Eurooppa Politiikka

Ruotsalainen feministipuolueen MEP vaatii maahanmuuttoa kritisoivien järjestöjen kieltämistä

Soraya Post. Kuva Tant Milli / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0
Ruotsalainen feministipuolueen MEP Soraya Post haluaa kieltää maahanmuuttoa kritisoivat järjestöt.

Ruotsin feministipuolueen (Feministiskt initiativ, FI) europarlamenttiedustaja Soraya Post vaatii maahanmuuttoa kritisoivien puolueiden kieltämistä, kertoo ruotsalainen ETC.

– Puolueiden kuten SD [Ruotsidemokraatit] normalisoiminen on suuri uhka demokratialle ja ihmisoikeuksille. SD:n politiikka on homofobista, kansallismielistä, rasistista ja muukalaisvihamielistä … Heidän politiikkansa sulkee pois vähemmistöjä, feministi-MEP selvittää.

– Ja vain koska Alternativ för Sverige [Vaihtoehto Ruotsille] on juuri perustettu, se ei tee SD:tä vähemmän muukalaisvihamieliseksi  ja rasistiseksi, feministi jatkaa.

– Ruotsin täytyy kieltää rasismia puolustavat järjestöt … tai Ruotsi ajautuu kansanmurhaan, feministi Post maalailee.

Post viittaa ECRI:n (European Commission against Racism and Intolerance) raporttiin, jonka mukaan ”muukalaisvihamielisten ja rasististen tapausten määrä on kasvanut viime vuosina, erityisesti kun suuri määrä maahanmuuttajia saapui siirtolaiskriisin aikana”.

– Feministinä ja ihmisoikeusaktivistina en voi hyväksyä, että rodullinen ja muukalaisvihamielinen propaganda kasvaa yhteiskunnassamme. Haluan yhteiskunnan, missä kaikkien ihmisoikeuksia suojellaan ja vahvistetaan, ruotsalainen feministi-MEP selvittää.

Ruotsidemokraattien kannatus on viimeisten kannatuskyselyjen mukaan hieman alle 19%. Puolueen puheenjohtaja Jimmie Åkesson on päättäväinen massamaahanmuuton vastustaja ja haluaa karkottaa laittomasti maassa olevat ulkomaalaiset sekä turvata Ruotsin rajat.

  • 774
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset