Eurooppa Maahanmuutto

Saksalainen kirjailija: Islam ei ole yhteensopiva arvojemme kanssa, ja se on hyvin vaarallista, sillä muslimit ovat pian enemmistönä

Thilo Sarrazin. Kuva Wikimedia Commons / public domain.

Saksalainen kirjailija Thilo Sarrazin varoittaa nopeasti  leviävän islamin yhteensopimattomuudesta eurooppalaisten arvojen kanssa.

Itävaltalaisessa keskusteluohjelmassa saksalainen kirjailija ja aiemmin Saksan keskuspankin johtajana ja Berliinin osavaltion talousministerinä toiminut Thilo Sarrazin kertoi kirjastaan “Feindliche Übernahme – Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Demokratie bedroht” (Vihamielinen valtaus – kuinka islam estää kehityksen ja uhkaa demokratiaa).

Ohjelmassa kirjailija kertoi huolensa siitä, että muslimit eivät hyväksy arvojamme eivätkä siten integroidu yhteiskuntaamme.

– On selvää, että islamin vaikutuksen vuoksi muslimit yleisesti ottaen eivät integroidu kovin hyvin eivätkä hyväksy liberaaleja arvojamme, hän sanoi.

– Verrattuna muihin, näillä naisilla on erityisen paljon lapsia, minkä seurauksena heidän lukumääränsä ja osuutensa [väestöstä] kasvaa, kirjailija huomautti ja jatkoi: – Samaan aikaan voimme todeta kaikista integraatiota, rikollisuutta, koulutusta, työvoimamarkkinoita ja radikalisoitumista koskevista indikaattoreista, että muslimit sijoittuvat paljon huonommin verrattuna muihin maahanmuuttajaryhmiin.

”Meneillään on vihamielinen valtaus”

Elokuussa Sarrazin kuvaili kolmansista maista Eurooppaan suuntautuvaa integroitumiskyvyttömien maahanmuuttajien virtaa ”vihamieliseksi valtaukseksi”. Itävallassa tehdyn tutkimuksen mukaan muslimimaista saapuvista jopa lähes puolet kannattaa islamin fundamentalistisia oppeja ja keskiaikaista arvomaailmaa.

– Saksassa ja Euroopassa on meneillään asteittainen ja vihamielinen valtaus, Sarrazin sanoi tuolloin.

Sarrazin ei nähnyt maahanmuuttajien virran vastaanottamiselle perusteita: Lännen tehtävä ei voi olla Lähi-idän ja Afrikan “valtavien syntyvien lapsien ylijäämän” vastaanottaminen.

– Maailmassa ei ole olemassa mitään oikeutta muuttaa vieraaseen maahan, Sarrazin painotti.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit