Eurooppa Kulttuuri Rikos Uutiset

Saksa: Antifa kehottaa väkivaltaan valkoisia vanhempia opettajia vastaan Berliinin lukiossa

Antifan jäseniä. Kuvituskuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / Gregor Wünsch.

Berlin-Tegelissä sijaitsevassa Humboldt-Gymnasiumissa leviää väkivaltaan lietsova lentolehtinen, jossa oppilaita kehotetaan puolustautumaan ”koulun vanhoja homofobisia ja rasistisia miehiä vastaan”. Se on allekirjoittanut ”Humboldt Antifa”. Valtion turvallisuuspalvelun kerrotaan tällä hetkellä tutkivan asiaa, kuten Junge Freiheit-media kertoo. Opettaja, joka ei alistu globalistiseen agendaan, elää ilmeisen vaarallisesti.

Junge Freiheitilta saatujen tietojen mukaan Antifa-lehtinen jaettiin koulussa viime viikon lopulla ja lähetettiin oppilaille myös sähköpostitse. Siinä oppilaita kehotetaan puolustautumaan ”vanhoja homofobisia ja rasistisia miehiä” vastaan koulussa. Tällä viitataan opettajiin, jotka kuuluvat ”lopullisesti Saksan historian roskakoriin” – heidät mainitaan nimeltä.

Tämän jälkeen seuraa loukkausten vyöry nimeltä mainittujen opettajien suuntaan. ”He edustavat sovinistien turmeltunutta kuvaa”, he ovat kaikki ”rasisteja” ja surevat ”vallitsevaa seksismiä naisia ja LGBTQAI+-liikkeen jäseniä kohtaan”. Lehtinen jatkuu väitteellä: ”He tuhoavat ilmastoamme elintavoillaan, kiistävät vapautemme ja vapauksiemme, ovat suurpääoman puolestapuhujia, sodanlietsojia ja haluavat muuttaa monikulttuurisen maailmamme takaisin omaksi pikkuporvarilliseksi kuplaksi.”

Sitten seuraa yksiselitteinen kehotus väkivaltaan: ”Taistelkaa vastaan, tuhotkaa heidät. Näytetään koko Berliinille, mitä me, nykyinen sukupolvi, luomme yhdessä.” Ja sitten kehotus oppilaille: ”Menkää lakkoon, vaatikaa kaikkien rasistien erottamista koulusta! Kieltäytykää työskentelemästä heidän kanssaan!” Lentolehtinen oli allekirjoitettu ”Humboldt Antifa”.

Junge Freiheitilta saatujen tietojen mukaan väkivaltaan lietsovan lentolehtisen takia nostettiin rikossyyte, ja valtion turvallisuuspalvelu tutkii asiaa. Vanhemmille ei todennäköisesti ole vielä ilmoitettu. Erityisen kummallista on se, että Humboldtin lukio kuuluu vasemmistolaiseen ”Koulu ilman rasismia” -verkostoon. Ilmeisesti on olemassa vasemmistoradikaaleja, jotka syrjivät ”vanhoja valkoisia miehiä” ja jopa kehottavat väkivaltaan heitä vastaan. Mutta eivätkö vasemmistolaiset ole niitä hyviä tyyppejä? ”Kun fasismi nousee uudelleen esiin, se ei sano: ’Minä olen fasismi’. Ei, se sanoo: ’Minä olen antifasismi'”. Tämä Ignazio Silonen lainaus ei voisi olla osuvampi.

Lähde: Junge Freiheit, Report24

14 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Äärivasemmisto on saanut meilläkin kilpailijan, äärioikeisto nostaa päätään, ampuivat postilaatikon hajalle, tästäkös Ylellä intoiliin, pelättiin yhyeiskuntarauhan järkkyvän mokomasta, yhteiskuntamme huojuu kyllä pärjäämisen partaalla, ei kyllä johdu oikeiston toimista.

Marko Kristian

On tässä nyt hyväkin puoli.
Se on se että nämä lakanan valkoiset ”antifasoturit” jotka asuu vanhempiensa kellarissa, tulee vielä saamaan sitä monikulttuuria ihan tarpeksi.

Ilkka

Mutta tämä ei aiheuta mitään ongelmaa, sillä antifa on löyhä kaveriporukka joka vaan keppostelee. Äärioikeiston vastaava tempaus johtaisi valtavaan kauhisteluvyöryyn, sillä saksan on näemmä tarkoitus muuttua kokonaan DDR:si.

John Quiman

Kauhistelu ei synnykään väkivaltaisista ja agressiivisista mielipiteistä tai teoista, vaan vääristä ajatuksista. Muistamme miten aikoinaan vasemmistolaiset huusivat agressiivisina käsityksiään ja vaativat Suomen liittämistä Neuvostoliittoon, olemaan tietoinen (siis alistua heidän ajatuksilleen), miten he sanoivat, että täytyy ottaa kantaa (heidän tavallaan) ja haukkuivat sotaveteraaneja siitä, että menivät rintamalle. Lisäksi olivat rauhanliike, joka näki Neuvostoliiton ohjukset rauhanohjuksina jne. Tämä nykyinen on saman vouhotuksen toistoa, vaikka paketti näyttääkin erilaiselta. Yhteinen tekijä nyky vouhotuksessa on, että tähtäimessä on heidän diktaturiansa. Kaikkien täytyy alistua heidän ideologiaansa.

Huvittavia kommentteja sain, kun kysyin parilta, että onko amerikkalainen laki kommunistisen materiaalin julkaisemisesta sananvapauden rajoittamista? Yksi vastasi, että on mitä törkeimmissä määrin. Toinen vastasi suunnilleen samalla tavalla. Kysyin sitten, että onko se, että Neuvostoliitossa on kaikki muu kiellettyä sananvapauden rajoittamista? Yksi vastasi, että ei ole, koska niitä muita ei tarvita. Toinen vastasi, että Neuvostoliiton lainsäädännön mukaan se ei ole sananvapauden rajoittamista. Tämä valaisee aavistuksen verran niiden ajattelun ideologista pimeyttä.

Ilkka

Taisi olla Ugandan Imi Amin joka julisti jotakuinkin näin. ” Meillä on kansalla vapaus ja oikeus sanoa ihan mitä tahansa, mutta kannattaa miettiä sanojen seuraamuksia.”

Antifalla tuntuu olevan sama menttaliteetti, paitsi ettei heidän mielestään edes saisi sanoa mitään kun kommunismia levitetään joka paikkaan.

Ilkka Manttari

Tämä tilanne on periaatteessa seurausta siitä että oikeisto on aina ollut liian helläkätinen, luottanut siihen että kyllä ihmiset lopulta järkiintyvät. Eivät järkiinny. Vasemmistolle sallitaan kyllä vaikka mitä ylilyöntejä. Jos katsoo vaikka mielipidemittauksia niin ihmiset saavat juuri mitä tilaavat. Nyt kun kerrankin on oikeistohallitus niin loanheitto alkoi ennenkuin hallitus edes alkoi työnsä. Niin että hyvin menee. Niinkö ajatteleva ihminen toimii. Tuskinpa.

John Quiman

Hyväntahtoisuus ja sinisilmäisyys tässä maailmassa johtaa aina siihen, että paha voittaa.

Ilkka

Oikeiston suurin virhe on kaiken aikaa ollut tapa välttää tilanteita joista vastapuoli provosoituu. Se ei tuo voittoa, Voitto saavutetaan olemalla pahempi kuin vastustaja. Pelolla hallitseminen on tehokkain tapa, etenkin kun sen tukena on media. Katsokaa nyt miten media pelaa punaisten pussiin ? Se parkuu olemattomista asioista, syyttää ja maalittaa jokaista ellei tunne saaneensa yliotetta. Ihan suoraan valehteluun sorrutaan joka päivä vaikka esitetään kuinka faktat tarkistetaan. Copy Paste menetelmällä tuotettu uutisointi on nähty, se on punaista propagandaa jossa mikään ei ole faktaa. Nyt koko muu maailma muka kauhistelee suomen ” äärioikeistolaista ” hallitusta, ja mainehaitasta puhutaan joka päivä. Todellisuudessa kukaan ei välittäisi mitään siitä millainen hallitus meillä on, ellei oma pas****amedia synnyttäisi tuubaa joka päivälle.

Ilkka Manttari

Sanooko joku vielä että Antifa ei ole terroristijärjestö. Jokainen voi nyt sitten itse ottaa ,vaikka hiljaisuudessa, kantaa siihen miksi on kannattanut järjestöä. Jopa läppäriin sijoitetulla mainoksella kun tietää että se tulee julkisuuteen. No jokainen meistä on ollut ajattelematon nuoruudessaan, mutta ei pyri politiikan huipulle.

Ilkka Manttari

Tuli vaan mieleen että pitäisiköhän vaatia irtisanoutumista tuollaisista mielipiteistä 😊😊😊. Sanon sitten jälkeenpäin otanko sanomiset ja katumiset vakavasti, vai vaadinko enemmän ryömimistä.

Ilkka

Lii Anderssonin on nyt vetäydyttävä Presidenttikisasta. Hän edustaa kommunistista äärijärjestöä eikä se ole selitys että tarrat ovat vanhoja. Ei Purran kirjoituksetkaan olleet eilen tehtyjä, mutta siitä saatiin aikaan kuukausien marmatus.

John Quiman

Toissalta Lii Anderssonista ei tule presidenttiä, mutta hän heikentää Haaviston mahdollisuuksia päästä edes toiselle kierrokselle, joten voi olla hyvä, että on mukana kisassa.

Ajatelkaamme Ruotsin kuninkaan ”vallassaolon” juhlia, jossa Pohjolan johtajat seisoivat parvekkeella puolisoidensa kanssa. Haluammeko äänestää Haaviston seisomaan tilaisuuksissa puolisonsa kanssa ja edustamaan maatamme maailmalla puolisonsa kanssa liikkuen?

Ilkka

Poskivalssi linnan juhlissa antonion kanssa olisi todennäköisesti hyvin suosittua viihdettä niille jotka jaksavat seurata jo valmiiksi typerää ohjelmaa. Mutta, emmehän unohda Haaviston sanoja. Hän nimittäin julisti ihan pari päivää sitten. ” En ole punainen.” No ei olekaan, hän on vihreä joka haluaa punaista järjestelmää, joten tässä on nyt ainakin kolme syytä olla äänestämättä haavistoa, vihreys, punaisuus ja poskivalssi. Toki pitää muistaa ettei Presidentillä saa olla puoluekirjaa taskussaan, mutta tanssahtelu toisen äijän kanssa ei taida olla kiellettyä. Kun Tonava Kaunoisen ensitahdit kahden miesoletetun kanssa voidaan välttää laittamalla numero paperiin, niin päädyn valitsemaan numeron joka ei sitä valintaa tue.

John Quiman

Vastuulliseen ja puolueettomaan valtamediaan ei pääse vaatimaan irtisanoutumista kuin väärien mielipiteiden osalta. Antifasta irtisanoutumisen pyytely perustuu väärään mielipiteeseen, joten ei saa aikaiseksi anteeksipyytelyseremonioita.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa