Eurooppa Rikos

Saksa: 11-vuotias poika raakalaismaisen ryöstön uhrina

Monheim. Kuva Wikimedia Commons.
Musiikkikouluun menossa ollut 11-vuotias poika joutui brutaalin ryöstön uhriksi Monheimissa Saksassa.

Viime viikolla torstaina iltapäivällä 11-vuotias poika oli kävelemässä kahden 12-vuotiaan tytön kanssa Monheimin Berliner Ringillä. Kolmikko oli matkalla musiikkikouluun, kun heidän kimppuun hyökkäsi huonoa saksaa puhunut tuntematon nuori. Tekijä kysyi tietä, ja 11-vuotias kaivoi puhelimensa esiin neuvoakseen kysyjän oikeaan suuntaan.

Tekijä seurasi kolmikkoa ja vaati nuorta luovuttamaan puhelimensa hänelle. 11-vuotiaan kieltäydyttyä vaatimuksesta tekijä yritti saada nuoren puhelimen tämän taskusta ulos. 11-vuotias tönäisi tekijää kauemmaksi, josta suuttuneena tekijä löi nuorta useita kertoja ylävartaloon. Tekijä löysi ympäristöstä oksan, jota aseena käyttäen hän hyökkäsi nuoren kimppuun ja löi tätä päähän. Mukana olleiden neitojen äänekkäät huudot ja puhelinsoitto hätänumeroon saivat tekijän pelästymään ja pakenemaan paikalta.

Monheimin julkinen mielipide on muuttunut erittäin vahvasti sitten vuoden 2016 alusta, jolloin pormestari vielä kertoi Westdeutsche Zeitungille, että ”kaupunki kestää vielä lisää pakolaisia”.

Lähde: LokalkompassBerliinin poliisiWestdeutsche Zeitung

Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset