Eurooppa Rikos

Saksa: Islamistit uhkasivat poliisia kotiovella

Kuvituskuva. Kuva Pixabay
Poliisin sisäinen tiedote on aiheuttanut Saksassa kohun. Liittotasavallan poliisia uhanneet islamistit karkoitti lopulta poliisin koira.

Saksassa on tullut julkisuuteen tiedote, jossa varoitetaan liittotasavallan poliisia islamistisesta uhasta. Tiedotteessa kerrotaan tapauksesta, jossa karkotuslentoihin osallistunutta poliisin henkeä uhattiin. Tapaukseen liittyy useita islamistisen taustan omaavia uhkaajia, jotka seurasivat poliisia tämän kotiovelle asti ja uhkailivat häntä.

”Lopeta veljiemme kotiin lennätys!”

Uhkaajat ajoivat S-luokan Mercedeksellä poliisin perässä kotiovelle asti ja uhkasivat tätä sanomalla: ”Lopeta veljiemme kotiin lennätys!”. Poliisi pakeni sisälle asuntoonsa, ja koiran haukunta karkoitti uhkaajat.

Kaksi päivää aikaisemmin poliisi oli karkoituslennolla, jolla palautettiin 19 afganistanilaista kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa Kabuliin. Saksan liittotasavallan poliisi on vastuussa palautuksista, ja tiedote halusi varoittaa palautuslennoilla mukana olleita poliiseja tapahtumista ja niiden muodostamasta uudesta uhasta.

Lähde: OE24.

  • 237
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset