Eurooppa Rikos

Saksa: Huumekauppiaalla 20 henkilöllisyyttä

Kuva Pixabay
Berliinissä on pidätetty 20 eri henkilöllisyydellä esiintynyt huumekauppias. Mies on esiintynyt useilla nimillä ja kansalaisuuksilla myyden huumeita välillä libyalaisena, algerialaisena tai marokkolaisena. Nyt mies halutaan karkoittaa lopullisesti Saksasta.

Berliner Morgenpostin (BM) mukaan Berliinin poliisi on ottanut kiinni etsintäkuulutetun huumekauppiaan. Poliisi on ollut vaitonainen ja kertonut vain, että ”Saksin poliisi hoitaa asiaa”.

Kyseessä on 43-vuotias huumekauppias, joka on alunperin tullut Saksaan tunisialaisena pakolaisena. Mies saatiin kiinni viime vuoden joulukuussa tuoreeltaan huumeiden myynnistä, mutta hänet päästettiin vapaalle jalalle, vaikka hänen turvapaikkahakemuksensa oli hylätty.

20 henkilöllisyyttä

Tunisialainen käytti poliisin mukaan kahtakymmentä eri henkilöllisyyttä. Mies kertoi olevansa milloin Algeriasta, milloin Libyasta tai Marokosta ja niin edelleen. Poliisin tietojen mukaan miehen turvapaikkahakemus oli hylätty keväällä 2017. Tuolloin hän käytti Fatih Ben M. -nimeä.

Poliisin tietojen mukaan mies katosi ”käsittämättömästä syystä”, ja siksi karkotusta ei voitu panna toimeen. Nyt mies tullaan toimittamaan Saksin poliisille, joka hoitaa karkotuksen loppuun.

Lähde: Berliner Morgenpost

Shares

Uusimmat uutiset

Liity kannattajajäseneksi