Eurooppa Maahanmuutto

Saksa: Yhä useammat pakolaiset osoittautuvat täysi-ikäisiksi

Kuvituskuva. Kuva Jouwatch.
Joka puolella Saksaa toistuu sama kaava. Maahan tulleet alaikäiseksi ilmoittautuneet ja usein ongelmia aiheuttavat pakolaiset eivät olekaan alaikäisiä.

Maahan on tullut suuria määriä alaikäisiä pakolaisia, jotka nauttivat alaikäisille tarkoitetuista eduista. He haluavat tuoda perheensä perässään, mutta odottaessaan ryhtyvät rikoksiin. Poliisin suorittamien tutkimusten kautta on huomattu, että suuri osa näistä rikollisista eivät olekaan alaikäisiä.

Mannheim käyköön esimerkkinä tapahtumista. SWR-kanavan uutisessa esitetään karu totuus:

– Tähän mennessä Mannheimissa on ollut julkisessa keskustelussa esillä pieni ryhmä rikollisia nuoria, lähtöisin pääosin Marokosta. Mannheimin kaupunki on puhunut 10 – 15 ongelmia aiheuttavasta nuoresta, toisaalla on puhuttu seitsemästä nuoresta. Nämä alaikäiset ilman vanhempia tulleet pakolaiset on majoitettu eräälle USA-armeijalta tyhjäksi jääneelle kasarmialueelle. Poliisin tiedotteiden mukaan siellä majoittuneista viidestä ongelmatapausta kolme on kadonnut.

LKA Baden-Württembergin (Liittovaltion poliisi) ja Mannheimin poliisin mukaan avoimia henkilöselvitystutkimuksia on tällä hetkellä 53 alaikäisenä maahan tulleen henkilön osalta. Kyseessä olevat henkilöt ovat miehiä, jotka ovat tehneet rikoksia Mannheimissa.

Lopulta poliisi paljastaa totuuden alaikäisyydestä: – Näistä tapauksista ainakin 17 on varmuudella sellaisia, että tekijät ovat yli 18-vuotiaita. Heidän ikänsä asettuu 18 ja 28 vuoden välille ja näin he ovat oikeustoimikelpoisia.

Lähde: SWR-kanava

Uusimmat uutiset

Liity kannattajajäseneksi