Kolumnit

Rouva Merkel – jotain rajaa

Angela Merkel. Kuva Wikimedia Commons.

22 kuollutta saksalaista, massiivisia seksuaalisia häiriköintejä, raiskauksia, 93,6 miljardia savuna ilmaan, Schengen-sopimus riekaleina ja Dublin -sopimus aiheuttaa lähinnä vaivautunutta hymyä – ja Merkel antaa Yhdysvaltain presidentille Donald Trumpille oppitunnin siirtolaissopimuksissa.Vuonna 2016 Saksa kärsi seitsemästä terrori-iskusta, lähinnä muslimisiirtolaisten suorittamina, jotka jättivät jälkeensä 22 saksalaista kuolleena ja 112 loukkaantuneena. Hieman yli vuosi sitten uudenvuoden aattona ja sen jälkeen, siirtolaiset syyllistyivät massiiviseen raiskaus- ja seksuaalihäiriköintiaaltoon kautta koko maan.

Vuonna 2015 Saksa kulutti 17 miljardia euroa siirtolaisiin. 2016 tämä luku oli jo 22 miljardia. Vuoteen 2020 mennessä, Saksa tulee kuluttaneeksi kaikkiaan 93,6 miljardia euroa Merkelin siirtolaispolitiikkaan.

Schengen-sopimus on pirstaleina. Useat EU-maat ovat ottaneet omatoimisesti rajavalvonnan käyttöön suojatakseen itsensä hallitsemattomalta laittomien siirtolaisten maahantulolta.

Lisäksi Merkelin siirtolaisille suuntaama avoin kutsu tulla Saksaan oli harvinaislaatuisen selkeä rikkomus Dublin-sopimusta vastaan, mikä edellyttää, että turvapaikkaa hakevan siirtolaisen tulee jättää turvapaikkahakemuksensa ensimmäisessä EU-maassa johon hän astuu EU-alueen ulkopuolelta. Näin Merkel saattoi reitin varrella olevat maat alttiiksi siirtolaisaallolle, jota niillä ei ollut kykyä hallita.

Ja eilen sama nainen päätti antaa oppitunnin Donald Trumpille siirtolaissopimuksissa.

Merkelin tiedottaja Steffen Seibert veti yhteen Merkelin sanoman Trumpille, jonka tämä välitti puhelimitse:

    ”Kansleri valittelee, että Yhdysvallat estää tiettyjen maiden pakolaisten ja kansalaisten maahan pääsyn. Hän on vakuuttunut, että tarpeellinen taistelu terrorismia vastaan ei edellytä tietyn taustan tai uskonnon omaavien ihmisten saattamista epäilyn alle. Pakolaissopimukset vaativat kansainvälistä yhteisöä ottamaan vastaan sotapakolaiset humanitäärisillä perusteilla. Kaikkien allekirjoittaneiden valtioiden tulee tehdä niin. Saksan hallitus selitti tämän käytännön eilisessä vaatimuksessaan.”

Rouva Merkel – jotain rajaa.

Gatestone

  • 407
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset