeisesti vain psykologinen taktiikka. Juutalaisia ei todellisuudessa sen kummemmin haluta suojella.

John Quiman

Nämä sosiaaliturvapaikanhakijathan jopa vainoavat juutalaisia pitkin Eurooppaa monin verroin enemmän kuin muut yhteensä, mutta suvakit selittelevät, että äärioikeisto on juutalaisille uhka.

Hupaisa piirre on tietysti, että nimenomaan juutalaiseliitti ajaa täysillä Euroopan miehittämistä muslimeilla.

Kaino-Vieno Huttunen

Mutta eihän siinä ole Israelin kannalta mitään järkeä. Se on USA:n tuella kyennyt tähän asti pitämään Lähi-Idän muslimimaat kurissa. Mutta entä islamilainen Eurooppa? Itse asiassa USA:ssakin on paljon muslimisiirtolaisia, vaikkei siitä paljon mediassa näykään mainintoja. No, joskus turvapaikanhakijavyöryn alussa oli jossain näistä vaihtoehtomedioissa, että tämä juutalainen rahaeliitti pyrkii muslimien avulla lisäämään eri puolilla maailmaa asuvien juutalaisten paluumuuttoa Israeliin. Sen tavoitteena olisi raamatullisten rajojen palauttaminen, ISIS olisi ollut tämän juutalaisen eliitin työkalu. Itse olen kyllä epäillyt, että ISIS oli Turkin työkalu, Turkki toimi välittäjänä ISIS-alueelta pumpatulle öljylle. Ja Turkin pyrlimyksenä on ollut palauttaa vanha Ottomaanien aikainen suurvalta. Oli niin tai näin, muinaisilla rajoillaankin Israel olisi edelleen pieni verrattuna muuhun Lähi-Itään plus islamilaiseen Eurooppaan. Ja jos USA ajautuu sisällissotaan. Minusta meillä ei ole tarpeeksi faktoja selvittää, kuka pyrkii mihinkin. Liian vähälle huomiolle on jäänyt myös Turkin ja Lähi-Idän rikkaiden äljyvaltioiden osuus ja islamin jo historiasta tutut Euroopan ja maailmanvalloitusyritykset. Onko niin, että länsi on niin riippuvainen Lähi-Idän öljystä, ettei tätä uskalleta ääneen lausua?

Ilkka Mänttäri

No en voi tuohon sanoa kuin että ???.

John Quiman

USA on nykyään liki omavarainen öljyn suhteen, mutta esim. Eurooppa ei ole ja Kiina vielä vähemmän. USA:ssa omavaraisuus on kasvussa ja siitä voi tulla vientimaa sen sijaan, että se toisi muualta.

Öljy on strategisesti hyvin merkittävä. Jos USA ja/tai Eurooppa hallitsee lähi-idän öljyjä, ei Kiina ole vahvoilla. Kiina haluaisi hallita öljyä siellä täällä, koska se on hyvin riippuvainen siitä, niin siviilielämässä kuin sotilaallisestikin. Ei voi olla suurvalta, jos ei ole takuita riittävästä energiasta.

Vaikutusvalta öljyalueilla on siis tärkeää strategisesti niin taloudelle kuin armeijallekin. Siksipä, vaikka USA ei olisi riippuvainen öljystä itse, on sille tärkeää, että esim. Kiina ei hallitse öljyalueita.

Aston

Näille ihmisille emme anna koskaan tuumaakaan periksi. Ruotsin ykköstuontiartikkelina 100 prosenttinen antisemitismi.

Ilkka Forsten

Profeetalla ei ollut niin suurta kaikkitietämystä että olisi nähnyt kuinka Israel toimii USA:n vahtina, ja tarvittaessa saa sieltä vaikka mitä ydinpommeja. Ei tarvitse piilotella kivien takana eikä muuallakaan, mutta he pystyvät siirtämään muslimit kauemmas kivikauteen silmänräpäyksessä.

John Quiman

Eipä mennyt aikoinaan kuuden päivän sotakaan ihan profeetan ajattelemalla tavalla.

Ilkka Forsten

EU aloittaa sodan huumoria vastaan, näinhän se oli eikö niin. Olisiko tässä nyt sodan paikka kun ” äärioikeisto ” näin uhittelee toista kansanryhmää ?

juha II

Mitä tuo MEIHIN liittyy?

Ilkka Forsten

Ollaan entinen ruåttin alusmaa.

John Quiman

Ja, jos ei tajuta ajoissa, ollaan tuleva muslimien alusmaa.

Irmeli

Niimpä niin, isännän elkein…pikkuhiljaa..ristit kielletään, sen uskon, ensin Ruotsissa ja sitten hölmölä perässä, ettei vaan loukkaa islamisteja. Saakohan toi mitään tosta juutalaisten uhkaamisesta, no saa sen kovemman mukaan tietty, mitä Ruotsissa islamisti voi saada, eli kovennetut pullakahveet 10 kuppia vaaleepaahtoo ja 10 lussekatte bullea, mutta hän ei varmaan juo niitä vääräuskoisten seurassa, ties vaikka niillä olisi ristit kaulassa….

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Irmeli
Irmeli

Minä asuin 11 vuotta joskus muinoin nuoruudessa. Silloin Ruotsi oli vielä turvallinen kansankoti…

marjatta

Muslimien ansiosta rikollisuus ja eriarvoisuus lisääntynyt pitkin Eurooppaa. Ruotsissa ja karmea tilanne. On kunniamurhia, raiskauksia joka puolella. Tätä ei kaivata mihinkään Eurooppaan. Sit esittävät olevansa hyviä muslimeja. Hyvän muslimin pitäisi rakastaa kaikkia ihmisiä, niin kuin Kristityt tekee.

Ilkka Mänttäri

Älä unta näe.

John Quiman

Hallitus ja sen suvakkipolitrukit näkevät juuri tuota unta.

Kata

 Mahmoudin mukaan Ruotsin lippua ei saa näyttää, sillä siinä on risti….jne jne jne koska ruottalaiset herää?Koska mor’s lilla Olle tulee pois mettästä?Kirjaimellisesti!
Mitä jos kristitty kirjoittelisi näin?Suosittelisi muille dekapitaatiota noin niinku ihan julkisesti?Vastatkaapa suvakit itellenne edes…No ette te osaa vastata kuin ”rakenteellinen rasismi”ja kun kysyy mitä se on niin vastausta ei tule koska mantra on mantra.

John Quiman

Kristitty lentäisi poliisin avustuksella putkaan ja tuomiolle jo muutaman lauseen jälkeen.

Kata

Niinpä!No nyt sitte ”tarkkaillaan” vankiloiden ”rukouspiirejä” ei helevata tätä touhua!Kyllä suvakkius vielä koituu länsimaiden tuhoksi!

marjatta

Olen valmis siihen. Totuus pitää saada puhua!