Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto Rikos

Ruotsi: Oppilaat ”katosivat” – muslimikoulua vaaditaan nyt maksamaan miljoonia euroja

Kuvituskuva (henkilöt eivät liity kyseiseen tapaukseen). Kuva: Picryl / CC0.

Tukholmassa sijaitsevasta muslimikoulusta on tehty poliisille rikosilmoitus rahoitusosuuksien väärinkäytöstä. Koulu oli useiden vuosien ajan perinyt koulumaksuja oppilailta, jotka itse asiassa asuivat arabimaissa, kertoo Aftonbladet.

Tukholman kaupunki epäili Cordoban muslimikoulua jo vuonna 2021, kun 6-vuotias lapsi, jonka olisi pitänyt kirjoilla koulussa, osoittautui kadonneeksi.

Myöhemmin kävi ilmi, että 6-vuotiaan kolme sisarusta olivat koulun oppilaita vain kirjallisesti, mutta todellisuudessa lapset ja koko perhe asuivat Marokossa. Koulun hallintovirkailija paljasti, että hän ei ollut nähnyt ketään näistä lapsista koulussa kolmeen vuoteen.

Tukholman kaupungin opetusvirasto on tehnyt poliisille rikosilmoituksen Alm Education AB:stä, joka ylläpitää Cordoban koulua Akallan esikaupungissa.

Tukholman kaupungin mukaan koulu on veloittanut 1,5 miljoonaa euroa kunnallisia koulumaksuja oppilaista, vaikka lapsia ei ole nähty luokassa.

”Mekin olemme ihmisiä”

”Erityisesti toimitusjohtajan ja rehtorin toimet todistavat, että koulu antoi tietoisesti vääriä tietoja oppilaiden koulunkäynnistä”, sanoo kunnan hallintovirkamies Aftonbladetin mukaan.

Nyt tutkitaan, onko koulussa muitakin epärehellisesti kirjoille ilmoittautuneita oppilaita ja onko olemassa muita vastaavia kouluja, jotka toimivat samalla tavalla.

”Mekin olemme ihmisiä, ja järjestelmissä tapahtuu joskus virheitä”, sanoo Alm Educationin toimitusjohtaja Ulla Parkkinen Aftonbladetille.

Lähde: Aftonbladet, Fria Tider

34 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Sain kuvassa olevien älykkyys-osamääräksi 21, siis yhtä paljon kuin on sierainpareja saatu mahtumaan kuvan raameihin. Älykkyys paistaa niin että häikäisee.

Eka Kettunen

Sain sellaisen etiäisen juttua lukiessa, että taitaa jäädä Tukholman kaupungilta miljoonat saamatta.

Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

juu

Vanha sanonta se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka antaa.
Toinen vanha sanonta turha enää valittaa kun on jo housuissa.
Ja kolmas lämmittää ne kakat hetken aikaa housuissa..

juu

 Ulla Parkkinen”
Yllätys

Peter Kreisler

Näin sitä ”Suomi-kuvaa” luodaan ulkomailla.

juu

Nyt voi sanoa suoraan et suomalaisetkin on haittamamuja.

Sininen Tulevaisuusko

Poikkeustila Tukholmaan tulituksen yltyessä – perjantaina yksi kuollut, ammuskeluita ja räjähdyksiä ympäri kaupunkia – Suomen Uutiset

Tuon verkkolehden jutut ovat kyllä terävöityneet, mutta kommentointi on vastaavasti canceloitu.

Luulisi kävijämäärän siitä syystä vähentyneen

ike

Vapaa kommentointi on yhteiskunnan vihollinen numero yksi, ainakin näyttää siltä. Sen pitäisi olla tavoite. EU kuitenkin laajentaa juridisia toimenpiteitä sitä vastaan. Kaikki riittävän suuret poliittiset liikkeet näyttävät lopulta alkavan ajautua kohti diktatuuria.

HenkkaR

Jaan kyllä näkemäsi ongelman, mutta yksittäisestä toimijasta ei kuitenkaan pidä tehdä liian hätiköityjä johtopäätöksiä, eikä erehtyä haukkumaan vääriä puita ja lyömään lyötyjä.
Meinaan, pitää muistaa että Suomen Uutiset on lukuisten muiden toisinajattelijamedioiden tapaan rahatuloja tuottamaton, talkoovoimin/rajallisin rahalähtein ylläpidetty media, ja sen ylläpitäjällä, eli Perussuomalaisilla puolueena, on sekä rahalle että henkilöstöresursseille tärkeämpääkin käyttöä kuin moderoida kansalaiskommentteja. Ja esimerkiksi tuo että ovat moderointiresursseja kenties siirtäneet juttujen terävöittämiseen, on hyvä päätös. Onhan toimituksellisilla artikkeleilla muutenkin paljon suurempi vaikutusvalta-arvo koko kansan yleisölle kuin kommenttikentällä – eritoten jos se olisi isolta osin täynnä jotain ”moderointia tarvitsevaa” sisältöä.
Toki hienoa olisi jos saisi olla vapaa kansalaiskommentointi ilman moderointia, mutta sitä kun ei laki salli, siitä on turha persupuoluetta lyödä etteivät halua joutua käräjille ja miljoonakorvauksiin jotka äkkiä kyykyttäisivät ainoan varteenotettavan oppositiopuolueemme koko toimintakyvyn, ja josta samalla vihervassusekoomusten propaganda saisi vain lisäpontta julistaa kuinka ”natsipuolue sallii järkyttävää vihapuhetta propagandamediansa kommenttiosiossa”.

ike

Tarkoitukseni ei ollut kritisoida lehteä joka tekee parhaansa näissä olosuhteissa. Tarkoitin suuria poliittisia toimijoita kuten esim EU:ta ja yksittäisiä valtioita. Olin kai epäselvä, pahoittelut.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Galina Manttari
Dis Kutera

Jengiväkivalta kiihtyy Ruotsissa – Tukholman poliisi julisti sen ”poikkeukselliseksi tapahtumaksi” ja saa lisäresursseja (yle.fi)

Tilanne lienee päästetty niin pahaksi, että poliisi joutuu ampumaan pari pahinta marakattipukaria mikäli poliisi haluaa palauttaa riittävän auktoriteetin itselleen.

Jussi Neuvonen

Ruotsissa pystyi ainakin ylempi keskiluokka vähättelemään ja väistelemään vuosikymmeniä. Meillä tärähtää nopeammin, onko sitten hyvä vai paha asia. Ruotsillahan oli potentiaalia olla maailman rikkain, Suomella on potentiaalia olla Euroopan köyhin. KANSALAINEN tekee hyvää työtä, oletan että suunnilleen ilmaiseksi.

juha II

Näitä tapahtuu Ruotsissa tuhkatiheään. Ruotsin ”Humanitääristä suurvaltaa” HÖNÖTETÄÄN kaikkien sen rakenteiden läpiluotaavasti ilman, että samalla sen OMIA sössimisiään siinä ohessa saataisiin minkäänlaiseen kuriin ja nuhteeseen. MATUTUS on likaista bisnestä aina lähtömaasta alkaen läpi Euroopan ja varsinaiset ”karkelot” alkavat ”uudessa kotimaassa”. Ja edes näiden kuprujen esiinnostaminen missä tahansa eurooppalaisessa pöpilässä saa aikaan korkeintaan häveliästä kiusaantumista kuin häissä umpikännissä koheltava serkkupoika!!!

seant

Vuonna 2019 esitellyssä tutkimuksessa kävi ilmi, että hyvinvoinnista on vuotanut 300 miljardia kruunua vääriä maksuja pelkästään vuodesta 2005 vuoteen 2020 asti eli 1,8 miljardia euroa/v. On todettu huumerikollisuuden jälkeen hyvinvointijärjestelmän kuppaaminen on toiseksi suurinta rikollistoimintaa.

sähköä, suihkeita ja sheriffejä

Islamistien viidennen kolonnan hymypoikien on helppo töniä Ruotsin kaltaista tätiyhteiskuntaa.

Fokus

”Mekin olemme ihmisiä, ja järjestelmissä tapahtuu joskus virheitä”
Hienosti Alm Educationin toimitusjohtaja Ulla Parkkinen välttelee vastuunkantoa.
Eiköhän jokainen rikollinen ja korruptoitunut suvakki voi tästedes käyttää samaa Vankilasta vapaaksi -korttia. Mitään kummempaa tuomiota ei kuitenkaan ole odotettavissa Ullalle. Jatkaa kuten korruptiossa rypevät vihervammarit aina tekevät.

Jupi

Tämä siis todistaa että Ruotsin kaikki maahanmuuttajat ovat rikollisia. Ihme jengiä idästä on tullut

ike

Ajattelin juuri vähän tuota, ”mutta eihän kaikki muslimit”, Alkaakin olla aika kysyä että kuka viitsii aina ottaa näiden huijareiden kanssa riskin. Saattahan se olla että yksi kymmenestä osaa toimia oikein (karkea arvio), mutta tuskin. Riskit täytyy minimoida, poistaa jos mahdollista.

Ilkka Forsten

Koko ruotsalainen yhteiskunta on järjestelmällinen virhe. On ollut siitä lähtien kun DEMARIT ja VIHREÄT on voineet sanella kaikesta.

Peke

Ruotsi on ollut väärällä tiellä Olof Palmen ajasta lähtien, ehkä hänet sen takia salamurhattiinkin.

Anomaster

Oli Palmen päätös tehdä Ruotsista monikulttuurinen.

Jukka

Yksi hyvä puoli tuollaisista ”oppilaista”, eivät häiritse opetusta, eivätkä työllistä opea!

Jupi

Koraanikoulussa on muuten kuri ja järjestys tai tulee ympäri korvia puolimuftilta ja kotiin tultaessa isä jakelee vyöllä käytöstapoja. Jatkossa riehutaan ainoastaan vääräuskoisten kouluissa

Koijareiden "satukirjat" vaan juhannuskokkoon

Näiden oppikirjahan opettaa, että vääräuskoisille saa valehdella.. Vaikuttaisi olevan siis kusettajaporukkaa.

Jukka

Onko heissä muutakin porukkaa kuin kusettajaporukkaa?

Opa

Ruotsin valtion pitää panostaa lisää muslimikoulujen rahoitukseen, en näe muuta vaihtoehtoa kun kyseessä on Ruotsi. Sanan Ruotsi voi kyllä ihan hyvin vaihtaa Suomeksikin.

Jukka

Opetusministeri Li haluaa 200 miljoonaa euroa lisää, jotta oppimistulokset lähtevät nousuun. Ei onnistu, jos ei tehdä radikaaleja muutoksia ongelmien aiheuttajiin.

Anomaster

Pitäisi palata kouluissa siihen, miten niitä hoidettiin kauan sitten, ennen kuin tulokset alkoivat hiipua. Maahanmuttopoltiiikassa sama juttu, paluu nuivaan.

Joku tolkku

Ruotsalaiset on ymmärtäneet nyt jotain ihan väärin kun vaativat maksamaan. Aikuisten oikeesti ruotsalaisten kuuluu maksaa ja olla vielä kiitollisia kun pääsevät maksamaan ihan mitä vaan

Jupi

30 vuotta on maailmalla ollut tiedossa että kuningaskunnan kirstu on auki, kunhan oikeat liput ja laput on täytetty sossutanttojen toimesta

matti m

Hekin ovat vain ihmisiä. Olisi syytä tutkia myös Suomessa noiden touhuja taas. Usein ovat monet paljastuneet huijareiksi vaikka olisivat nimetty vuoden pakolaisiksi ja ties miksi ihailun kohteiksi. On Saido Muhammadia, Lelusalakuljettajaa, Turun sankaria Hussein Zubairia tms.

Jussiboy

Matti m on vain ihminen ja ihminen on erehtyväinen.

Aamen 🙏

Meidän Jumala on Isä KAIKKITIETÄVÄ toisin kuin Allah, ei niin tietäväinen, vaan erehtyväinen, mm. ei näje mitään auringon laskun jälkeen. Muslimi voi silloin rietastella ja syödä antaumuksella pekoni-possuakin.

juu

Matista en tiedä, mutta Taponen vois ihan kommentoida omalla nimellä, senverran korkeassa asemassa kuitenkin.