Eurooppa Maahanmuutto

Ruotsalainen imaami vaatii naisia olemaan kuuliaisia miehelleen päästäkseen paratiisiin

Kuva Shutterstock.

Ruotsalainen imaami herättää suuttumusta sosiaalisessa mediassa.

Ruotsalainen imaami Kashif Virk aiheutti suuttumusta sosiaalisessa mediassa eilen. Islamin Ahmadiyya-haaraa edustava Virk twiittasi eilen, että päästäkseen paratiisiin, naisen on oltava kuuliainen miehelleen.

Kashif Virkin edustama Ahmadiyya-haara kuuluu maltilliseen islamiin, ja sen tavoitteena on islamin puolustaminen ja levittäminen ”kynän avulla”.

Imaamin toteamus kirvoitti kitkeriä kommentteja twitterissä.

– Olla kuuliainen miehelleen??? Kuuliainen kuin koira?

– Sellaista se on islamissa.

– Onko jäänyt huomaamatta, että Ruotsi on tasa-arvoinen eikä kenenkään tarvitse olla kuuliainen miehelleen? Mitä tapahtuu, jos nainen ei ole kuuliainen eivätkä lapset halua käyttää päähuivia?

– Kuulehan, Ruotsissa eletään 2000-lukua, ei vuotta 300 ennen ajanlaskun alkua.

– Islamissa miehet ovat vastuuttomia, selkärangattomia, ilman seksuaalisia pidäkkeitä ja itsehillintää. He työntävät vastuun naisille koska eivät kykene hillitsemään halujaan, vaikka heidän pitäisi itse pitää burkaa. Oikeat miehet eivät ole sellaisia.

– Onko kyse niistä, jotka osaavat oikean tavan lyödä vaimoaan ja joilla on vuohia tyttöystävinä?

Imaami Kashif Virk herätti vastikään ihmetystä Ruotsissa, kun hän väitti, että ISIS-taistelijat ”ansaitsevat toisen mahdollisuuden”. Hän vaati, että palaaville ISIS-taistelijoille annetaan uskonnollista koulutusta kaikilla kielillä.

  • 1.4K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi