Eurooppa Maahanmuutto

Ruotsidemokraatit haluavat sulkea kaikki kellarimoskeijat Malmössä

Kuva Pixabay.

Malmölaisen kellarimoskeijan imaami antoi tukensa ranskalaisen opettajan kaulan katkaisemiselle Ranskassa. Nyt Malmön Ruotsidemokraatit ovat tarttuneet toimeen ja vaativat vihapuhetta levittävien moskeijoiden sulkemista.

Ruotsidemokraattien valtuutettu Malmössä uskoo, että islamilaista ekstremismiä ei voida poistaa puhumalla. Sen sijaan vaaditaan konkreettisia toimia.

58-vuotias imaami Basem Mahmoud levitti vihapuhetta kellarimoskeijassa. Hän muun muassa sanoi, että maltilliset imaamit vain pyrkivät miellyttämään uskottomia ja nostamaan tukirahoja. Imaami myös antoi tukensa ranskalaisen opettajan Samuel Patyn kaulan katkaisulle.

Torstaina 9. joulukuuta ruotsidemokraattien paikallisjärjestö Malmössä julkaisi tiedotteen, missä he totesivat, että kellarimoskeijat normalisoivat väkivaltaa ja toimivat integraation vastaisesti. Kellarimoskeijat tulisi sulkea, koska ne edustavat vaaraa malmölaisille. Sulkemiseen tulisi käyttää samoja keinoja mitä kaupunki käyttää toimiessaan järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan.

– Näitä ekstremistejä ei saa pois puhumalla. Kaupungin tulee toimia. Näillä vihaa uhkuvilla ihmisillä ei tule olla minkäänlaisia keskusteluryhmiä kaupungissamme. Siksi haluamme, että kunta tutkii mahdollisuudet näiden viha-alustojen sulkemiseksi, ruotsidemokraattien valtuutettu Magnus Olsson toteaa.

Puolue on jättänyt valtuustoaloitteen asiasta.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa