Eurooppa Rikos

Ruotsissa on nyt ”lapsisotilaita”

Kuva Shutterstock.

Lapsisotilaita löytyy nykyään muualtakin kuin kaoottisista Afrikan maista: myös Ruotsissa lapsia hyödynnetään rikollisjoukoissa.

Ruotsin poliisi on havainnut, että yhä useammin alle 15-vuotiaita lapsia käytetään aseiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen vanhemmille jengirikollisille.

– Tämä on huono asia ja olen oikeastaan ​​aika huolissani tulevaisuudestamme, sanoo Christoffer Bohman, Pohjois-Tukholman poliisialueen päällikkö.

Nuoret varastoivat aseita ja huumeita vanhemmille jengirikollisille, jotka hekään eivät ole kuin 16-17 -vuotiaita.

Samaan aikaan hyvin harvoissa raportoiduissa aserikoksissa epäilty on alle 15-vuotias.

Lähde Omni.

Tilaa
Ilmoita
guest
18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Olihan meilläkin ” sotilaspojat .” Soo soo, ei saa sanoa että ruotsi on taas sössinyt itsensä suohon.

John Quiman

Turha olla huolissaan, jos ei kykene katsomaan ongelman todellisiin syihin, vaan alistuu poliittisesti korrektille ”totuudelle”. Pitäisi olla huolissaan omasta alistumisestaan, koska se estää ongelman ratkaisun.

Juukeli

Sama suunta meillä viher ääliöt veroilla estää meidän kantasuomalaisten liikkumisen sitten ihmetellään ku ei oo duunarilla enää varaa käydä ku lähikaupassa kävellen hakemassa kaljapäkki ku ei enää pysty muuhun kun tää roisto valtion viher ääliöt verottaa koko maan hegiltä

Lieväasteinen

Failed state and shithole.

murre riepunen

Meidän puupää hallitus ei ole moisesta kehityksestä kuullut, tokkopa on mitään perää, tuumaa ohisalo, ja jatkaa ilmastoraportin ruotimista, joka kuitenkin on se suurin uhka, hänen mielestään.

Kaino-Vieno Huttunen

Seuraava Unicefin kampanja: ”Pelastakaa Ruotsin lapsisotilaat. Jouduttuaan Morian pakolaisleiriltä Ruotsiin v 2015 loppui Saifin 15 v ja Mohamedin 14 v lapsuus. Auta meitä auttamaan – lahjoita.”

Ilkka Mänttäri

Ruotsissa ja meilläkin on kokonainen toinen todellinen maailma joka lepää tavallisten ihmisten hyväuskoisuuden takia lain ulottumattomissa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
seant

Kaiken huippu on se, että kunnat rahoittaa, tätä lasten värväystä kun ovat niin sinisilmäisiä.
Sillä Boråsin poliitikkojen tavoitteena hankkeessa oli vähentää maahanmuuttajanuorien rekrytointia rikollisjoukkoihin. Ei otettu huomioon, että ihmiset, jotka kunta palkkasi johtamaan hanketta, olivat rikollisjärjestön jäseniä. Tämä selvisi kun poliisi kuunteli rikollisjärjestöjen salaista verkkoa. Tämän seurauksena väkivaltainen rikollisuus Hässleholmenissa ja Norrbyssä on kasvanut hallitsemattomaksi tai ”lumivyörymaiseksi”, kuten poliisi sanoi. Näitä ovat ampumiset, murhat, pahoinpitelyt, ryöstöt, huumekauppa, kiristys ns. kertoi. Näin kertoi Samnytt

histoori

Ruotsin yhteiskunnallinen kehitys tuo väistämättä mieleen historian kadonneet korkeakulttuurit jotka kuulemma veltostuivat ja jäivät barbaarien jalkoihin..

Kata

Rooman valtakunnan tuhoon meni tuhat vuotta mutta nykyvaltakunnat voidaan tuhota sukupolven aikana,jopa lyhyemmässä ajassa.Siis ilman aseellista sotaa.
Ketä saamme kiittää koska tähän suuntaan ollaan mekin menossa ja suurin osa porukasta vain kattoo jotain salkkarihuutokauppaexiärannallajarcityssäseksiäyletyisyökylääjaannamullehynää..jne…ja että ”no en oo seurannu..”kun kysyy maailmamme tilasta.Huoh!

K. J. Pitkä

Niin, ja johtava iltapäivälehti jauhoi viikko toisensa jälkeen juttua joistakin huume-sofioista ja rantalahoista.
Miksei se lehti saman tien mene vankilaan tekemään juttuja kirvesmurhaajista ja väkivaltaisista psykopaateista, jotka on sentään oikeita ”kunnon” rikollisia ?

Ilkka Mänttäri

Epäilys on terve piirre.

Ilkka Forsten

Jos ihmiskunta ei olisi koskaan epäillyt mitään tai kritisoinut olevaa, ei meitä olisi enää olemassakaan.

Tämä ei kuitenkaan ole sama asia jos poliisilla on ” epäilty ” murha tms tutkittavana, koska se kertoo siitä ettei ajoissa epäilty vaikka olisi pitänyt.

Tulijoiden motiivien arvostelu on rasismia, lähtee ajatuksena juuri siitä liikkeelle että kielletään terve kritikki ja epäilys väittämällä sitä luonnottomaksi käytökseksi. Se on luonnotonta käytöstä jos synnytetään mielikuva rehottavasta rasismista kun selvää epäkohtaa kritisoidaan.

John Quiman

Noihin harhauttaviin mielikuvapeleihin tuo suvakismi perustuukin. Heitellään ilmaan väittämiä, joiden ainoa tarkoitus on ohjata väärälle polulle, jotta heidän toimiaan ja niiden tuloksia ei arvosteltaisi, eikä niitä nähtäisi sellaisena kuin mitä ne ovat. Ja jos joku uskaltaa arvostella, häntä kohden hyökätään rajusti ja hänen elämäänsä pyritään vaikeuttamaan ja jopa tuhoamaan se.

Taktiikka on sama, jota diktatuurien pystyttäjät ovat aina käyttäneet. Valjastavat hysteriaan taipuvaisen joukon ideologiansa edistäjiksi. Heille on samantekevää mitä se ideologia on olevinaan, kunhan sen avulla saa vallan. Kun valta on saatu, on ideologia pelkästään valheellinen kuorrutus, jonka peittää todellisuuden.

Finland sagen Villkommen

No, onneksi ruotsinsuomalaiset ja ruotsalaiset voivat muuttaa Suomeen. Täälä on tilaa ja turvallisempaa asua kuin sielä. Ehdotan että ensimmäisenä vastaanotetaan eläkeläiset jolloin Ruotsin valtio maksaa Suomelle heidän kauttaa miljardeja vuodessa eläkkeitä. Näin saamme osan takaisin siitä rahasta jonka ruotsaliaset firmat vievät täältä verotta pois.

Ilkka Mänttäri

Täällä on tilaa ja turvallisempaa, ehkä onnella, vielä kymmenisen vuotta.

U. Kamutapsa

”Olen oikeastaan ​​aika huolissani tulevaisuudestamme.”
Olisikohan pitänyt olla aika huolissaan jo vuosia sitten? Ja olisikohan täällä Suomessa aika alkaa olla huolissaan tulevaisuudestamme – tulevaisuudesta, johon vihervasemmisto meitä ajaa.

Ilkka Forsten

” Olen oikeastaan AIKA huolissani.” NIIN OLET MUTTA ET SILTI USKALLA ÄÄNESTÄÄ KUIN DEMAREITA. Älä ruikuta ongelmista jotka olisit voinut ratkaista olemalla mies eikä piippolan vaari.