Eurooppa Maahanmuutto

Saksa ei saa palauttaa turvapaikanhakijoita Italiaan – korkein hallinto-oikeus: ”Italiassa odottaa epäinhimillisen ja halventavan kohtelun vaara”

Kuva Pixabay.

Nordrhein-Westfalenin korkein hallinto-oikeus Münsterissä on päättänyt, että Italian kautta saapuneita turvapaikanhakijoita ei voida karkottaa EU-maahan. Oikeus hyväksyi kahden afrikkalaisen oikeusjutut, joissa turvapaikanhakijat vastustivat hakemustensa hylkäämistä.

Tuomarit perustelivat päätöstään toteamalla, että ”jos heidät palautetaan Italiaan, on olemassa suuri epäinhimillisen ja halventavan kohtelun vaara”. Näin kävisi, koska afrikkalaiset tahdostaan ​​riippumatta eivät löytäisi sieltä suojaa tai työtä, sillä heillä ei ole enää oikeutta asua Italiassa.

Saksan liittovaltion maahanmuutto- ja pakolaisvirasto (BAMF) oli aiemmin hylännyt somalin ja malilaisen turvapaikkahakemukset sillä perusteella, että Italian viranomaiset olivat vastuussa afrikkalaiskaksikosta. Nykyisen EU-lainsäädännön ja Dublin-menettelyn mukaan turvapaikkahakemuksen käsittelee se maa, jossa siirtolainen saapuu Euroopan unionin alueelle.

Tammikuussa korkein hallinto-oikeus päätti, että turvapaikanhakijoita ei saa palauttaa Kreikkaan. Tuomarit väittivät myös tuolloin ”epäinhimillisen ja halventavan kohtelun” vaaraa.

Lähde Junge Freiheit.

Tilaa
Ilmoita
guest
31 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

OIlen samaa mieltä. On hyvin epäinhimillistä vaatia että pizza tai joku pastapohjainen ruoka tulee hyväksyä jokapäiväisenä leipänä.

John Quiman

On muuten vehnä epäterveellistä. Minä teen ”pastaa” riisinuudeleina. Teen siis itse ne nuudelit. Riisijauhoa, tapioka tärkkelystä, ksantaanikumia, kananmunaa – ei vehnää. Puristimesta vaan kiehuvaan veteen ja hetkessä on nuudeleita. Jos joku haluaa tietää tarkemmin, voin kirjoittaa ohjeen. Minun reseptini syntyi kokeilujen kautta, kun ei ihan tullut hyvää löydetyillä ohjeilla.

Pizzapohjaksi tuo ei kelpaa sellaisenaan, mutta olen selvinnyt ilman pizzaa toistaiseksi. Ehkä kaivelen esille, miten senkin voisi tehdä ilman vehnää – samoin leivän teko pitäisi opetella. Sekin on helppoa, kunhan ensin oppii tekemään. Ensimmäisessä kokeilussa ei saanut sitä oikein kohoamaan kunnolla ja lopputuloksena oli kivikova paksu kuori. Pitää etsiä ohjeita ja kokeilla, eiköhän sitten opi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
kari

voisiko nämä kolonialistimaat ottaa entisten siirtomaidensa ”palolaiset”omiin maihinsa ,myös näistä muista euroopan maista jotka eivät ole näitä hallinneet !

Ilkka Forsten

Abessiinia, ( Etiopia ) oli Italian siirtomaa.

John Quiman

Italia voisi valloittaa Etiopian uudestaan ja sitten perustaa vastaanottokeskuksen Italian lääniin nimeltä Etiopia. Sitten ei tarvitsisi pitää vastaanottokeskusta ulkomailla.

Kata

Texasissa lappaa tummaa poikaa alueille jossa asuu köyhiä pientilallisia…eräs pappa sanoi että hänen vaimonsakaan ei enää mene ulos ilman kivääriä….MITEN tämä on mahdollista.On se kamalaa jenkeissäKIN!
Tyypit eivät ole keski-tai eteläamerikkalaisia vaan Afrikasta.
Edelleenkään kukaan ei puhu ehkäisystä Afrikassa…kun ei ole varaa edes yhteen saatikka 10 lapseen!
Mutta kun heimokulttuuri sanoo niin että pittää olla palio lapsia jos joku sitte elättää mutta ko ne poitsut on lähteneet maailmalle elätettäviksi niin taas rouva pukkaa uutta muksua maailmaan.Eikookivvaa?

vesku

Suomalaisen Lähetystyön suurimmat virheet tapahtuivat,,,kuten KATA Lausut,,,90-luvulla, kun MARA AHTISAARI Pääsi kansainvälisesti leveämpien pöytien ääreen,,,,hänen tehtävänsä olisi ollut, niin NAMIBIASSA kuin muissakin Afrikan maissa . PUHUA EHKÄISYSTÄ JA ESIM . KORTONKEISTA,,,,mutta hän näki asiat omalla tavallaan kun seisoi ryhdikkäänä Maailman Lähettiläänä,,, notkuvien herkkupöytien ääressä,,,nyt se on myöhäistä,,, siemenet on jaettu ja jako jatkuu edelleen ,, ja vahvasti,,,

Ilkka Forsten

Vaimo kulkee siis vapahtaja olalla..?

Lieväasteinen

Uskaltaisiko Biden ja demsit konfiskoida kansalaisilta aseet ja miten ko. konfiskaatio sujuisi?

John Quiman

Ei uskalla, sillä niitä konfiskoivat joutuisivat katsomaan aseen suuta ja sitten perääntyisivät enemmittä puheitta.

Lieväasteinen

”Tyypit eivät ole keski-tai eteläamerikkalaisia vaan Afrikasta.”

”Alle dollarilla päivässä äärimmäisessä köyhyydessä kärvistelevillä” (kuten suvakit opettaa) taitaa piisata rahaa lentolippuihin rapakon taakse. Jotain ei mene jakeluun.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Juukeli

Palauttaa suoraan sinne mistä tulikin saksan pitää osata vielä käsitellä tunkeutujat

Isi

Voidaan kysyä että miksi lakeja ja säännöksiä on edes olemassa kun eräiden tapauksessa niitä ei sovelleta. Voidaan myös kysyä miksi rajoja on edes olemassa kun eräät voivat niitä ylittää laittomasti ilman seuraamuksia. Kuinka paljon lepsuillaan ennenkuin saadaan ihmiskunta ruotuun? Tämähän ei voi jatkua niin että köyhät maat täyttävät maapallon järjettömällä väestönkasvulla. Tiivistettynä: ongelma on hulluna sikiävät ÄIDIT.

juha II

Tuo oli pitkä vale!!!

Italiassa punaisen lyhd… eikun ristin naiset päinvastoin ottavat lähestulkoon aikuiviihteen arvoisesti Afrikasta seilanneen vantteran nuoren mehen vastaan. Siinä ei saa olla huonossa kunnossa kun euroopan mantereen rantahiekan hädin tuskin tavoittaa.

Pois minusta, että kade4htisin, sillä ”valkoisen miehen ylivalta” ja syypäisyys kaikkeen on saavutettu etu on nymärö uno!!!

Teimer

Saksa on Ruotsin tiellä! Sorry aseveljet ja kiitos avusta 40-luvulla, mutta nyt teille on jäämässä pskat käteen.

vesku

Kävin lapsena kansakoulua,,,, vuodet 63-67,, Samalla luokalla oli hienosto sukujen ja menestyvien teollisuus haarojen lapsia,, ROSENLEW, AHLSTRÖM,ym.,,,,,Meille opetettiin jo tuolloin mitä ja ketkä ovat Siirtolaisia,,jotka menevät esim. AMERIKAN MANTEREELLE TYÖN PERÄSSÄ,,,,Toista ovat nämä tuhannet,, joista media kirjoittaa päivittäin,,SIIRTOLAISIA, VÄLIMEREN YLITTÄJIÄ,,, ne ovat meidän oppien mukaan laittomia MAAHANTUNKEUTUJIA,,vailla passia, työlupaa ja henkilökorttia,,,ei ole mukana ja päällä kuin SUVAKKIEN LÄHETTÄMÄT ADIDAS TOSSUT, NIKEN TEE-PAITA, ja PIRELLIN LIPPALAKKI sekä varastetut PELASTUSLIIVIT,,,olenko käsittänyt opettajani sanat väärin,,,,,

Ilkka Forsten

Kyllä,Me olemme tervanpolttajien sukua ja siksi syyllisiä Afrikan huonoon kehitykseen.

Ilkka Mänttäri

Näin se murtuu EU. Pienin askelin mutta varmasti.

vesku

Ensin tuli muriaanit,,,sitten merimetsot,,, ja nyt on TENOLLE tullut Kyttyrälohi,,,kaikki vieraslajeja,,,, mihin joudumme,, mihin olemme menossa,,,

Ilkka Forsten

Tenolle pyydystämään kyttyrälohia.

Kaino-Vieno Huttunen

Työvoimapulan paikkaajat ovat vähän kuin hunni Attila. Attilasta sanottiin, että ruohokaan ei kasva siellä, mihin hänen hevosensa kaviot ovat koskeneet. Kehitysmaalaisten sandaalien jäljiltä taas kaikki Euroopan maat muuttuvat epäinhimillisiksi ja maahanmuuttajia halventavasti kohteleviksi.

juu

Sen siitä saa kun kaikki oikeuslaitoksia myöten on miehitetty jollain ideologisesti aivot nyrjäyttäneillä. Laeilla ei ole enää mitään merkitystä.
Turvapaikkaa pitäisi hakea ensimmäisestä turvallisesta maasta, mutta nykyään saa surffata koko afrikan ja euroopan läpi haluamaansa maahan ikuisesti elätettäväksi ja monesti rikoksia tekemään.

John Quiman

Se on suvakkilan ajatus ihmisoikeuksista ja koska uhrihierarkian huipulla olevilla ihmisoikeuksiin kuuluu koskemattomuus, minkäs teet.

mitä minä sanoin

Uppistakeikkaa.
Kuinkahan kivuliaasti tämä EU-viritelmä oikein tuleekaan hajoamaan ?
Eräs pilapiirtäjä katselee pilven reunalta ja nauraa meille.

Pizza guy

Miten Suomi voi maksaa tälläiselle EU-maalle kuin Italia miljardien tukia jos Italia ei ihmisoikeuksia noudata.

Urheilu

https://www.is.fi/urheilu/art-2000008164486.html Italialla menee nyt hyvin: EM-kultaa, satasen olympiakultaa, Euroviisuvoitto ja päälle vielä lottovoitto jonka Suomen valtio maksaa.

Yks nainen vaan

Unohdit jalkapallon Euroopan mestaruuden ..:)

U. Kamutapsa

Ja humanismin näkökulmasta ei oteta ollenkaan huomioon mihin epäinhimillisiin tekoihin bestiaaliset entisiin sivistysmaihaihin tunkevat kykenevät

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by U. Kamutapsa
Kata

 ”Epäinhimillisen ja halventavan kohtelun” vaaraa…..- Ei siis miten sekoja nämä sakut oikein ovat?Mitä hittoa he päsmäröivät kaikkea?
Mites tuo kantisten kohtelu?ItaliassaKIN??Entäs Saksassa?Suomessa?Kaikkialla?
Voi parkkelin meskat.

John Quiman

Saksalaisen kadun varrella istuskeli vasta tullut oikeauskoinen tulija. Oli hampaat rikki, surkeat vaatteet ja muutenkin kurja olo.
Siihen ilmestyi sossukeiju ja kertoi, että tulija saa toivoa mitä haluaa ja sossukeiju toteuttaa kaiken.
Tulija tykkäsi, että ehjät hampaat ja muutenkin terve keho sekä uudet vaatteet jne. olisi toiveissa. Pimps ja toive toteutui.
Tulija nousi seisomaan ja ihasteli hyviä hampaitaan ja oli iloinen kuteistaan. Hän sanoi, että haluaisi talon uima-altaalla ja pimps niin hän oli uuden talon pihalla uima-altaan äärellä. Kaikki näytti hienolta, mutta jotain vielä puuttui. Niinpä hän toivoi, että kaikki sukulaiset pääsisivät hänen seurakseen uuteen taloon. Pimps ja toive toteutui.
Aikansa tulija nautti elämästään sukulaistensa kanssa, mutta tunsi vielä olonsa vähän puutteeliseksi.
Sossukeiju huomasi tämän ja kysäisi, että mitä tulija toivoisi?
Tulija mietti hetken ja sanoi sitten. että haluaisin, että minulla olisi vaalea iho ja vaalea tukka ja nimeni olisi Friz, olisin saksalainen. Ja pimps, toive toteutui.
Siinä silmän räpäyksessä tulija huomasi istuvansa taas kadulla, huonoissa vaatteissa ja rikkinäisin hampain. Hän kysyi sossukeijulta, että voisiko hän kuitenkin saada takaisin talonsa sukulaisineen?
Sossukeiju vastasi, että nyt olet saksalainen, et voi toivoa mitään, etkä pyydellä mitään, sinun on mentävä töihin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Ja tämä ei ollut satu vaan liiankin totta….hyvin kyllä kiteytetty!