Eurooppa

Saksalainen Identitäre Bewegung -liike esti kansalaisjärjestön pelastusaluksen lähdön satamasta Välimerelle

SOS MEDITERRANE-järjestön AQUARIUS-alus. Kuva Identitäre Bewegung

Saksalainen Identitäre Bewegung -liike kertoo estäneensä kansalaisjärjestön pelastusaluksen lähdön Välimerelle.

Identitäre Bewegung kertoo Facebook-sivullaan, että liikkeen aktivistit onnistuivat perjantai-iltana estämään SOS Mediterrane-järjestön Aquarius-aluksen lähdön Välimerelle Italian Cataniasta.

Aquarius-alus ajaa nonstoppina Italian ja Afrikan väliä hakien mereltä siirtolaisia Libyan aluevesien tuntumasta. Viikko sitten Aquarius toi 731 siirtolaista yhden päivän aikana Italiaan Libyan edustalta.

Tiedotteessaan Identitäre Bewegung kertoo haluavansa tehdä toimenpiteellään näkyväksi niin sanottujen humanitääristen organisaatioiden rikollisen toiminnan Välimerellä.

Identitäre Bewegung:
Identitäärinen liike (Identitäre Bewegung) on pan-eurooppalainen sosiopoliittinen liike, joka sai alkunsa Ranskassa vuonna 2002 kansallismielisenä nuorisoliikkeenä. Se on ottanut paikkansa Euroopan patrioottisella näyttämöllä maahanmuuttokriittisenä, kansallismielisenä järjestönä, ja on leviämässä yli koko Euroopan.

Liike syyttää Välimerellä toimivia kansalaisjärjestöjä ihmissalakuljetusjärjestelmän tukemisesta, sekä sanoo kansalaisjärjestöjen olevan syyllisiä siirtolaisten hukkumisiin.

“Media ja poliitikot ovat vain sivustaseuraajia. Me Identitäärit päätimme, että on aika toimia. Meidän tehtävämme on ottaa osaa näiden rikollisten ja vaarallisten toimien lopettamiseen,” liike toteaa tiedotteessaan.

Identitäre Bewegung -liike vaatii “rikollisten toimien lopettamista Välimerellä” sekä rajavalvonnan vahvistamista Euroopassa. Lisäksi he vaativat “siirtolaisten auttamista heidän lähtömaissaan sen sijaan että heidät salakuljetetaan Eurooppaan”.

Jakoa

Liity kannattajajäseneksi

Grilli kesäkuntoon - tulikulma.fi

Uusimmat uutiset