Eurooppa Rikos

Ruotsalainen aktivisti Elin Ersson esti väkivaltaisen, vaimonsa ja lastensa hakkaamisesta tuomitun afgaanin karkotuksen

Elin Ersson. Kuvakaappaus Youtube.
23. heinäkuuta afgaanin karkotus keskeytyi Ruotsissa, kun aktivisti Elin Ersson kieltäytyi istumasta lentokoneessa paikalleen, ennenkuin karkotettava afgaani on poistettu lennolta. Nyt afgaanin taustoista on saatu uutta tietoa.

Miljoonat ihmiset ovat nähneet ruotsalaisen Elin Erssonin performanssin lentokoneessa, ja uusvasemmisto pitää häntä sankarina. Aktivisti yritti estää lentokoneessa olleen afgaanin karkotuksen kieltäytymällä istumasta paikalleen. Koneen kapteeni poisti lopulta molemmat, sekä Erssonin että afgaanin lennolta.

Afgaani on tuomittu raa’asta perheväkivallasta

Nyheter Idag -lehdellä on afgaanin taustoista uutta tietoa. Lehden mukaan 52-vuotias afgaani on tuomittu Ruotsissa kolmesta perheväkivaltatapauksesta 9 kuukaudeksi vankeuteen. Teot ovat kohdistuneet hänen vaimoonsa ja kahteen lapseensa.

Eräässä tapauksessa afgaani muun muassa ruoski kahta tytärtään sähköjohdolla, koska nämä eivät olleet sulkeneet televisiota. Päällekarkaus ei suinkaan loppunut tähän. Kun lasten äiti tuli huoneeseen, lapset onnistuivat karkaamaan paikalta. Silloin afgaani kävi naisen kimppuun, joka kaatui lattialle. Tällöin afgaani alkoi hakkaamaan naisen päätä lattiaan. Afgaani heitti vaimoaan myös lasilla. Pahoinpitely loppui vasta kun nainen onnistui pakenemaan ulos talosta.

Afgaani kieltää rikokset ja sanoo vaimonsa sepittäneen kaiken.

Missä karkotettava afgaani on nyt, siitä ei ole tietoa.

Ulkoasua korjattu 9.8 klo 22:46

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa