Eurooppa Rikos

Saksa: Kristityksi kääntynyt musliminainen murhattiin

Koraani
Kuva JouWatch / Flickr
Saksan Ylä-Bayerissa tapahtunutta julmaa murhaa käsitellään Traunstein oikeudessa. Tekijä on 30-vuotias afgaani, joka tappoi kristityksi kääntyneen 38-vuotiaan naisen supermarketin edessä erittäin julmasti naisen kahden lapsen silmien edessä.

Teon motiiviksi on selvinnyt naisen yritys saada myös tekijä kääntymään kristityksi. Poliisin selvityksen mukaan tekijä oli tuntenut naisen entuudestaan, ja tämä oli yrittänyt käännyttää miestä useita kertoja vuonna 2013.

Tekijä oli kertonut tutkinnassa tekonsa syyksi, että  naisen painostus uskonnon vaihtamiseksi teki hänen ”elämänsä ja päänsä raskaaksi”. Hänen mukaansa islamin usko ei ole kyseenalaistettavissa. Mies kertoi myös saaneensa asiasta painajaisia. Tekijä kertoi, että oli suunnitellut tappavansa naisen jo tuolloin vuonna 2013.

Surmapäivänä tekijä oli nähnyt naisen sattumalta ostoksilla Prien am Chiemseen Lidl:issä ja rynnännyt kotiinsa hakemaan 19-senttistä teurastuspuukkoa. Tekijä palasi kaupalle ja löi naista hiuksista kiinni pitäen 17 kertaa keskivartaloon seurauksella, että nainen kuoli ambulanssissa matkalla sairaalaan. Tekopaikalla tapahtumia joutui todistamaan useita ulkopuolisia ja naisen omat viisi -ja yksitoistavuotiaat pojat.

Tekijä otettiin kiinni tekopaikalla tuoreeltaan paikalla sattumalta olleen poliisin toimesta. Hän oli kertonut kuulusteluissa, että teon jälkeen hän oli tuntenut olonsa ”kevyeksi ja onnelliseksi”. Oikeudessa tekijä kielsi muistavansa tekohetkestä mitään.

Afgaani tuli Saksaan turvapaikanhakijana vuonna 2013, ja hänen hakemuksensa hylättiin juuri ennen tekoa.

Lähde: Bild Zeitung

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa