Eurooppa Rikos

Saksa: Wiesbadenissa kadonnut 14-vuotias Susanna löytyi kuolleena – irakilaispakolaista etsitään epäiltynä

Kuvituskuva. Kuva Pixabay
Nuoren tytön murha järkyttää Saksaa. Maria Ladenburger, Mia Valentin, Mireille B. He kaikki joutuivat turvapaikanhakijoiden uhriksi. Nyt 14-vuotiaan Susannan murhasta etsitään irakilaista pakolaista.

Susanna oli poliisin mukaan 22. toukokuuta viettämässä iltaa kavereidensa kanssa, mutta ei palannut kotiinsa. Vanhemmat ilmoittivat Susannan kadonneeksi ja poliisi aloitti etsinnät. Poliisi sai useita vihjeitä Susannan liikkeistä, mutta neito löytyi vasta nyt.

Frankfurter Allgemeinen Zeitung (FAZ) –lehden mukaan Susanna on nähty 20-vuotiaan irakilaispakolaisen kanssa, jonka Susanna on asiaa tuntevien tahojen mukaan tuntenut entuudestaan. Poliisi pitää miestä yhtenä mahdollisena tekijänä ja kaipaa miestä kuulusteluihin, mutta FAZ:in mukaan tämä on lähtenyt perheensä kanssa Saksasta muutama päivää sitten lentokoneella. Viranomaisten mukaan mies pakenee kiinniottoaan tietoisesti.

Ruumis löydettiin erittäin vaikeakulkuisesta maastosta Wiesbaden-Erbenheimista. Poliisi pyytää kansalaisilta edelleenkin apua selvittääkseen Susannan liikkumisia ja hänen mukanaan olleiden ihmisten henkilöllisyyksiä.

Lähde: FAZ

  • 657
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset