Eurooppa Rikos

Saksa: Tytön raiskannut ja murhannut alaikäinen afgaani on 33-vuotias

Kuvituskuva. Kuva Keith Allison / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0

Afgaanipakolainen, joka raiskasi ja murhasi lääketieteen opiskelija Maria Ladenburgerin lokakuussa 2016, on huomattavasti vanhempi kuin aiemmin on oletettu.

Afganistanilainen Hussein Khavari saapui Saksaan marraskuussa 2015 pakolaisena ilman henkilöpapereita. Hän kertoi viranomaisille syntyneensä vuonna 1999 Afganistanissa ja että hänen isänsä oli kuollut sodassa.

Nyt on käynyt ilmi, että hänen isänsä on elossa. Saksan median mukaan hänen isänsä on kertonut, että Hussein on syntynyt vuonna 1984, ja on siten 33-vuotias.

The Local Germany kertoo seuraavaa: ”Syyttäjäviranomainen pääsi Hussein K:n isän jäljille heidän oltuaan puhelinyhteydessä matkapuhelimillaan. Syytetty kertoi, että kyseisen numeron kautta voisi tavoittaa hänen äitinsä, mutta kun tulkki soitti numeroon kahden tuomarin ollessa läsnä, puhelimeen vastasikin hänen isänsä”.

Maria Ladenburgerin isä on EU-komission lainopillinen neuvonantaja Brysselissä. Maria itse osallistui vapaaehtoistoimintaan useissa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksissa.

19-vuotiaan Marian murha on järkyttänyt Saksaa ja koko Eurooppaa. Jopa Saksan poliisien ammattiliiton johtaja syytti Angela Merkeliä sanoen, että Ladenburgerin murha olisi voitu välttää ilman Merkelin avoimien rajojen politiikkaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit