Eurooppa Kulttuuri Politiikka

Saksa: LGBT-propagandan vastustajat käynnistävät oman pride-kuukauden Saksan lipulla sateenkaarilipun sijaan

Kuvakaappaus: Twitter.

”Musta, punainen ja kullankeltainen on tarpeeksi värikäs”.

”#StolzMonat” eli saksalainen pride-kuukausi oli eilen Twitterissä trendi, joka keräsi yli 50 000 twiittiä. Kyseessä ei kuitenkaan ollut kesäkuun LGBT-pride-kuukauden juhlistaminen vaan sen sijaan sen vastustaminen, kun saksalaiset konservatiivit ja wokeismin vastustajat korvasivat sateenkaarilipun Saksan lipulla.

”#StolzMonat” oli eilen yhdessä vaiheessa Twitterin trenditilaston ykkönen, mikä korostaa kasvavaa kulttuurisotaa Saksassa. Se otettiin esille myös muissa maissa.

Vasemmisto ja yhä useammin myös yritykset sekä viranomaiset käyttävät pride-kuukautta joka vuosi kesäkuun tienoilla ilmaistakseen solidaarisuuttaan homoja, lesboja, transsukupuolisia ja muita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan. Monet yritykset vaihtavat nyt kesäkuussa yrityksensä logot sateenkaaren väreihin, julkaisevat LGBT-pride-aiheisia mainoksia ja myyvät LGBT-aiheisia tuotteita.

Saksalaiset pride-kuukauden arvostelijat ovat kuitenkin ensimmäistä kertaa käynnistäneet vastakampanjan. Kaikki, jotka haluavat juhlia mieluummin Saksaa kuin ”LGBTQ-yhteisöä”, voivat ilmaista kansallista ylpeyttään julkaisemalla profiilikuvan, jossa on musta, punainen ja kullankeltainen tausta. Lisäksi on tärkeää käyttää hashtagia ”Stolzmonat.”, joka on kirjaimellinen käännös sanoista ”pride- kuukausi”.

Vaihtoehto Saksalle -puolue (AfD) on edistänyt hashtagia, ja jotkut sen poliitikot, kuten Björn Hocke, ovat muuttaneet profiilikuvansa trendin mukaiseksi.

Puolue lisäsi myös Saksan lipun Twitter-profiilikuvaansa.

”Heidän absurdissa rinnakkaismaailmassaan liikennevalotkin juhlivat paitsi #PrideMonthia myös #PrideYearia, mutta samalla he jättävät täysin huomiotta ihmisten todelliset ja itse luomansa ongelmat tässä maassa. #BlackRedGold on tarpeeksi värikäs! #PrideMonth #AfD”, puolue kirjoitti. Bundestagin eduskuntaryhmä seurasi perässä hieman myöhemmin.

AfD:n Nuori vaihtoehto Saksalle (JA) on myös mainostanut saksalaista ”pride-kuukautta”. Nuorisojärjestö on tällä hetkellä Saksan kotimaan tiedustelupalvelun, perustuslakiviranomaisen (BfV), tarkkailussa, mikä AfD:n mukaan on poliittinen tarkoitus vahingoittaa puolueen imagoa.

Baden-Württembergin JA kirjoitti: ”Musta-puna-kullankeltainen on tarpeeksi värikäs”.

Sosiaalidemokraatit (SPD) ilmaisivat Twitterissä suuttumuksensa kampanjasta ja kirjoittivat: ”Emme anna #PrideMonthin pilata meitä. Hyvää Pridea kaikille!” puolueen tili kirjoitti ja lisäsi postaukseen sateenkaari- sekä transsukupuolisten lipun. SPD jakoi myös meemin ilmaistakseen tyytymättömyytensä kampanjaan, mutta konservatiiviset aktivistit käyttivät kuvan uudelleen ja irvailivat sitä.

AfD:n kannattajat ovat myös käyttäneet saksalaista ”pride-kuukautta” viitaten samalla jälleen yhteen gallupiin, jossa AfD on 18 prosentin kannatuksessa. Muutama päivä sitten INSA:n gallupin jälkeen AfD:n osuus oli myös 18 prosenttia.

Saksan yleisradioyhtiön ARD:n viimeisimmän mielipidemittauksen mukaan puolue on noussut gallupeissa ja on nyt tasoissa maan toiseksi suurimman puolueen SPD:n kanssa.

Lähde: Remix

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Voitaisiinko Belgialaisen sarjakuvasankari Tintin maine rehabilitoida julkaisemalla uusi painos kielletystä ” Tintti Kongossa ” tekeleestä nimellä ” Hintti Kongossa.”

John Quiman

Suvakkilan politrukkineuvosto ottaa asian käsittelyyn.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa