Eurooppa Rikos

Sadat poliisit ratsasivat maahanmuuttajaklaanien asuntoja Berliinissä

Polizei
Kuva muokattu Montecruz Foto / flickr.com / CC BY SA 2.0

Suurratsiassa pidätettiin kaksi henkilöä.

Torstaiaamuna noin 500 poliisia ratsasi 25 asuntoa ja muuta kiinteistöä Berliinissä ja Brandenburgissa. Ratsia oli suunnattu huume- ja asekaupasta epäiltyjä arabi- ja tšetšeeniklaaneja vastaan.

Rikollisten suurperheiden vastaiseen operaatioon ottivat osaa liittovaltion poliisi, liittovaltion rikospoliisi sekä verorikoksia tutkiva yksikkö.

Epäillyt kuuluvat rikollisryhmään, joka on tuonut suuria määriä huumeita Brandenburgiin varastoihin ja kuljettanut ne sieltä Berliiniin myyntiin.

Ratsian taustalla on yhteenotto arabitaustaisen suurperheen ja venäläisten tšetšeenien välillä marraskuussa 2020, jolloin Berliini muistutti sotatannerta.

Netissä kiersi kuvia taisteluista, joissa jaettiin iskuja, potkuja, puukoniskuja. Kuvissa ja videoissa näkyi muun muassa mies, jota oli isketty puukolla päähän, hyökkäys lähikauppaan sekä maassa makaava mies, jota potkittiin. Poliisi löysi taistelijoilta myös tuliaseita.

Yhteenoton molemmat osapuolet saivat vahvistuksia Saksan muista osavaltioista.

Molemmat osapuolet ovat vedonneet aiempien konfliktien yhteydessä muslimitraditioihin puhuen ”kunniasta” ja ”profeetasta”. Uskonnolla on erityistä merkitystä Berliinissä etenkin tšetšeenien keskuudessa.

Lähteet Junge Freiheit, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa