Eurooppa Maahanmuutto Rikos Uutiset

Saksa: Oikeudenkäynnissä neljä maahanmuuttajaa, joita syytetään 13-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta

Kuva: Pixabay (CC0).

Poliisin mukaan neljä maahanmuuttajamiestä vangitsivat tytön asuntoon ja raiskasivat hänet 24 tuntia kestäneen kärsimyksen aikana.

Neljää Saksan Dortmundin kaupungissa asuvaa maahanmuuttajamiestä syytetään 13-vuotiaan tytön raiskaamisesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä useita kertoja heinäkuussa 2022 sekä hänen 13-vuotiaan ystävänsä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Viime viikon torstaina alkaneessa oikeudenkäynnissä on mukana kolme syyrialaista ja yksi ghanalaismies.

Kahta neljästä syytteessä olevasta miehestä – Ahmod A., Rageb A., Mamadou B. ja Khaled S. – syytetään siitä, että he vangitsivat tytön sisälle asuntoon, raiskasivat ja sodomisoivat tyttöä sen jälkeen 24 tuntia yhtäjaksoisesti.

Reckling Häuser -uutistoimiston mukaan Dortmundin syyttäjänvirasto väittää, että tyttö kertoi syytetyille selvästi, ettei hän ollut kiinnostunut. Neljä miestä kuitenkin riisui tytön ja kävi hänen kimppuunsa seksuaalisesti. Seuraavana päivänä kaksi neljästä miehestä raiskasi tytön toisessa asunnossa kaupungin pohjoisosassa.

On edelleen epäselvää, oliko väitetyillä raiskaajilla jokin suhde uhriin ennen hyökkäyksiä. Ei ole myöskään tietoa siitä, miten alaikäinen tyttö joutui miesten asuntoihin.

Lehden mukaan Dortmundin syyttäjänvirasto syyttää vastaajia myös siitä, että he olisivat syyllistyneet seksuaalisiin tekoihin 13-vuotiaan tyttöystävää kohtaan. Toista uhria on tiettävästi kourittu rinnoista ja pakaroista vastoin hänen tahtoaan.

Saksassa on ollut monenlaisia tapauksia, joissa maahanmuuttajamiehet ovat raiskanneet nuorempia alaikäisiä. Itse asiassa kyseessä ei ole edes ensimmäinen tapaus, jossa maahanmuuttajat raiskaavat 13-vuotiaan tytön Dortmundin kaupungissa. Vuonna 2020 afgaanimiestä syytettiin 13-vuotiaan tytön houkuttelemisesta kaupungin leikkikentälle, jossa hän raiskasi tytön.

Yksi pahamaineisimmista tapauksista koski 10 maahanmuuttajaa, jotka huumasivat ja joukkoraiskasivat 18-vuotiaan saksalaistytön Freiburgissa; heidät kaikki tuomittiin vankilaan.

Viime vuonna afganistanilainen maahanmuuttaja todettiin syylliseksi 11-vuotiaan raiskaukseen, mutta tuomiostaan huolimatta hän välttyi vankilatuomiolta. Eikä tämäkään ole ainoa tapaus, jossa maahanmuuttaja raiskasi 11-vuotiaan. Helmikuussa 2020 22-vuotias afganistanilainen turvapaikanhakija tunnusti raiskanneensa 11-vuotiaan tytön Hannoverin alueella Saksassa yhdessä kahden muun turvapaikanhakijan rikoskumppanin kanssa. Uhri oli vammainen erityisoppilas.

Saksassa asuvat ulkomaalaiset ovat poliisin tietojen mukaan vastuussa valtavasta osasta seksuaalirikoksia. He ovat myös vastuussa puolesta kaikista Saksassa tehdyistä joukkoraiskauksista.

Ongelma on yleinen myös muissa maissa. Esimerkiksi 13-vuotias Leonie raiskattiin ja murhattiin kolmen afgaanimaahanmuuttajan toimesta Wienissä viime vuonna. Tapaus nousi valtakunnallisiin otsikoihin ja antoi pontta pyrkimykselle tiukentaa maahanmuuttoa Itävallassa. Espanjassa ulkomaalaisten osuus kaikista seksuaalirikoksista on 46 prosenttia, ja Italiassa vastaava luku on sama.

Lähde: Remix

17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Nämä neljä matutiedemiestä pitäisi laittaa puihin sidottuna Lapin jänkhän sääskiä kihisevään reunaan puropusikkoon muutamaksi tuulettomaksi pilviseksi päiväksi ja yöksi alasti ja valeltuina poron maidolla poronvasojen sekaan.

Varokaa matupatjoja, hiv tarttuu..

Eikös nämä kilipukinn ussijat yleensäkin sekaannu elukoihin kuten poroihin ja suvakki-horoihin..

Eetu

Olevat olot johtuvat siitä, miten kansa äänesti.

Onnea, Saksa, Ruotsi ja Suomi! Allahu akbar.

Letunviuhake

Ei lisättävää👍

Hätätila tai väärinymmärrys

”Ei ole myöskään tietoa siitä, miten alaikäinen tyttö joutui miesten asuntoihin.” Eli miehet olivat ostaneet tai vuokranneet asunnot palkkatuloillaan.
Lapsi menee koneinssien asuntoihin, kun hän on kotona saanut oikeanlaisen kasvatuksen ja aatepohjan.

Tyyne

juu, niitä vajakki-suvakki sateenkaarivanhempia tai yh-äiti, joka itsekin matupatja.

Uusi vuosi, uudet kepposet

Katselin juuri TV-dokumenttia Englannin rikollisjengeistä sata vuotta sitten. Köyhyyttä, kiristystä ja kuolemaa.
Historia toistaa itseään. Etno-invaasion taloudellinen rasite köyhdyttää ja sen arvojen keskiaikaisuus on kuin miekkojen välkettä.

Suharin Kevari

Vääräuskoinen nainen tai LAPSI on matuille ILMAINEN HUARA ja vääräuskoisen naisen seksiorjaksi ottaminen on ihan vain samaa mitä Muhammedkin teki ja koraani/islam sallii orjien raiskaaminen. Islamissaa raiskaaminen on ihan normijuttu ja mitä pienempiä lapsia raiskaa sen paremmin muslimiraiskaaja toteuttaa esikuvansa muhamedin esikuvaa.
#islam
#maahanmuutto
#matut
#islam
#rauhanuskonto
#vihreät
#spd #demarit
#sannamarin
#meilläonunelma

juha II

Saksalaisten ”rasistisuus” ESTÄÄ sen, ettei näitä tapauksia ole ENEMMÄN. Näinhän se logiikka hiihtelee. Se, että JO käytännössä MURHATTUJEN tyttärien ISÄT ryhtyisivät tekemään ”kompensaatiota” ilmeisen ”työperäiselle” VÄLTTÄMÄTTÖMÄLLE maahantunkeutujille. HEIDÄT tuomittaisiin Nürbergin ”taulukolla – jos henkensä pitävät – tyrmään väh. 50.vuodeksi vedellä ja leivällä!!!

Kaikkein SUURIN syyllinen on GLOBALISMIA kannattavat YK, EU, WEF, George Soros etc… etc.. Ja luonnollisesti jokaisessa Euroopan valtioissa tätä kehitystä VAHVISTAA kaikilla toimminnallaan SÄTKYNUKKE -hallitukset, joiden naruja nykii WEF:n Klaus Scwab ja hänen sekä kaltaistensa. Joitä mikään KANSAKUNTA ei ole VALTTUUTTANUT vääntelemään vallitsevaa maailmanjärjestystä kierteelle, joka on jo maineensa tärvännyt totalitäristinen järjestelmä nimeltä: KOMMUNISMI!

Kaasukammio

Toivottavasti kanta-saksalaiset isät tietävät mitä näille rikollisille pitää tehdä…

liukas keli

Niinpä, on silkkaa saamattomuutta mikäli moisille marakateille ei satu outoja onnettomuuksia.

gameover

Noh, onneksi eivät sentään ole rasisteja saati ihannoi itävaltalaista taidemaalaria.

juu

He ovat myös vastuussa puolesta kaikista Saksassa tehdyistä joukkoraiskauksista.”
Väittäisinpä että oikea luku on jotain 99,999%, jos otetaan mukaan kansalaisuuden saaneet ja maassa syntyneet lähi-idän ja afrikan matut.
Ei tainnut euroopassa paljon joukkoraiskauksia olla ennen tätä turvapaikkahuijaus maahanmuuttoa.

pertsa

Saksalainen kantaväestöön kuuluva ei ole joukkoraiskaaja, mutta mitä muuta voit odottaa näiltä vihreitten kultamunilta!

Tupla p atukka

Ei tainneet tytöt tietää, että olis m ustaa p atukkaa tarjolla joka r. eikään, kun m okkak. ikkelin kämpille lähtivät.

Ja N EEKERI !

Ansku mä arvaan tekijöiden taustan..

Toni Lajos

Maamme valtamedia vaikenee, ei hiisku, on hipihiljaa, kuten tapoihin kuuluu.

Uusimmat uutiset