Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Saksa: kansallismielinen solu vangittu

Neljä ihmistä on otettu kiinni Saksan poliisin iskussa kansallismieliseksi luokiteltua Yhdistyneet Patriootit- verkostoa vastaan. Poliisin tiedottajan mukaan verkoston solu on ”valmistellut iskuja räjähteillä ja muita väkivaltaisia attentaatteja.”

Yhdistyneet patriootit- verkoston jäseninä on Ruotsin television mukaan äärioikeistolaisina ja koronakriittisinä pidettyjä henkilöitä.

Vangittujen sanotaan myös suunnitelleen ”tunnettujen ihmisten sieppauksia.”  Poliisi kertoo takavarikoineensa noin 25 asetta, kultaa, hopeaa sekä käteistä eri valuutoissa.

Lähde SVT

26 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Kuulostaa niin kotimaiselta, että!!!

Yrjö Soros

”Koronakriittisyys” taisi aktivoida yksiniitiset mielenlaadut myös Suomessa.
Rokotteiden suojan lyhytaikaisuus herättää toki ihmetystä ja epäilyä muissakin.

Ilkka Forsten

Huvittaa tämä nykyaika, ja varsinkin ruotsin ulostulot. Maa on itse täysi tunkio mutta ottaa heti kantaa toisten ongelmiin. Ja mitähän itua on yhdistää kansallismielisyys ja koronakriittisyys toisiinsa, ikään kuin ne olisivat joku aatteiden liittoutuma. Minä tiedän monta koronakriittistä ihmistä joilla ei ole mitään tekemistä nationalististen ajatusten kanssa. Toisaalta kuvatunlainen asioiden yhdistäminen vain vahvistaa sen, että koronahömpän suurimmat nettohyötyjät olivat kipapäisiä ja sen ilmituloa pelätään niin, että kansallismielisyyskin halutaan kieltää.

Kata

On se gauheeta…4 immeistä ja koko maa varpaisillaan(heidän sanotaan suunnitelleen sitä sun tätä)…ai niin no johan sitä yksikin sai aikaan tuhoa taas Nykissä….oli suunnitellutkin?
https://www.foxnews.com/opinion/tucker-what-does-frank-james-think
Tätä siis saa olla somessa….

Patriootit…kansallismieliset…niitä pahimpia?

Tuumailija

Autuaasti unohdetaan Ulrike Mainhoff ja Klaus Bader sekä punainen prikaati, oli porukkaa soluissa enemmän kuin neljä.
Mutta kun vasemmistolaisterrorismi on saanut hovikelpoisuuden, on hävinnyt se vastapuoli ja se on löydettävä sitten vaikka tekemällä. Kansallismielisyydestä on tullut se kaiken pahan alku ja juuri, aatu ja holekaustikortti vilahtavat pöytään silmää nopeammin.
Ei voida ajatella että ihmiset voivat ihan itsenäisesti ja pienissä ryhmissä olla patrioottisia, pitää kulttuuristaan ja tavoistaan sekä näinä aikoina hieman korostaa niiden merkitystä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
Ilmari

Nimet olivat Ulrike Meinhof ja Andreas Baader

Tuumailija

Kiitos. =)

ike

Vähän poiketen otsikosta. Anteeksi. Kun tuossa taas erehdyin kuuntelemaan tv-uutisia. Koko ajan Venäjältä uhataan että jos Suomi liittyy Natoon ei voida enää puhua ydinaseettomasta pohjolasta. Ei kai kenelläkään ole tuollaista harhakuvaa ollutkaan. Käsittääkseni nykyinen teknologia tunnistaa mantereita.Samaa sitten toistetaan. Luulevatko venäläiset suomalaisia jotenkin typeryksiksi, ovat kai kuunnellet vain poliitikkojen hourailuja.

Ilkka Forsten

Ei mitään ydinaseetonta pohjolaa ole ollut olemassakaan. Venäjällä on Murmanskissa ydinsukellusveneitä joista löytyy kaikki mahdollinen, ja itämeren pohjukassa luuraa toiset romppeet.

Venäläisen propagandan ongelma syntyy siitä, että he olettavat kaikkien kansojen olevan samalla tasolla kuin omat kuulijakunnat, joiden tiedonsaantia rajoitetaan äärimmilleen. Olen joskus kirjoittanut että itänaapurissamme oli yksi valtiomies jota arvostin. Gorbatshov. Hänestä huokui sivistys, kun taas putin on tyypillinen KGB:n kasvatti joka elättää itsensä satuilemalla, ja tekee samalla omasta kansastaan rutiköyhiä ja hylkiöitä.

Oliko venäjän kansa ennen ukrainan konfliktia täysillä mukana putinin sotasuunnitelmissa ? Ei, eikä ole vieläkään, mutta tavoilleen uskollisesti he ilmoittavat haluavansa vahvan johtajan. Nyt se vahva johtaja ajoi maansa ja kansansa tilaan, mihin heikoinkin tonttu olisi pystynyt. En jaksa uskoa että sukupolvi joka ehti varttua ajassa kun kaupoista sai mitä halusi, tyytyy nyt neuvostoaikaiseen jonottamiseen jossa ei tiedä onko enää mitään jonotettavaa kun tulee oma vuoro.

Putin muistelee jotain 1960 lukua, mutta ei huomannut että tämän nykyisen sopan aikana maasta lähti todella osaavaa ja innovatiivista joukkoa länteen, eikä palaa enää kotikonnuilleen. Putin haaskasi osaamista ja älyä, kuvitellen että Juri Gagarinin avaruuslento yhä jaksaa innostaa kansaa ja toimia uuden kehityksen tuojana. 600 kansainvälistä yritystä lähti Venäjältä, ja eivät tule takaisin vähään aikaan. Sinne ei investoida mitään uutta, ja lapsikin tietää ettei tässä ajassa syntyvät keksinnöt ole kuin hetken suurinta osaamista. Kaikki siis taantuu neuvostoaikaiselle tasolle, jota putin pitää tavoiteltavana päämääränä. Venäjän kansa olisi kyllä ansainnut parempaa mitä ovat saaneet. Syy siihen että alkaa menemään huonosti ei ole länsimaissa, syyllinen istuu Kremlissä kymmenenmetrisen pöydän toisessa päässä ja potee napoleonsyndroomaa.

John Quiman

Siellä se kehitysmaan tekeminen yhdessä edistyy.

Evplasse

Paljonkohan tuosta on totta ,kohta viedään suomalaisiakin patriootteja. Saa olla etimieltä kunhan on samaa mieltä.

Ilkka Forsten

Olen samaa mieltä niiden kanssa, joiden kanssa olen erimieltä. En siis ole mitään vastaan, pikemminkin päinvastoin.

Kata

No tässä herää kysymys tokko lainkaan ja jos niin missä määrin… 😀

Lieväasteinen

Mieleen muistui eräs j-vitsi, jossa päähenkilö sanoo: Minulla on mielipide, jota en kannata.

Epätietoinen

Onko sulla tietoa minkä maalaisia nämä ”suomalaiset” patriootit ovat, esim vaikka toi JuhaII? Tai lähes kaikki tuolla partisaanissa kirjoittelevat toimitusta myöten? Ei ne ainakaan täysjärkisiä suomalaisia ole. Vai lasketaanko toisen vallan/maan etua ajavat henkilöt suomalaisiksi tuossa patriootti määritelmässä jos niilllä on suomen kansalaisuus?

Tuumailija

Patriootti on niitä harvoja vapaita alustoja ja palstoja johon voi kirjoittaa vapaasti mielipiteensä sekä näkemyksensä.
Putkinäköisiä tämä ärsyttää valtavasti ja tunteille annetaan valta kun asiasta esitetään eriävä näkemys laajemmalla perspektiivillä.
Kyllä, siellä kirjoittaa myös samankaltaisia yhteen pisteeseen tuijottajiakin, mutta vähemmän kuin muualla.

Miten määritellään täysjärkinen? Näyttää siltä että nämä jotka itseään kutsuvat täysjärkisiksi eivät hallitse edes perusasioita kuten itsenäistä ajattelua, kriitisyyttä, ns.maalisjärkeä saati normaaleja kanssakäymisen tapoja ja toisten huomioonottamista.

-Se että esittää erilaisen mielipiteen jostain aiheesta ei tarkoita että samalla puolustaa vastakkaista olettamusta.
-Se että ei kannata ”länsi”maista rappiokulttuuria, hedonismia yms. mädättämistä, ei tarkoita sitä että mielellään söisi olematonta kaalisoppaa kulagissa.

Jokainen mielellään mutustaisi sitä omasta maasta saatua anninta ja kaikessa rauhassa sekä jakaa sitä niille maanmiehilleen joilla ei välttämättä sitä evästä ole syystä jos toisesta. Uhan ilmaantuessa puolustetaan olemassaolevaa viimeiseen hengenvetoon saakka, mielummin lähdetään saappaat jalassa kuin kahle kaulassa.

otto suni

Patriootti todella eroaa kuten myös Magneettimedia kaikista muista ja se on hyvä asia. Kipapäisistä kuten Zelenskystä saa sanoa tosiasiat, samoin maahanmuutosta, joten on erittäin hyvä asia kansalaisten kannalta saada myös oikeaa tietoa asioiden taustoittamiseksi!
On täysin odotettavissa lähiaikoina Pohan hyökkäävän Hypridiosaamiskeskuksen kanssa myös Partisaania vastaan ja silloin katsotaan mitä palvelimet kestävät! Vapaa tiedonvälitys on Suomessa kielletty ja siksi on myös hämmästeltävä sitä, että vaikka Saksassa jahdataan kansallismielisiä niin kuitenkin Saksassa toimii vielä jopa lehtiä kuten Bild josta saa enemmän tietoa jopa Ukrainasta kuin Suomessa!
Niinpä!
otto suni

gukjbl

Niin magneettimedia onkin loistava esimerkki puhumisessa helvetin pitkiä artikkeleja ehkä yhdellä syöttifaktalla täynnä valetta luonollisesti ei julkaise vastaväitteitä paitsi kömpelöitä eikä myöskään partisaani.. OK tämä oli tyhjentävä vastaus kun otit magneettimediankin tuohon, olisit kyllä voinut vastata tuohon ekaan viestin ihan yhdellä sanalla..Sama homma partisaanissa vääristeltyjä ja väritettyjä juttuja persuista tyyliin hesari vain rumemmalla kielenkäytöllä, toistoa muodissa olevista maanpetturuuksista esim,persut ihan millä verukkeella tahansa kun eivät rohkeat partsiaanit muilta puolueilta edes yritä ääniä saada tai sitten ei vaan mahdollisuutta ja joku juutalaiset ovat kouluttaneet halla-ahon korona supikoiran tasoinen juttu, ei montaa hyvää tosi juttua ole ollut sielläkään..
Teidän vapaat alustat on vapaita joo kunhan minä hyväksyn. että nato on marxilainen hyökkäys organisaatio jonka tarkoitus on hyökätä venäjälle, persut on maanpetturi uskokaa jo ja äänestäkää meitä, rokote jne. tuumailija voi tuumia onko sen silmälaseissa kenties hevosen silmälaput jos näkee laajaa perspektiiviä niissä pakkotoistoa käyttävissä kapeissa tiedonannoissa joissa yleensä todellinen infoarvo on lähellä nollaa ja perspektiivä ei laajenna se, että sinne lisätään jostain tempaistu juutalainen maanviljelijä levittämään sitä vielä laajemmalle. Ja siellä patriotiissa-lehdesä ei montaa riviä sitä oikeaa tietoa ole ollut taitaa olla, että magneettimedia on samaa lafkaa sivutkin on samalla lailla taitettu jolloin vastaus on, että ei ne ei ole suomalaisia patriootteja tai ehkä oikeampi kysymys olisi noi tarvitsee näitä ei niin lahjakkaita jotka pitävät niitä juttuja oikeina totuuksia?
En jaksa rautalankaa väännellä vaikka se saattaisi auttaa näitä nielleitä enemmistö kommentoijia. Jos vaan sanoisi, että mv nekin ovat, kuinka moni sieltäkään erottaa vääristeluä..

gukjbl

Tuota tekstiä lukiessa pitää älytä mistä kohtaa on sensuroitu sana kakka.. Tulee selkeämpi jos tiettää..

gukjbl

Onko siis suomen kansa p..kaa jauhavaa valehteita arvostavaa joukkoa vai ovatko nämä vain nämä kansallismieliset? Jos ne ei ole suomen kansan mielisiä niin minkä maan ne on? Ja tiedoksi niille jotka kutsuvat näitä kommentti p..koja joksikin vapaan tiedon välityksksi, keskusteluja varten on ihan muut kanavatkin olemassa ja partisaanilla sen enemää kuin magneeti medialla ei ole mitään _vapaata kommentointia_ ja väärät mielipiteet ja kiusalliset faktat jää julkaisematta(magneetti mediassa siis kaikki totuuden mukaiset koska niillä ei ole mitään tosiasiota niissä).OHO! Mitä onko se SDP:een linjoilla totuuksita! Tai vihreän langan!! Ne sensuroivat kuin valtamedia ja estävät muiden mielipiteiden julkitulon!!!

taavi

Tämä median ja poliitikkojen vyörytys ompi ollu niin valtavaa että sellaasen jokka ei sellaasista asioista kun historia tai ulkopolitiikka niin paljoa oo ollu kiinnostuneita, se vyöry vaan ottaa mukaan sen kummemmin miettimättä. Meiän muija on juur sellaanen, mutta mää katteelen sivusta kun muutoin viisas inehmo ajoo päin seinää.

Tuumailija

Juuri näin. Kun on iso tapahtuma, niin media keskittyy vain lillukanvarsiin ja poliitisesti hyväksyttyyn suppeaan, myyvään jargoniaan, asioiden käsittely tasapuolisesti tai jopa kriittisesti on täysin pois suljettua toimintaa.
Mikään ei tapahdu yllättäen eikä ole yhden tekijän aikaansaannos vaan tapahtumahorisontti on huomattavasti laajempi ja ulottuen historiaan, politiikan historiaan monella tasolla.

Tänä päivänä opetetaan ihmisille ettei pidä katsoa asiaa laajemmin, ettei vain totuus pilkahtaisi sieltä seasta, vain tiettyihin ennalta määrättyihin asioihin pitää keskittyä, muu ei ole olennaista esim. historian vaikutus nykyhetkeen.
Tämän vuoksi samat virheet toteutaan yhä uudelleen ja uudelleen, suurempi ja suurempi joukko ihmisiä potee näkemyksen kapea-alaisuutta, jopa ”korkeasti” koulutetut (mikä sinänsä ei ole yllätys), kuplassa on turvallista.
Rosona ja vähätttelyn kohteeksi sitten joutuvat ne, jotka katsovat asioita laajemmalla perspektiivillä ja tarttuvat niihin ei olennaisiin sivujounteisiinkin, joilla on merkittävä vaikutus itse päätapahtumaan, pienistä puroista jne.

gukjbl

No ainakaan tällä ei ole mitään tekemistä noiden kyseisten julkaisujen kanssa vaikka niissä on omat kuplaihmisensä..

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Juha II on niitä harvoja täysipäisiä joita arvostan.

gukjbl

Menkää naimisiin voitte sitten yhdessä suudella toverillisesti ja haaveilla jos ensielämässä pääsisitten suutelemaan venäjän sotaministerin kättä.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa