Eurooppa Talous

Saksa: Politiikkojen maahanmuuttajabisnes kukoistaa

Kuva Pixabay.
Bild Zeitung kertoo Saksan poliittisen hyväveli-kerhon rahastuksesta maahanmuuttajilla. CDU-politiikko Andrea Horitzky on muuttanut hotellinsa erittäin kannattavaksi pakolaishotelliksi.

Kölnissä vaikuttava CDU-politiikko Andrea Horitzky tienaa hotellillaan miljoonia, vaikka hotelli olisi tyhjä. 56-vuotias rouva saa 26 pakolaisen ryhmästä 35 euroa päivässä henkilöä kohti. Päivävuokra on kohtuullinen, mutta Kölnin kaupunki joutui myöntämään, että tämä ei ole aivan koko totuus.

Kölnin sosiaalitoimessa työskentelevä Harald Rau kertoo totuuden: – Rouva Horitzkyn ja kaupungin välillä ei ole sovittu käyttöpohjaista sopimusta. Kaupunki antaa rouva Horitzkylle takuun 80 prosentin varauksesta ja tämä varaus on seitsemälle vuodelle.

Rouva Horitzkyn hotellia tullaan vielä laajentamaan. Laajennuksen myötä hotelliin voidaan majoittaa tulevaisuudessa kaikkiaan 43 ihmistä. Tämän laajennuksen ja varaustakuun kautta rouva Horitzkyn tulevaisuus näyttää valoisalta. Hänen hotellinsa tulee ansaitsemaan kaupungin antamilla takuilla noin 2,4 miljoonaa euroa, vaikka hotellissa ei asuisi ketään.

Lähde: Bild Zeitung

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa