Eurooppa Maahanmuutto

Ruotsin feministipuolueen johtaja: miehet ovat ongelma, ei islam

Victoria Kawesa. Kuva FI

Ruotsin feministipuolueen puheenjohtaja on iskenyt takaisin raportteja vastaan, jotka kertovat paikallisen islamilaisen koulun erottelevan lapsia sukupuolen perusteella. Hän väittää, että siirtolaisvaltaisilla no-go -alueilla ongelmana ei ole islam, vaan miehet ja rasismi.

Feminist Initiative (FI)-puolueen puoluejohtaja Victoria Kawesa väittää, että muslimikoulussa ja koulubusseissa erottelun kohteeksi joutuneet lapset ovat miesvaltaisuuden, miesten ylivallan uhreja, eivät islamin.

Iranilaissyntyinen Moderata samlingspartiet -puolueen Hanif Bali lyttäsi FI:n ja sanoi :- FI ei pysty edes huomaamaan ongelmaa saati sitten esittämään jotain ratkaisuja ongelmaan.

Bali joka varttui Husbyn siirtolaisvaltaisella Tukholman esikaupunkialueella sanoi, että muslimikoulun asenteet ovat alueella yleisiä. Hänen mukaansa muutokseen vaadittaisiin koko yhteisön täysi tuki.

FI:n Kawesa ampui takaisin ja sanoi, että ”koko yhteiskunta on täynnä miesvaltaista sortoa”.

– Miesten ylivaltaa  esiintyy kaikissa uskonnoissa, kansallisuuksissa ja roduissa. Yhteinen nimittäjä on miesten aikaansaama sorto ja hallinta, Kawesa painotti.

Kawesa syytti myös rasismia: – On olemassa rasistisia käytäntöjä, jotka pahentavat ongelmaa ja estävät meitä näkemästä, että alistava miesten ylivalta on syyllinen.

Paikallinen nainen kertoi naisten asemasta siirtolaisten kansoittamilla Tukholman esikaupunkialueilla sanoen, että islamistiset fundamentalistit ovat häiriköineet häntä jopa hänen lemmikkikoiransa vuoksi.

Myös feministit muuttavat pois siirtolaisvaltaisilta esikaupunkialueilta häiriköinnin vuoksi. Entinen Vänsterpartiet -puolueen poliitikko päätti lähteä alueelta yritettyään tuoda feminismiä alueelle, mutta joutuikin paikallisten häiriköinnin ja uhkailujen kohteeksi.

Husbyn paikallishallinto on ilmoittanut yrittävänsä korjata feministien kohtaamaa häiriköintiongelmaa toteuttamalla ”feminististä kaupunkisuunnittelua”, jonka mukaan alueelle lisätään katuvalaistusta ja siirretään alueella sijaitseva kahvila naisille turvallisempaan paikkaan. Kahvilan omistaja ei usko, että kahvilan siirrolla on asiaan kovinkaan paljon vaikutusta.

Breitbart

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit