Kotimaa Rikos

Rovaniemellä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista 5 vuotta 6 kuukautta vankeutta

Kuva Max Pixel.

Lapin käräjäoikeus tuomitsi tänään vuonna 1992 syntyneen Mustafa Karim Abdulnabi Al-Kinanin kolmesta Rovaniemellä tehdystä seksuaalirikoksesta 5 vuoden 6 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Pitkään vankeustuomioon johtivat joulukuun alussa 2020 törkeä lapsenraiskaus ja saman kuun puolessavälissä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskauksen yritys. Kaikki rikokset Al-Kinani teki Rovaniemellä.

Lapin käräjäoikeus tuomitsi rikosten tekoaikaan 28-vuotiaan Mustafa Karim Abdulnabi Al-Kinanin 5 vuoden 6 kuukauden yhteiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Lisäksi Al-Kinani tuomittiin korvaamaan yhdelle asianomistajalle korvauksena kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta sekä kärsimyksestä yhteensä 12 000 euroa ja toiselle asianomistajalle kärsimyksestä 2 200 euroa.

Al-Kinani tuomittiin myös korvaamaan asianomistajille ja valtiolle asiassa aiheutuneita todistelu- ja oikeudenkäyntikuluja.

Käräjäoikeus katsoi näytetyksi, että joulukuun alussa Al-Kinani asunnollaan pakotti alle 16-vuotiaan lapsen sukupuoliyhteyteen käyttämällä väkivaltaa ja oli asunnollaan suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä asianomistajan kanssa. Oikeuden mukaan Al-Kinani myös koskettelemalla ja muulla tavoin teki asianomistajalle seksuaalisia tekoja, jotka ovat olleet omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä. Vastaaja on ollut tekoaikaan 28-vuotias ja asianomistaja 14-vuotias.

Joulukuun puolessa välissä Al-Kinani väkivaltaa käyttämällä yritti pakottaa 14-vuotiaan asianomistajan sukupuoliyhteyteen asuntonsa makuuhuoneessa sekä koskettelemalla ja muulla tavoin teki alle 16-vuotiaalle lapselle seksuaalisia tekoja, jotka ovat olleet omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä. Asuntonsa makuuhuoneessa Al-Kinani tuli asianomistajan taakse ja suuteli tätä niskasta sekä kosketteli rinnoista, takapuolen ja sukupuolielimen alueelta vaatteiden alta ja päältä.

Lapin käräjäoikeus käsitteli asian yleisön läsnä olematta. Asianomistajien ja heidän huoltajiensa henkilöllisyys, oikeudenkäyntiasiakirjat ja oikeudenkäyntiaineisto sekä tuomio lopputulosta ja sovellettuja lainkohtia lukuun ottamatta määrättiin salassa pidettäväksi 60 vuodeksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen

Lähteet Lapin käräjäoikeuden julkinen seloste ja tuomiolauselma.

Tilaa
Ilmoita
guest

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

best dissertation writing companies https://dissertations-writing.org/

trackback

doctoral dissertation help history https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

dissertation acknowledgement sample https://help-with-dissertations.com/

trackback
trackback

better off ed slots https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

lucky 7 slots in moline https://www-slotmachines.com/

trackback

free double diamond slots https://411slotmachine.com/

trackback
trackback
trackback

free classic slots https://pennyslotmachines.org/

trackback

little green men slots https://candylandslotmachine.com/

trackback

strictly slots buy https://2-free-slots.com/

trackback

3decoction

Tagit