Eurooppa Rikos

Saksa: Pakistanilainen miehen raiskannut turvapaikanhakija mellakoi ja vaati itselleen vaimoa

Kuva DDS 47 / Flickr / CC BY-SA 4.0
48-vuotias kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut pakistanilainen Said K. vaati oikeudessa vaimoa itselleen. Hän myös tunnusti raiskanneensa miehen Stuttgartissa.

Said K. oli asunut Tuttlingenissa pakolaiskeskuksessa vuodesta 2015 alkaen. Pakistanilainen sai kuulla jo helmikuussa 2016, ettei hänelle myönnetä turvapaikkaa.

Toukokuussa Said ilmestyi Tuttlingenin kunnantalolle asutus- ja integraatiovirastoon ja alkoi purkamaan tuskaansa nauloin ja ruuvein terästetyn laudan avulla. Yksi syy Saidin riehumiseen oli se, että viranomaiset eivät olleet suostuneet järjestämään hänelle vaimoa.

Said rikkoi ensin virastossa yhden ikkunan ja tietokoneen, minkä jälkeen hän siirtyi ulos pahoinpitelemään pysäköityä autoa. CDU-poliitikko Bernd Mager ryntäsi paikalle ja yritti rauhoittaa riehuvaa pakolaista, mutta sai itsekin iskuja vastaansa. Mager onnistui pitelemään riehuvaa pakolaista poliisin tuloon saakka.

Miehen raiskauksesta syytettynä ollut Said K. vaati vaimoa tai karkotusta Pakistaniin

Schwäbische Tuttlingen kertoo, että oikeudenkäynnissä käsiraudoissa pidettyä pakolaista syytettiin omaisuuden vahingoittamisesta, laittomista uhkauksista, naisen vainoamisesta, poliisin kimppuun hyökkäämisestä – sekä miehen raiskauksesta.

Said K. hymyili, kun raiskaus mainittiin oikeudenkäynnissä. Pakolainen sanoi raiskanneensa miespuolisen huonetoverinsa, koska tämä ei ollut antanut hänen katsoa televisiota.

Oikeudessa Said K. vaati itselleen vaimoa tai karkotusta Pakistaniin. Viranomaiset ovat yrittäneet toteuttaa pakolaisen ”viimeisen” toiveen, siinä kuitenkaan toistaiseksi onnistumatta. Viranomaiset ovat yrittäneet karkottaa Said K:n, mutta se ei ole onnistunut papereiden puuttumisen vuoksi.

Oikeus määräsi pakistanilaisen pakolaisen mielentilatutkimukseen.

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa