Eurooppa

Ruotsin puolustusvoimat valmiina Pride-puolustustaisteluun

Kuva Pixabay.

Svenska Dagbladetin etusivua koristaa Ruotsin asevoimien koko sivun mainos, jossa yksi sotilaista kantaa sateenkaarilippua sotilaallisesti pukeutuneiden ja varustettujen kollegojen vieressä.

Kuvassa on 4 asepukuista henkilöä, joista kolme kantaa asetta ja yksi sateenkaarilippua.

– Puolustamisen arvoinen lippu. Puolustamme ihmisoikeuksia, kaikkien yhtäläistä arvoa ja oikeutta elää haluamallaan tavalla.

Ruotsin Puolustusvoimat ovat olleet mukana LGBTQ-asiassa useita vuosia, ja kampanjaa käydään ​​myös sosiaalisessa mediassa, kertoo puolustusvoimien tiedottaja Therese Fagerstedt.

Puolustusvoimat ei vielä ole saanut kampanjaansa koskevaa kritiikkiä mutta on täysin valmistautunut puolustustaisteluun.

– Tänään on sunnuntai, joten se tulee todennäköisesti huomenna, Fagerstedt sanoo odotettavissa olevasta iskusta.

Tilaa
Ilmoita
guest
89 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Olen sanonut, että homo lippu on tämän päivän hakaristilippu!!!

John Quiman

Puolustavat ihmisoikeuksia ja kaikkien oikeutta elää kuten haluavat?

Koska ja missä ne on kielletty joltain sateekaariryhmäämn kuuluvalta?

Kehitellään kuviteltuja puuttuvia oikeuksia ja sitten puolustetaan niitä antamalla ymmärtää, että kaikki normaalit ovat niitä puolustettavia vastaan. On siis käänteinen tapa syyllistää enemmistöä keksimällä vääryys, jota ei ole olemassa kuin pienissä määrin joissain ryhmissä. Suurimmalla osalla asenne taitaa olla lähinnä se, että asiasta ei mainita sen kummemmin. Jos joku on henkilönä sellainen, että sateenkaarius ei erityisesti paista kuin Naantalin aurinko, ei siitä yleensä välitetä. Jos se paistaa kuin Naantalin aurinko ei ole ihme, jos monet eivät viihdy seurassa, mutta eipä monet viihdy heteronkaan seurassa, jos hetero tekee kaikkensa ollakseen huomion keskipiste. Sellainen henkilö on ääriteennäinen ja se on väsyttävää.

Ilkka Forsten

MINÄ en nyt käsitä kuinka MINÄ voisin olla ääriteennäinen huomion keskipiste, sillä MINÄ olen äärioikeistoa, jossa MINUN on saatava olla MINÄ tai ei mitään. MINÄ en ole Naantalin aurinko, mutta MINÄ voin olla tuomiopäivän tuoja ja MINULTA sekin onnistuu, koska olen enemmän kuin MINÄ vaikka en keskipisteeksi haluakaan. Jos joku väsyy MINUUN, MINÄ en pidä siitä. MINÄ väsyn jos ette nyt ole samaa mieltä kanssani. kaikki syy on teissä, ei MINUSSA.

John Quiman

😀

Kata

MIE nyt nauran…kiitos taas… 😀

U. Kamutapsa

råtsin håmåtusvåimat?

John Quiman

Näyttäisivät mallia hyökkäämällä islamilaisiin maihin, joissa sateenkaarilaiset ovat vainottuja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Haram.. On sallitua ylläpitää ainoastaan Putinin venäjän uhkaa josta sivumennen sanottuna ei ole uhkaa, vai onko venäläiset erikoisjoukot polttaneet autoja Rinkebyssä ?

John Quiman

Putinin Venäjän uhka on jossain vaiheessa mahdollinen uhka, johon varaudutaankin.

Matut ovat toteutuva uhka, mutta siihen ei edes harkita varautumista, vaan paremminkin peitellään niin, että se saisi jatkua.

On kai modernia lähettää valloitusvoimat turvapaikanhakijoina, koska ei kulu rahaa aseisiin, eikä muonittamiseen ja majoittamiseen, sillä vastaanottavat maat maksavat koko lystin.

U. Kamutapsa

Kun venäläinen trollitehtaan erikois-jouko tulee purjehtimaan sukellusveneellään svedustanin rannikolle, on paras käskyttää vähät jäljellä olevat puolustusresurssit jahtiin. Kun kunniakansalaiset riehuvat toreilla ja turuilla on parempi varustaa lisää pullahali-busseja.

Ilkka Forsten

Ruotsilla onkin kokemusta sukellusvenejahdeista. Muistaisin että he pudottelivat syvyyspommeja Tukholman saaristossa, koska rapakon pohjassa oli vanha kylpyamme. Noin viikon operaation jälkeen jollekin syntyi ajatus että tämä saattaa olla väärä hälytys, koska ” sukellusvene ” on yhä paikallaan kaikumittausten mukaan. Siihen ei tosin oltu saatu yhteyttä lukuisista yrityksistä huolimatta, mutta tämä ei vielä sinällään riittänyt todisteeksi yhtään mistään.

Ja toden totta niin oli. Sen kyljessä ei tosin ollut sirppi ja vasara tunnus, vaan teksti Strömberg tai jotain sinnepäin, ja perimätieto kertoi että amme juuttui pohjaan jo joskus 1900 luvun alussa ampumatta laukaustakaan.

Heja Sverige, näin sitä sotaoppia kertyi taas kirjaksi asti, tai ainakin saatiin hyvät naurut.

John Quiman

Ruotsi sai kyllä yhden neuvostoliittolaisen sukellusveneen kiinni aluevesiltään 1981.

Siis ei Ruotsin laivasto, vaan Ruotsin karikko. Sukellusvene ajoi Ruotsin saaristossa karille. Ruotsin laivasto ei tiennyt siitä mitään, mutta saariston asukkaat näkivät sen herättyään ja sitten ilmoittivat laivastolle.

Oli aika nolo paikka neuvostoliittolaisille, kun heidän laivastonsa sukellusvene jäi kiinni itse teossa Ruotsin saaristossa sukeltelusta. Oli varmaan melkoinen hiki sukellusveneen päällikön otsalla, kun karille kopsahti.

Kohta siellä pörräsi mediaa mielin määrin ja sukellusvaneen kapteenistakin tuli kuuluisa.

Ja maailma nauroi ko. sukellusveneelle ja ehkä vähän Ruotsin laivastollekin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Triviatietona kysyn, kuinka monta taistelutehtävää sotalaiva Bismarck suoritti ? YHDEN. Se upotti sillä reissulla Brittien ylpeyden HMS Hood:n joka katosi tästä ulottuvuudesta täyslaidallisen jälkeen. Sitten koittikin jo bismarcille tuomiopäivä.

Sotalaiva Tirpiz oli myöskin sikäli erikoinen tapaus, ettei sekään loistanut suurissa meritaiteluissa. Sen valtti oli pelote. Suurimman osan ajasta laiva pysyi Norjan Alta vuonossa, jossa se myöskin koki kohtalonsa. Alus vaurioitui niin pahasti iskussa että se ajettiin Wilhelmshavenin telakalle jossa sitä ei koskaan ehditty korjata. Paatti päätyi sulattoon sodan loputtua, ja saattaa olla että monessa niksmannien paistinpannussa oli samaa patarautaa kananmunien paistoalustana.

PSn äänestäjä

Youtube röyhkeänä, sensuuri lisääntyy
Englannin uutistoimisto Sky bannattu Australiassa viikoksi Youtubessa
https://www.theguardian.com/media/2021/aug/01/sky-news-australia-banned-from-youtube-for-seven-days-over-covid-misinformation
https://www.engadget.com/youtube-sky-news-australia-ban-covid-misinformation-213810128.html
The suspension won’t dramatically damage Sky’s Australian revenue. It’s still rare for YouTube to take that kind of action against a major media network, though. The move also sends a signal — large outlets can’t count on their size to shield them against YouTube crackdowns.

Kata

Siis Sky News on australialainen uutistoimisto ja moni jenkki kirjoittaa usein että pitää katsoa Sky News että tietää mitä USAssa oikeasti tapahtuu.Eli salaaminen asioista on nyt niin maailmanlaajuista että koska tämä ratkeaa..tavalla tai toisella.

John Quiman

Vaarallisia uutisia, koska poikkeavat suvakkilatavoitteista?

Ilkka Forsten

MG-42 MG-42 MG-42 MG-42. Hanki taloon neljä kaksi, pistä rotat matalaksi. Tämä on se ” toinen ” tapa, varmempi ja tuoksuu enemmän voitolta.

John Quiman

Ilkalla riittää tuota ronskimpaa huumoria.

Ilkka Forsten

7.92 x 57 Mauser, siinä strategiset mitat joilla voiton tuoksu saavutetaan.

Kata

Raid..tappaa talossa ja puutarhassa…

Kata

Ai hitsi raid mainos meni hyväksyntään..mutta se oli vuosia telkussakin ja lehdissä..no on siinä se kottaatamppi-sana….paha paha….
Miksei voi poistaa kommenttia..

Ilkka Forsten

Ei niitä tarvitse poistaa. Jos asia on liian vaikea sulattaa, se hoidetaan toimituksen kautta mutta voin vakuuttaa ettei siellä olla nirppanokkia. Muistaakseni vain yksi kirjoitukseni on kokonaan poistettu, ja epäilemättä ihan aiheesta.

Kata

Uskon toki etteivät ole mitään nirppoja.On tämä vapaampaa kuin naaman hullut temput olivat viime aikoina.

John Quiman

Naama aloitti pärstäkertoimista ja on nykyisin kyse on poliittisista pärstäkertoimista.

Kuka ties

Onko kuvassa Ruotsin uusi lippu?

Lieväasteinen

Puolikuu vielä puuttuu.

Lieväasteinen

Voiko tuota tulkita niin, että Ruotsin armeija uhkailee aseilla ja sotatoimilla niitä siviilejäkin, jotka eivät hyväksy Prideä ja sateenkaarilippua tai ovat ainakin varovaisia LGBTQ+ suhteen?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Jakamaton ihmisoikeus

Luultavasti. Invaasiohan tuli Suomeen ruotsin toimesta vuonna 2015. Miksei myös toinen invaasio. Eli kun paskaa on tarpeeksi, lykätään se Suomeen. Sisäministeri komppaa Suomessa. Ja bride sotilaat kantamaan kasseja sillä kertaa.

Sami

Suomen hallitus lähetti Juhana Vartiaisen Ruotsiin neuvottelemaan ja pyytämään Ruotsia lähettämään Suomeen mahdollisimman paljon kehiksiä.

p.grandell

hyvää vauhtia ollaan tom of finlandiassakin jo meneillään…onhan pride paraateissa laivaston sinisetkin jo olleet pelleilemässä. rappiollehan puolustusvoimat menee..tätävauhtia, ei voi olla vaikeaa valloittaa enään mitään länsimaata, senkun borat tangat päälle ja pride lippu käteen..ziisus mihin ollaan matkalla….jos adolr ehrnrooth olisi nähnyt tämän…meiningin, voin vain kuvitella hänen ilmettään…

nonAQ

Mannerheim oli hinttari, että aivan hyväksyttävää jo silloin.

marsalkan sauva

Tuskinpa oli OK ainakaan päämajan kenraalien mielestä mikäli juttu piti paikkansa..
Varmaankin väänsivät siitä vitsiä keskenään.

Anonyymi

Hevosmiesten tietotoimiston tietoa ja suomalaisten vasemmistolaisten elokuvantekijöiden haluamaa mustamaalausta, ihonväriä myöten.

Ilkka Forsten

Paitsi että hänellä oli ollut Venäläinen vaimo minkä nimi ei ollut Vladimir. Repikää siitä…

Ilkka Mänttäri

Olen aika suvaitsevainen mutta toisella tavalla tavalla. Ei minun tarvitse suvaita valehtelijoita ja pahoinpitelijöitä kuten tuntuu suvakeilla olevan tapana. Kaikki eivät ymmärrä että vihreä liike on vieraslaji ja se pitää niittää pois ennen kuin se tappaa alkuperäislajit.

Ilkka Forsten

Supi, lupiini, somali ja De Gröna. Vieraslajeja, siis alles kaput. Suvaitsen valehtelijat koska heistä monet ovat parempia kuin minä puhumaan pa****aa.

Ilkka Forsten

Häneltä jäi toinen jalka Siiranmäen juoksuhautaan, siis puhetasolla, mutta oli hänessä kuitenkin jotain mikä muistetaan oikeana Isänmaallisuutena.

John Quiman

Useimmat ovat antaneet toisten elää haluamallaan tavalla, eikä vaikkapa homppeleiden (homot itse käyttävät tuota sanaa) elintapoja monikaan ole pyrkinyt kieltämään. Ovat siis saaneet lähinnä olla rauhassa. Siksipä ns. ihmisoikeus on toteutunut kutakuinkin.

Ketään ei kuitenkaan voida velvoittaa pitämään suuressa arvossa seksuaalisesti poikkeavia, tai sotkemaan lapsensa mieli tekemällä hänet epävarmaksi siitä, että onko hän tyttö vai poika, koska ”eihän sitä voi tietää kumpi on”. Lapsen tulis siis alkaa pohtia tuota kysymystä ja kuulostella, jos vaikka pojaksi syntynyt olisikin tyttö. Tämä on raakaa lapsen mielen sekoittamista keksityllä ongelmalla. Lapsi alkaa kokea elämän roolileikkinä, jossa jokaisen tulee valita seksuaalisuutensa, eikä luonnon järjestykseen tule luottaa.

Tässä ns. suvaitsevaisten touhussa kiihotetaan normaalia luonnonjärjestystä vastaan ja niitä vastaan, jotka viittaavat kintaalla heidän puheisiinsa. Sen voisi sanoa olevan kiihotusta sitä kansanryhmää vastaan, joka elää ja on elänyt luonnon kannalta tarkoituksenmukaista elämää. He etsivät joitain poikkeuksia siitä, miten jossain hämärissä nurkissa on seksuaalisia poikkeuksia kohdeltu kaltoin ja sitten syyllistävät kaikki ihmiset siitä sekä vaativat sillä perusteella oikeuksia ja valtaa ”opettaa jo lapsille sateenkaariliikkeen erikoisuuksia”.

Suurin osa suvakeista tosin kannattaa tuotakin sateenkaarivouhotusta siksi, että he ovat ymmärtäneet niin, että sateenkaariliikkeen kannattaminen tekee hyvän ihmisen, vaikka se ei totta olekaan. Kyseessä on vain yksi niistä monista muotitotuuksista, joita tulee ja menee. Kuuluu ryhmään kultit tai uskonnolliset hurmoshenkisyydet.

Totta kyllä on, että erilaisuudesta voi joutua kärsimään, koska aina löytyy mollaajia, jotka keksivät vaikka tikusta asiaa, jolla mollata, kun haluavat. Eikä seksuaalinen poikkeavuus ole kuin yksi syy monien syiden joukossa. Yksilän kannalta hyödyllisintä on oppia olemaan välittämärrä mollaajien höpinöistä, ei taistella mollaajien kanssa. Nyt nämä käyvät taisteluun sateekaariliput heiluen, mutta ei se johda ns. suvaitsevaisuuden kasvuun paitsi näennäisesti, kun ne, jotka eivät koskaan mollanneet heiluttavat nyt sateenkaarilippua kertoakseen itselleen ja toisille, että olemme hyviä ihmisiä. Eivät ne aidot mollaajat tuolla tavalla muutu. Jos joku muuttuukin, syntyy uusia tilalle kaksin verroin, koska sateenkaarivouhotus tulee ärsyttämään monia. Mollaus voisi loppua järjen kasvulla, mutta mikään hurmahenkisyys, kuten sateenkaariliike, ei kasvata järkeä, se vähentää sitä.

Anonyymi

Kun huumeita käytetään nykyään entistä enemmän ja niiden jäämiä ei pystytä vesijohtovedestä poistamaan, sotkisiko tämä ihmisen hormonitoiminnan? Ei taida kuitenkaan olla tutkimisen arvoinen asia kun poikkeavuus on ylpeyden aihe.

John Quiman

Kaikenlaiset kemikaalijäämät ja lisäykset vaikuttavat jollain tavalla. En tiedä onko huumeiden jäämiä vesijohtovedessä, mutta viemärivesissä on reilusti.

Juomavettä pitääkin alati tutkia ja sen sisältämien ainesten vaikutuksia samaten. Elintarvikkeiden ja juomaveden turvallisuus ja terveys ovat arvokkaita, eikä niissä kannata hutiloida.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Vesissä on myös paljon hormooneja,ollut jo kohta kai 50 vuotta,ehkäisypillerit, anaboliset steroidit muun muassa.Mielenterveyslääkkeitä yhä vain lisää ihmisillä.
Miten ne poistetaan vesistä?Siksikö meillä on nyt ongelma?Tämä sekoilu nykyään että mitä sukupuolta sitä nyt ollaankaan…
Voi pikkulapset teillä tulee olemaan kovaa jos tämä sekoilu jatkuu…
Olet oikeassa,vedet pitää ottaa tarkkailuun ihan tosissaan!

John Quiman

Jos tulee liian selvä olo, ei kuin huikka hanasta?

Kata

Niin voi käydä!Ja ehkä myöhemmin huomaakin että taidan tänään ollakin mies….hahahahahaaaa ei hitto just tuli hanan täydeltä testosteronia. 😀

Ilkka Forsten

Aamulla tunsin hillitöntä tavetta saada puhutella itseäni jaanaksi, vedenkö syytä tämäkin ?

Kata

😀 Kyllä Jaana, vesi vanhin voitehista… 😀

Ilkka Forsten

Se oli aamulla kun Jaana tuntui oikealta, nyt olen taas Rebekka. Voi olla että yöllä muutun Johannaksi jos oikein ”vehkoonnun.”

Kata

😀

Ilkka Forsten

Vichyvesi on sokeripitoinen juoma, tämän tiesi Jyrki Katainen kun sääti sokeriveron virvoitusjuomille.

Ilkka Mänttäri

😂

E-pilleri johtovettä

E-pillereiden hormoneita ei saada poistettua vedenpuhdistuksessa. Vaikutukset näkyvät nykyään jopa kaloissa ja nyt ilmeisimmin myös ihmisissä. Nykymiehillä ei ole enää edes hartoita ja naamakarvat suosiossa että edes vähän vaikutettaisiin miehekkäämmiltä.

John Quiman

Kaipa jollain filtterillä saa kotonaan pois aika paljon ainakin kaikesta haitallisesta.

Nuokin kaikenlaiset jäämät mitä leviää pitkin luontoa eivät saa paljon huomiota, koska poliittisesti vain hiilidioksidilla on merkitystä. Haitaton hiilidioksidi on siis huomion kohde ja oikeat haitalliset aineet eivät kiinnosta – siinä meillä vihreitä luonnonsuojelijoita.

Ilkka Forsten

Mihet on siis hint hint hinteliä nykyään.

John Quiman

On miehillä kuulemma kuukautisetkin ja väittävät myös, että mies voi tulla raskaaksi. On tuo vesi aikamoista taikajuomaa nykyään.

Kata

😀 Voi juma nyt on ollut naurua tässä ketjussa!
Mutta näin väitetään ja toki uskomme!

Ilkka Forsten

Odota sen aikaa että selviän niin vastaan kysymykseesi.

Ilkka Forsten

Kyllä minä muistan että jo hiekkalaatikolla pudotin housut kinttuihin, ja pyysin että naapurin Hillakukka Maaria löisi muovilapiolla pakaroihin ja vaatisi tottelemaan itseään.. Olinko erilainen nuori vai muuten vaan erilainen ? Tuntui niiiiiiiin hyvältä alistua hillakukalle, ja olla housut kintuissa, kunnes sain luvan nostaa housut ja kiittää hillakukkaa sessiosta.

Sittemmin hillakukka päätyi muistaakseni saksaan johonkin kadulle, reberbah*** jotakin,, ja teki menestyneen uran kun minä puolestani jäin nillittämään äärioikeiston kanssa että pervoilut pitää lopettaa oli lippu tai ei.

Hillakukka soittikin minulle eilen ja kertoi että on nykyään vetäytynyt alalta, mutta tekee yhä pienimuotoisia sessioita, joten vieläkö olisin kiinnostunut ? Täytyy myöntää että jouduin hämmennyksen valtaan, koska kuuntelin juuri ennen hänen soittoaan saksalaisia marssilauluja, ja harjoitusheilasin peilin edessä vanhasta hammasharjasta tehty viiksiversio nenäni alla.

Sitten muistin että todellinen suvaitsevaisuus löytyy hiekkalaatikolta alkunsa saaneelta mielihyvän tunteelta, ja suostuin ehdotukseen ilman mitään suurempaa pohdintaa. Hillakukka vaati saman tien, että minun on tultava sessioon housut valmiiksi kintuissa ja pridelippu kädessä julistaen antifan paremmuutta demokratian tuojana. Muistan miettineeni että näinkö helppoa onkin olla antirasistinen, ja näinkö helposti pystyin saavuttamaan tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden pyhimmän olemuksen ?
Miten olinkaan voinut kuvitella onnen löytyvän siitä, että käyttäisin omaa järkeä ja kysyisin miksi housut kintuissa ja pridelippu lapasessa suoritettu tapaaminen olisi enemmän ja parempaa suvaitsemista, kuin hammasharjan pätkä räkäviisarin alla Horst Wesselin soidessa ja harjoitusheilausten ollessa meneillään.

PS: Uusi sessio on jo sovittu, tällä kerralla saan kuulemma kokeilla jotain mullistavaa, kuten sen miltä tuntuu nyrkin pukkaaminen ahteriin kyynerpäähän asti, ja tietenkin pridelippu kourassa. Olenko nyt hyvä ihminen, voinko ajatella että kaikki on balanssissa ja YK:n sopimukset täyttävä jakamaton ihmisoikeus toteutuu ?

Vastatkaa minulle, olenko yksin vai onko meitä muitakin ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Tottahan toki olet hyvä ihminen. Tuon tarjotun käsittelyn jälkeen oletkin ministeriainesta. Se kuulemma tekee tohtoriksi useammalla alalla, vaikka ei olisi kuin kansakoulu käytynä.

Ilkka Forsten

Olen pakotettu kertomaan että opintoni rajoittuu vain kiertokouluun minkä kiersin väärään suuntaan.

Kata

😀 😀 Olet, olet hyvä ihminen voi hyvät hyssykät sentään! 😀

Omo Saippua

Ruotsissa voisivat mielummin levittää priden ilosanomaa ongelmalähiöihin, ehkäpä prideliput toisivat rauhanilmapiiriä sinne!

Ilkka Mänttäri

Hyvä ajatus. Ehkä nuo Pride-kulkueet voisi kohdistaa noihin NoGo lähiöihin.

p.grandell

toi oli kyllä hyvä pointti, voi olla että isis tai isbollahin liput peittäisivät aika nopeasti sateenkaaren…olisi kyllä näkemisen arvoinen tapahtuma..voisi lähiöiden katolta tipahdella s-kaaren lipun kantajat.

tasa

On muuten kumma että sateenkaariväki on mamukiimaista porukkaa mutta mikseivät he maahanmuuttajille yritä tuputtaa sateenkaari-ideologiaa?

John Quiman

Niinpä, reippaasti vaan liehuttelemaan sateenkaarilippua imaamien kanssa.

Kata

Se voisikin olla jännää…

Katolta lentoon

Se päivä tulee vielä. Kun friikit marssivat, niin parempi uskoiset hyökkäävät kimppuun. Onkin mielenkiintoista silloin seurata, kuka on rasisti ja kuka ei.

Kata

Niinpä tosiaan!Voi jäädä nahkavyökonttaus&piiskaus-sessio kesken…

Lippu

Eroan reservistä siinä vaiheessa kun Suomen puolustusvoimat alkaa liehuttamaan sateenkaarilippuja.

John Quiman

Ei pidä erota, sillä se olisi periksiantamista, luovuttamista ja vallan antamista sateenkaarihurmiossa eläville.

Näkökulma

Erosin jo aikaa sitten. En luovuttanut, mutta katsoin että ei tällaista maata kannata puolustaa jolla ei ole edes itsemääräämisoikeutta enää. Ja joka kurjistaa oman maan kansalasiten hyvinvointia EU:n ja globalistien hyväksi. Maata joka antaa maaperämme rikkaudet ulkomaalaisille ilmasiksi… tai siis… vielä maksaa siitä.

John Quiman

Jos maan johto ja politiikka on sekopäiden hallussa, ei se ratkea ajattelemalla, että ei tätä maata kannata puolustaa.

Silloin maan puolustaminen alkaa siitä, että ne sekopäät pitää saada pois ja järki pitää palauttaa.

Jos sinä aikana joku hyökkäisi ja pyrkisi miehittämään Suomen, pitäisi sekin hyökkäys pysäyttää, jotta olisi jäljellä maa, jonka voi korjata.

Ilkka Forsten

Tervetuloa joukkoomme.

Ilkka Forsten

RUOTSIN ARMEIJA!!!!! VITSI…. Nuoko muka sotii jotain vastaan ?

John Quiman

Ne näköjään sotivat kaikkia niitä vastaan, jotka eivät alistu sateenkaarilipun alle.

Hätätila tai väärinymmärrys

Tuo polvistujaryhmä kun kohtaa kylmät ja kovat oikeat sotilaat, niin vastustaja voi hetken ihmetellä, että mitä maata nämä kodinturvajoukot edustavat lippuineen.

Tupauuno

Ehkä se pitää paikkaansa, kun joskus huhuttiin, että Ruotsin armeija käyttää lippua, jossa on valkoinen risti valkoisella pohjalla. Tämä sateenkaarilipun kantaminen vahvistaa kyllä huhun.

Liputtaja

Jos mustalippu olisi luovuttamisen symboli, se olisi rasistinen.

myötähäpeä

Myötähäpeä kasvoi taas kohisten Ruotsia kohtaan. Taitaa vaan Suomi seurata perässä.

Ilkka Forsten

En ole vannonut valaa pridelipulle enkä EU:le, joten voin valita puoleni ja niin myöskin teen jos sota syttyy.

Jussi Hämäläinen

Ei ole julkisen vallan tai yksityisten asia tonkia, mitä aikuiset keskenään vapaaehtoisesti touhuilevat. Siksi ”elää ja antaa elää on hyvä periaate”. Tämän periaatteen korollaari on, ettei kenelläkään ole oikeutta haitata muita omilla aikuisten touhuillaan, eikä vaatia niille hyväksymistä niiltä, jotka eivät kerta kaikkiaan pysty niitä hyväksymään.
Jokainen eläköön omassa rauhassaan.
Toisaalta taas Ruotsi on jokseenkin kaiken tehnyt oman yhteiskuntansa ja erityisesti sen tulevaisuuden kannalta väärin. Tämä havainto pistää epäilemään, että niinköhän Ruotsin armeija nyt sitten suuntaa voimansa, mahtinsa ja koulutuksensa oikeisiin maaleihin.
Mutta tietysti tuollaisilla julistuksilla kerää selkääntaputuksia rahvaalta ja sateenkaariflagua ihaillessa sitten ei näe niitä oikeita ongelmia.

Niitä, joille jo on myöhäistä tehdä muuta kuin viivyttää yhteiskunnan luhistumista.

Ilkka Mänttäri

En nyt kovin vakavasti tuohon Ruotsin armeijaan enää suhtautuisi. Tuntuu yhä todennäöisemmältä että menossa on joku epidemia joka leviää punavihreistä vähän yhteiskunnan joka tasolle, ja se ei ole koronaepidemia.

kohta rytisee

Absurdien ilmiöiden normalisoituminen on kautta historian ennakoinut suuria romahduksia tai sotia. Eli pieniä ”maailmanloppuja”.

Ilkka Forsten

Jos vielä kuparin kysyntä lähtee voimakkaaseen kasvuun niin sotaa pukkaa. Näin on tapahtunut aina, sillä ampumatarvikkeita valmistavat yritykset käyttävät kyseistä metallia suurina määrinä.

Kaino-Vieno Huttunen

Ruotsin puolustusvoimat on siis täydessä iskuvalmiudessa ja aseet tanassa.

Tuli kyllä mieleen, että sateenkaarilippu on kansainvälinen symboli. Lipun kantaminen symboloi lipun alle asettumista, mikä merkitsee sitä, että on sen tahon alamainen, jota lippu symboloi. Ruotsin puolustusvoimat on tarkoitettu Ruotsin puolustamiseen, joten kyllä heidän pitäisi kantaa keltaristiä sinisellä pohjalla. Erilaisia ihmisiä voi puolustusvoimissa suvaita ja kohdella tasa-arvoisesti kantamatta heidän tunnuksiaan.

Ilkka Forsten

Ei siellä suvaita edes natseja vaikka olisivat ilman lippuja.

John Quiman

Suvaitsevaiset suvaitsevat vain niitä, jotka vannovat valan sateenkaarilipulle.

Pridesissit

Näin sitä länsimaiden armeijoita ns mädätetään.

Unto Paukkunen

No nyt ”kanki” Kaikkoselle Pride lippu kouraan ja poseeraamaan niin ei jäädä naapuria huonommaksi. Muutenhan muu maailma pittää meitä ihan jälkeen jääneeksi junttilaksi ja varsinkin Rysselin herrat ja rouvat nennää nyrpistellöö…

Irmeli

No se näkee kyllä Ruotsista, että jokainen elää haluamallansa tavalla…