Eurooppa Kulttuuri

Ruotsalainen päiväkodissa työskennellyt nainen paljastaa: sukupuoli-ideologioita opetettiin jopa 1-vuotiaille taaperoille

Kuva Pixabay.
Världen idag -lehden haastattelussa ruotsalaisessa päiväkodissa työskennellyt nainen kertoo, kuinka sukupuoli-ideologioita noudatettiin fanaattisesti, minkä vuoksi pienet lapset ja jopa heidän vanhempansa olivat hämmentyneitä.

”Anna” työskenteli päiväkodissa 2 vuoden ajan ja kertoo, kuinka jopa 1-vuotiaille annettiin sukupuoli-ideologista kasvatusta.

Anna kertoo, että päiväkodin kaikki sukupuolen ilmaisevat kirjat sensuroitiin, ja kaikki viittaukset sukupuoleen korvattiin sukupuoli-ideologioiden mukaisilla sukupuolineutraaleilla termeillä. Suositut lastenkirjat kuten Eemeli ja Peppi Pitkätossu saivat väistyä sukupuoli-ideologioiden tieltä.

Lasten ryhmäkeskusteluissa jopa niinkin nuorille kuin 1-vuotiaille kerrottiin, kun pojat rakastuvat poikiin ja tytöt rakastuvat tyttöihin. Kun eräältä pieneltä pojalta kysyttiin, kehen hän on rakastunut, hämmentynyt pikkupoika vastasi: ”Legoihini”.

Annan mukaan päiväkodissa lapsille ei saanut sanoa, että he ovat söpöjä. Aivan kaikki sukupuoleen viittaavat sanat – kuten ”poika”, ”tyttö”, ”äiti” ja ”isä” – olivat kiellettyjä. Vain sukupuolineutraaleja termejä sai käyttää.

Muutamat vanhemmat ovat Annan mukaan lähteneet mukaan sukupuoli-ideologioihin. Hän kertoo, että jotkut närkästyivät, jos heitä kutsui ”äidiksi”. Heitä piti kutsua sukupuoli-ideologisesti korrektisti ”vanhemmiksi”.

Osa lasten vanhemmista oli hämmentyneitä sukupuoli-ideologioita fanaattisesti noudattavasta päiväkodista. Muun muassa ”lumimies” -sanan käyttäminen oli päiväkodissa kielletty, ja sana oli korvattu sukupuoli-ideologioiden mukaisella korrektilla termillä.

Anna ei kyennyt työssään noudattamaan fanaattisia sukupuoli-ideologioita, koska ne sotivat kaikkea hänen tuntemaansa vastaan. Kerran eräs tyttö ilmoitti hänelle, että ”tänään olen poika”. Jonkun ajan kuluttua sama pieni tyttö kysyi Annalta, ”olenko minä poika vai tyttö”, johon Anna vastasi: ”Tyttö sinä olet”.