Eurooppa Rikos

Ruotsissa paloi useassa kaupungissa viime yönä

brand-nkpg2

Ympäri Ruotsia paloi viime yönä satoja autoja. Palot näyttävät nyt levinneen muihinkin maahanmuuttajalähiöihin.
Malmössa yövuoro aloitettiin klo 01.30 kun Tornflaksgatanilla sytytettiin auto. Silminnäkijät huomasivat muutaman henkilön juoksevan palopaikalta karkuun ja samalla he onnistuivat sammuttamaan palon.

Klo 02.32 paloi Hårds vägenillä. Yksi auto oli tuikattu tuleen ja palo levisi viereisiin autoihin eli ainakin 3- 4 autoa käyttökelvottomaksi.

Yön pahin palo saatiin aikaan klo 03.44 Norrköpingissä kun uusruotsalaiset sytyttivät parkkipaikalla Gustaf Clasonsin kadulla muutaman auton tuleen, joka levisi nopeasti viereisiin autoihin ja lopputulos oli, että noin 20 autoa tuhoutui täysin. Palossa tuhoutui myös autokatos ja palo levisi osittain viereiseen ulkorakennukseen. Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli häärännyt neljä henkilöä, joiden nähtiin juoksevan pois palon syttymisen jälkeen.
NA.SE

Klo 02.12 poltettiin linköpinkiläisen yrityksen pihassa ainakin kolme autoa. Yksi auto oli sytytetty tuleen ja palo levisi viereisiin autoihin eli ainakin kolme raatoa saatiin aikaan.

Klo 02.07 poltettiin Lundissa auto Normannavägenillä. Joku oli huvikseen tuikannut auton tuleen, joka muuttui poroksi.

Eskilstunassa yritettiin pienoista kansannousua kun uusruotsalaiset yrittivät polttaa Slottskolanin koulun klo 23.05. Henkilöt olivat heitelleet palopommeja koulun ikkunoista sisään ja tästä saatiin aikaan pieni palon alku. Nopea palokunta sai palon kuitenkin aisoihin. Suurpalon ainekset olivat kuitenkin ilmassa.

Samaan aikaan kun poliisi teki rikospaikkatutkintaa niin uusruotsalaiset äityivät kivittämään poliiseja ja rikkoivat poliisiauton ikkunoita. Poliisit saivat nuorukaiset kiinni ja heidän ammatikseen kuvataan elämäntaparikollinen.

Klo 00.58 Tukholman kupeessa Tyresössä poltettiin Kringelkrokenilla muutama auto. Kaksi autoa oltiin sytytetty tuleen ja palo levisi viereisiin autoihin.

Södertäljessä sytytettiin auto klo 23.17 ja palo levisi viereisiin autoihin. Palokunta saa estettyä suurpalon.

POLISEN

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset